>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Parzyste/Nieparzyste.

W 1

wojtekfcb

Użytkownik
Siema, mam taki pomysł na system, nie wiem czy się sprawdzi (chodź kto wie).
Otóż wybieramy sobie spotkanie które będzie też do grania na live.
Przed meczem kursy na Nieparzyste - Parzyste wyglądają odpowiednio tak: 1.95 - 1.90
Gramy na Nieparzyste za 10zł:
10zł x 1.95 = 19.5 zł = 9.5 zł +/-
Gdy pada pierwsza bramka natychmiast gramy na Parzyste, dziś w meczu KR vs Dinamo Tibilisi, kurs w 75 minucie przy 5 bramkach na parzyste był 2.75, powiedzmy że bramka pada w pierwszej połowię, liczę tu na kurs 2.20 a więc gramy:
9zł x 2.20 = 19.8zł = 10.8 +/-
A więc:
W przypadku Parzystego wyniku zgarniamy 0.5zł +/-
A w przypadku Nieparzystego zgarniamy 0.8zł +/-
Wiem to nie jest wysoki zysk, ale wartą wziąć pod uwagę że można zagrać dziennie sporo takich meczy a dla kogoś kto ma kapitał początkowy 50zł i zagra 10 takich meczów dziennie to zysk 5zł lub 8zł jest chyba całkiem niezły.

777 28

777

Użytkownik
liczę tu na kurs 2.20 a więc gramy:
9zł x 2.20 = 19.8zł = 10.8 +/-
A więc:
W przypadku Parzystego wyniku zgarniamy 0.5zł +/-
A w przypadku Nieparzystego zgarniamy 0.8zł +/-
Tyle że tu kurs będzie wynosił coś koło 1,95-2,05 i zysku nie będzie... prześledź to na zywo na meczu to sie przekonasz...
Ten kurs zalezy od wielu czynnikow nie tylko od czasu i wyniku ale tez od stopnia ataku danej druzyny, kartek itp
W zdecydowanej wiekszosci meczów bedziesz minimalnie ale w plecy... przetestuj 10-20 spotkan to zobaczysz o co mi chodzi ????
pozdro

P 18

pawelz

Użytkownik
Co zrobisz jak mecz zakończy się 0:0 ? Nie wiem czy dobrze myślę ale czy nie wyszło by na to samo gdybyś grał over 0,5 za całość stawki lub np. lay 0:0 na betfair ?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
oj, żeby się nie potkąć dwukrotnie zrzędu na tym 0,5 gdzie kurs to zwykle 1,05.
poza tym, szkoda czasu i śledzenia meczu za te max. 5zł w dobrych lotach.
nie grać live na futbol.
ale kombinuj dalej, pozdrawiam ????

P 18

pawelz

Użytkownik
Może i miałeś trochę racji. Nie interesowałem się nigdy tymi zakładami więc myślałem, że 0:0 traktowane jest jako przegrana w obu przypadkach parzyste/nieparzyste. Z tego co popatrzyłem teraz na BAH 0:0 zaliczane było jako parzyste. Nie wiem czy to reguła u wszystkich buków ale wtedy podejrzewam że byloby tak jak napisał 777, że nawet jak zacząłbyś od postawienia na parzyste to po strzelonym golu kurs nie wzrósłby na tyle żeby wyjść na plus w obu przypadkach.

Do góry Bottom