>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pare pytan odnosnie monerbookers

C 0

coornic

Użytkownik
Witam! Mam parę pytań odnośnie moneybookers. Świadczę pewien rodzaj usług online na mała skale, które są nieoficjalne tak więc nie zostają po nich żadne zaświadczenia etc. Do tej pory aby otrzymywać pieniądze z zagranicy za świadczone przeze mnie usługi używałem serwisu paypal, jednak jest tam pewna opcja która umożliwia nieuczciwemu kupującemu (po tym jak już wykonam moją usługę) zamrożenie pieniędzy na moim koncie, a następnie odzyskanie przez niego kwoty pieniędzy, którą mi wysłał, chyba że dostarczę dowody wykonania przeze mnie usługi co jak już wspomniałem jest dla mnie niemożliwe.

Tak wiec zainteresowałem się serwisem moneybookers. Na chwilę obecną chce tylko załozyć konto, odebrać przelew i przesłać go na moje konto bankowe. I tutaj moje pytanie:
1. Czy jest w serwisie moneybookers opcja wysłania przelewu, tak żeby potem ten który wykonał przelew nie mógł go zareklamować i cofnąć w żaden sposób?
2. W temacie podczepionym widziałem ze koszta na jakie jestem narażony to 1,8E przy przelaniu pieniędzy na moje konto bankowe. Czy jednak za prowadzenie konta są jakieś inne opłaty? Czy jest jakaś różnica w tych opłatach czy konto jest aktywne czy nieaktywne? Czy mogę bezpłatnie usunąć konto?
3. Co jeszcze Waszym zdaniem powinienem wiedzieć o serwisie zanim zacznę go używać?

Do góry Bottom