Siema, mam taki pomysł na system, nie wiem czy się sprawdzi (chodź kto wie).
Otóż wybieramy sobie spotkanie które będzie też do grania na live.
Przed meczem kursy na Nieparzyste - Parzyste wyglądają odpowiednio tak: 1.95 - 1.90
Gramy na Nieparzyste za 10zł:
10zł x 1.95 = 19.5 zł = 9.5 zł +/-
Gdy pada pierwsza bramka natychmiast gramy na Parzyste, dziś w meczu KR vs Dinamo Tibilisi, kurs w 75 minucie przy 5 bramkach na parzyste był 2.75, powiedzmy że bramka pada w pierwszej połowię, liczę tu na kurs 2.20 a więc gramy:
9zł x 2.20 = 19.8zł = 10.8 +/-
A więc:
W przypadku Parzystego wyniku zgarniamy 0.5zł +/-
A w przypadku Nieparzystego zgarniamy 0.8zł +/-
Wiem to nie jest wysoki zysk, ale wartą wziąć pod uwagę że można zagrać dziennie sporo takich meczy a dla kogoś kto ma kapitał początkowy 50zł i zagra 10 takich meczów dziennie to zysk 5zł lub 8zł jest chyba całkiem niezły.
Otóż wybieramy sobie spotkanie które będzie też do grania na live.
Przed meczem kursy na Nieparzyste - Parzyste wyglądają odpowiednio tak: 1.95 - 1.90
Gramy na Nieparzyste za 10zł:
10zł x 1.95 = 19.5 zł = 9.5 zł +/-
Gdy pada pierwsza bramka natychmiast gramy na Parzyste, dziś w meczu KR vs Dinamo Tibilisi, kurs w 75 minucie przy 5 bramkach na parzyste był 2.75, powiedzmy że bramka pada w pierwszej połowię, liczę tu na kurs 2.20 a więc gramy:
9zł x 2.20 = 19.8zł = 10.8 +/-
A więc:
W przypadku Parzystego wyniku zgarniamy 0.5zł +/-
A w przypadku Nieparzystego zgarniamy 0.8zł +/-
Wiem to nie jest wysoki zysk, ale wartą wziąć pod uwagę że można zagrać dziennie sporo takich meczy a dla kogoś kto ma kapitał początkowy 50zł i zagra 10 takich meczów dziennie to zysk 5zł lub 8zł jest chyba całkiem niezły.