>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

parzysta/nieparzysta liczba goli

M 0

mikesyney

Użytkownik
Hej,

mam pytanie co do tego zakładu &#39;parzysta/nieparzysta liczba goli&#39; Otóż, kursy na ten zakład wahają się w granicach 1.90. Czyli buk ocenia prawdopodobieństwo wystąpienia tego wydarzenia 50% na 50%.

interesowałoby mnie gra na ten zakład. Tzn. skoro to jest pół na pół to teoretycznie na każde 5 meczy, to szósty powinien wejść... może ktoś zna jakąś stronkę, która podawałaby historię even/odd goals? lub jakiaś prognonza na parzysta/nieparzysta?

z góry dziękuję za odpowiedź,

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jeżeli chodzi Ci o konkretne drużyny to przecież możesz skorzystać ze statystyk u danego bukmachera, wystarczy popatrzeć na wynik i już wiesz czy był parzysty czy nie.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
To też nie jest tak, że 6 mecz musi wejść. Kiedyś też chciałem tak stawiać ale jak zobaczyłem najdłuższą serię parzystych to już sobie darowałem. Wynosiła ona podajże 23 w NBA. Pewnie są i dłuższe ale już dalej nie szukałem.

G 46

ghs

Użytkownik
Tzn. skoro to jest pół na pół to teoretycznie na każde 5 meczy, to szósty powinien wejść...
Co ci się pomieszało. Po pierwsze co to znaczy, że na 5 meczy szósty powinien wejść?
Po drugie jeśli chodziło Ci o to, że 5 to najdłuższa możliwa seria bez trafienia, to jesteś w grubym błędzie. Szansa na pecha, czyli na 6 pudeł z rzędu wynosi 1/(2^6), czyli raz na 64 razy.
Ogólnie rzecz biorąc granie tego to pewny bankrut.
może ktoś zna jakąś stronkę, która podawałaby historię even/odd goals?
Ja znam - każda strona podająca wyniki piłki nożnej, choćby onet.pl. Chyba nie jest trudno dodać dwie liczby w zakresie do 10 i sprawdzić, czy parzysta?

Do góry Bottom