>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Parzyste/nieparzyste kwarty w kosza.

after 23

after

Użytkownik
Siemka!
W nowym temacie bede dzielil sie z wami moimi zmaganiami w kosza sposobem gry na parzyste/nieparzyste kwarty. bede trzymal sie jednego typu przez caly mecz (badz nastepny jesli minus wyjdzie w granym obecnie).
Kiedys juz tak gralem i udalo mi sie zrobic w 2 dni z 200zł-1800zl po czym na dzien trzeci wszystko stracic ;D ale bylo to wysokie stawkowanie od 10zł i czasami wysokie kontry po pare ladnych stow.
By wyjsc na swoje progresja przedstawiac sie bedzie nastepujaco: pierwszy prog x2 reszta x3 i to dobre rozwiazanie przy kursach od 1,80 do 1,90 za zdarzenie.
Sposob gry jak z doswiadczenia juz wiem jest ok ale bardzo szybko rosna kosza z nim zwiazane co doprowadza do bankructwa ;/ dlatego zaczynamy od 2zł a nastepne progi wiadomo 4,12,36....
Powodzenia!

after 23

after

Użytkownik
bede opisywal kwarty w ktorych gralem bo czasami sie zdarza,ze nie ma czasu na caly mecz itp.
tradycyjnie zaczynamy od wkładu 100zł ????
w nocy:
San Antonio Spurs - Houston Rockets
typ: parzyste. kurs: 1,85
II-2(stawka) - 3,70(wygrana)✅
III-2⛔
IV-4⛔
stan kasy: 95,70
-----------------------
Golden State Warriors - Los Angeles Clippers
I-12 - 22,20✅
stan kasy: 105,9✅
-------------------------
i dzisiejszego dnia:
BK Dukes Klosterneuburg - Arkadia Traiskirchen Lions
I-2 - 3,70✅
II-2 - 3,70✅
III-2 - ⛔
IV- 4 - ⛔
stan kasy: 103,3
-------------------------
Redwell Gunners Oberwart - Allianz Swans Gmunden
I-2 - 12⛔
II-2 - 36⛔
III-108* - 199,80✅
stan kasy: 199,80-55,7*=144,10✅
*w tym meczu do nastepnej progresji zabrakło mi 55,7zł poniewaz jednak stowka na start okazala sie za malo, wiec pozyczylem sobie ta kwote i w ogolnym stanie kasy pokazalem ile mamy dzieki systemowi juz po oddaniu pozyczki. Niestety czasem tak sie dzieje a granie na parzyste/nieparzyste to straszna kur..a i tyle ;) lecim dalej!
i jeszcze raz podkreślam pokazane kwarty, ktore gram. czyli w ostatnim meczu do III poniewaz odbilem sie czekam na nastepny mecz/nie mam czasu/wszedlem w polowie meczu/poszedlem srac jesc pic itp ;) ciezko wysiedziec czasami caly mecz ;P

after 23

after

Użytkownik
tak sie wlasnie z rana zastanawiam,ze to troche glupota ustalac okreslona kwote za jaka bede gral na starcie skoro i tak ciagne z ogolnego mojego dostepnego budzetu. I bede gral do poki sie nie zbankrutuje ;P tak wiec nie cofam i nie edytuje poprzednich postow zeby bylo wiadomo o co chodzi i bede normalnie pisal ile system przynosi/traci bez odniesienia do wkladu poczatkowego. czyli na dzien dzisiejszy mamy 199,80! ????

after 23

after

Użytkownik
Le Mans Sarthe Basket - Orleans Loiret Basket
I-2 ⛔
II-4 - 7,40✅
III-2 - 3,70✅
IV-2 - ⛔
stan kasy: 200,9
-----------------------
Valencia Basket - Estudiantes
I-4 - 7,40✅
stan kasy: 204,3
to tam tyle na dzis tylko poniewaz nie mam czasu na gre ;) pozdrawiam!

after 23

after

Użytkownik
Galatasaray SK - Aykon Ted Ankara Kolejliler
I-2 - ⛔
II-4 - ⛔
III-12 -⛔
IV-36 -⛔
tak wiec pokazalem,ze system jest calkiem spoko tyle,ze trzeba miec do niego duzo kasy ;) wiec pasuje. trafia sie mecz jak dzis gdzie kwarty sa wszystkie inne niz sie twardo trzymalismy zasad.
ogolnie grał bym dalej bo w koncu zysk przyniesie a przy takim progu progresji bardzo przyjemny zysk ale aktualnie nie mam siana gdyz lece systemem z autami. tak wiec w plecy ogolnie przy takim wkladzie kilku stow.????
najgorsze,ze zaczynalismy od 2zł...

Do góry Bottom