>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Parma FC - ACF Fiorentina 25.02.2005

Status
Zamknięty.
seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Parma FC - ACF Fiorentina -&gt; X2 (Expekt: 3.00 2.90 2.55 1.45 1.35) ✅
W tym meczu postawię na Fiorentinę, a dokładniej na to, że nie przegra ona meczu z Parmą. Myślę, że Fiorentina (bilans wyjazdowy: 3-5-4) podniesie się po 2 porażkach z rzędu i wreszcie zdobędzie jakieś punkty. Obydwie porażki sprawiły, iż Fiorentina spadła na 5 pozycję w tabeli i traci do czwartej Romy tylko 1 punkt, a więc jest o co walczyć w najbliższym spotkaniu, zwłaszcza, że Roma gra derbowe spotkanie z Lazio, w którym komplet punktów nie jest dla niej taki oczywisty. Fiorentina w tym sezonie ma zamiar awansować do eliminacji LM, a więc musi w takich meczach, jak ten z Parmą (bilans domowy: 4-6-3) zdobywać punkty, tym bardziej, że w ostatnich 2 kolejkach miała zerową zdobycz punktową. Parmie w ostatnim czasie udało się wydostać ze strefy spadkowej i na pewno w meczu z Violą będzie walczyła o to, żeby zachować przewagę nad dołem tabeli. Stąd też nie podejmuję się zagrania czystej 2, gdyż wiem, że Fiorentinie będzie bardzo ciężko wygrać z Parmą. Obydwa zespoły zagrają jutro w optymalnym zestawieniu, co sprawi, że mecz powinien być wyrównany. Całkiem możliwy w tym meczu wydaje się być remis, o czym może świadczyć spora ilość remisów Fiorentiny na wyjeździe i Parmy u siebie, jednak ja pozostanę przy typie na zwycięstwo bądź remis Fiorentiny.

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Składy obydwu drużyn na jutrzejsze spotkanie:
Parma: Matteo Guardalben, Giuseppe Cardone, Daniele Bonera, Matteo Contini, Fernando Couto, Jorge Bolano, Domenico Morfeo, Vincenzo Grella, Fabio Simplicio, Marco Marchionni, Bernardo Corradi

Fiorentina: Bogdan Lobont, Per Kroldrup, Dario Dainelli, Tomas Ujfalusi, Manuel Pasqual, Marco Donadel, Riccardo Montolivo, Luis Jimenez, Martin Jorgensen, Valeri Bojinov, Luca Toni

gusto 695

gusto

Forum VIP
-

Kursy z toto-mixa: PARMA-FIORENTINA 2,70 3,00 2,45 1,35 1,28

Parę słów: Parma ostatnio złapała formę. W ostatnich 12 meczach między tymi drużynami tylko dwukrotnie wygrywała Fiora. Pięć razy padł remis i także pięciokrotnie wygrywała Parma. Fiora ma ostatnio jakby &quot;zadyszkę&quot;. Myśałem, że poradzą sobie mimo wszystko z &quot;zwyżkującą&quot; wyraźnie Siną, mimo to nie poradzili sobie. Myślę,że w Parmie będzie im jeszcze trudniej wygrać. Moim zdaniem na pewno Parma nie przegra, chociaż dla odważnych czysta jedyneczka.

Mój typ: 1 - 2.7 &gt;&gt; 10 - 1.35

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zgadzam się z przedmówcą Fiorentina gra bardzo słabo na wyjazdach Remis to góra co tutaj przewiduje dużynie z Florencji która jedzie raczej na stadion Parmy po zaledwie 1 pkt. dlatego mój typ to 1 lub 1X choć z X pewniejszy typ napewno spotkanie nie będzie łatwe dla obu 11 ale sądze że Parma odniesie zwcyięstwo

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Zgadzam się z przedmówcą Fiorentina gra bardzo słabo na wyjazdach Remis to góra co tutaj przewiduje dużynie z Florencji która jedzie raczej na stadion Parmy po zaledwie 1 pkt. dlatego mój typ to 1 lub 1X choć z X pewniejszy typ napewno spotkanie nie będzie łatwe dla obu 11 ale sądze że Parma odniesie zwcyięstwo
Dla Parmy to mecz o &quot;6 punktow&quot;. Ma tylko 4 punkty przewagi nad strefa spadkowa a konkurencja jest silna.
Myslac jeszcze o utrzymaniu Parma nie moze przegrac tego meczu, Fiorenrina nie gra co prawda dobrze na wyjazdach ale tez nie jest az tak cienka.
Remis w tym meczu wydaje sie najbardziej prawdopodobny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom