189 midel Użytkownik Lipiec 13, 2008 #1 Zainstalowałem dzisiaj tą platformę i nie pokazują mi się wszystkie napisy (np. przy przyciskach) ->patrz obrazek. Czy nie wiecie co muszę zainstalować lub gdzie tkwi problem ? Z góry dzięki
Zainstalowałem dzisiaj tą platformę i nie pokazują mi się wszystkie napisy (np. przy przyciskach) ->patrz obrazek. Czy nie wiecie co muszę zainstalować lub gdzie tkwi problem ? Z góry dzięki
M 0 marcinxxx Użytkownik Lipiec 13, 2008 #2 spróbuj jeszcze raz.jak to nie zadziała to pomyślimy o czym innym ok.
189 midel Użytkownik Lipiec 13, 2008 #3 spróbuj jeszcze raz.jak to nie zadziała to pomyślimy o czym innym ok. Kliknij aby rozwinąć... Przeinstalowywałem parę razy, ale to nic nie daje ???? Mam wrażenie, że brakuje mi jakiejś czcionki, ale może to błędne przypuszczenia.
spróbuj jeszcze raz.jak to nie zadziała to pomyślimy o czym innym ok. Kliknij aby rozwinąć... Przeinstalowywałem parę razy, ale to nic nie daje ???? Mam wrażenie, że brakuje mi jakiejś czcionki, ale może to błędne przypuszczenia.
0 bananeq Forum VIP Lipiec 14, 2008 #4 Napisz do supportu. Ja nigdy czegoś takiego nie widziałem ???? swoją drogą śmieszny błąd
189 midel Użytkownik Lipiec 14, 2008 #5 swoją drogą śmieszny błąd Kliknij aby rozwinąć... wyjątkowo ???? a grać się nie da ????