>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paragwaj 2010

Status
Zamknięty.
gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Cerro Porteno – Sportivo Luqueno
Typ: 1
Kurs: 1.57
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Spotkanie 14 kolejki Paragwajskiej Divison Professional w którym zmierzą się będący aktualnie na 7 pozycji w tabeli zespół Cerro Porteno z 10 Sportivo Luqueno. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 6 meczy przed własną publicznością w których odnieśli 1 wygraną 3 remisy a 2x doznali porażki zdobywając przy tym 5 bramek a tracąc 9. Goście natomiast rozegrali aktualnie 6 spotkań wyjazdowych w których 1x wygrali 2x zremisowali a 3x ponieśli porażkę strzelając przy tym 5 goli a tracąc 8. Spotkanie to będzie doskonałą okazją dla gospodarzy którzy po przez ewentualną wygraną awansują na 5 pozycję w tabeli a co z tym idzie włączą się do walki o tytuł mistrzowski. Reasumując myślę, że kurs 1.57 na wygraną gospodarzy jaki znalazłem w Sportingbet jest warty dodania do tzw. nocnego kuponu.
2:2 ⛔

lancev 984

lancev

Użytkownik
Paragwaj nie ma swojego tematu więc wklejam do starego. ????
Spotkanie: Paragwaj Primera Division: Sol De America - Libertad
Typ: X/X
Kurs: 5.50
Buk: Sportingbet
Analiza:
Sol de America zajmuje obecnie ostatnie miejsce w paragwajskiej lidze. Wiadome więc, że z szóstym Libertadem będzie walczyć choćby o 1 punkt. Nastawieni będą na defensywę i grać będą na remis. U siebie jeszcze nie zremisowali. Dwie wygrane i 3 porażki - bardzo przeciętnie. W ostatnich czterech meczach Libertadu padł zaledwie 1 gol. Widać, że mają dobrą defensywę i nie najlepszy atak - idealnie na 0:0 w dzisiejszym meczu. Ogólnie Libertad remisował 4 razy. 2 ostatnie spotkania to mecze bez bramek. Myślę, że goście nie będą w stanie sforsować obrony gospodarzy skoro nie umieli strzelić gola w ostatnich czterech meczach. Jestem też przekonany, że nie dadzą wbić sobie żadnej (stracili ich dopiero 4 na 10 meczów). Sol de America musiało zwietrzyć swoją szansę w takim nastawieniu i myślę, że 1 punkt będzie dla nich dobrym osiągnięciem. Uważam, że tak właśnie zagrają. Jak dla mnie 0:0.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Goście grają osłabieni wieloma zawodnikami którzy odpoczywają po CL.
Jednak nie wiem czy, aż tak słabi gospodarze zdołają wygrać z rezerwami Libertad ?
Under najlepszy.

T 10

tosiek

Użytkownik
Rubio Nu - Cerro Porteno 1 @ 1.85 ⛔

Dziś o godzinie 21:00 naszego czasu na stadionie w dzielnicy Santísima Trinidad miejscowe Rubio Nu podejmie Cerro Porteno. Mecz na szczycie - derby 5 i 2 drużyny w tabeli. Po serii 3 porażek z rzędu były lider Divison Profesional ma poważne problemy z zapleczem kadrowym. Jak informuje jedna z paragwajskich gazet w meczu nie wystąpi aż 8 zawodników. Na domiar złego posada ich trenera - Pedro Troglio jest bardzo zagrożona. Sytuacja w klubie jest napięta a prezes Zapag stawia bardzo wysokie wymagania. Z nieoficjalnych doniesień wiem, że doszło nawet do awantury między nimi. W Rubio jest dokładnie na odwrót. Dobre nastroje zarówno w sztabie, kadrze jak i wśród kibiców, którzy bardzo liczą na zwycięstwo w tym meczu. Pod znakiem zapytania stoi tylko występ pomocnika Victora Gomeza. W tym spotkaniu dobry występ powinni zaliczyć Carlos Neumann i Osvaldo Hobecker, którzy grają bardzo widowiskowy futbol i przede wszystkim imponują skutecznością. Dla gospodarzy jest to niewątpliwie okazja do zwycięstwa.

Komentarz:
A Zeballos w 3 dni wyleczył uraz?! Ciekawe... Cuda się zdarzają...

gaga 10

gaga

Użytkownik
Spotkanie: Libertad - Guarani (1. Paragwaj)
Typ: Remis
Kurs: 4,00
Buk: bwin
Analiza:
Na sobotę wybieram bardzo ciekawe spotkanie w lidze paragwajskiej. Bardzo lubię obstawiać ligi latynoskie, gdyż pada w nich wiele niespodzianek. Mój typ na noc to remis w meczu Libertad – Guarani.
Libertad jest liderem paragwajskiej ekstraklasy. W 6 spotkaniach zespół Javiera Torrente zgromadził aż 15 punktów i z przewagą trzech oczek przewodzi w stawce. Nie ma co się jednak oszukiwać, zespół Libertad nie został jeszcze poważnie przetestowany. Na razie grał mecze z ligowymi średniakami, lub zespołami będącymi bez formy.
Guarani zajmuje natomiast trzecie miejsce w tabeli. Drużyna, która nie jest uważana za faworyta rozgrywek radzi sobie bardzo dobrze, ma ciekawy skład, młodego i ambitnego trenera (40-letni Felix Leon, oraz mądre władze klubowe. Ogólnie rzecz biorąc zespół ten może namieszać w tym roku.
Stawiam na remis, gdyż myślę, że w tym momencie poziom prezentowany przez oba zespoły jest podobny. Do tego gospodarze zagrają bez dwóch swoich kluczowych graczy – Rodolfo Gamarra, 21-letni napastnik pauzuje za kartki, a kolumbijski pomocnik Vladimir Marin jest kontuzjowany.
W tych okolicznościach podział punktów jest najbardziej prawdopodobny. Dlatego stawiam na remis po wysokim kursie.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Spotkanie: Rubio Nu - Libertad Asuncion ✅ 1:3
Typ: Libertad Asuncion
Kurs: 1.70
Buk: bwin

Analiza: Krótko i na temat: u gospodarzy dosyć spore problemy kadrowe. Jeżeli dobrze przetłumaczył translator to nie zagrają: Rolando Bogadi (30meczy/2gole), Néstor Ramírez Camacho (29/11 - najlepszy strzelec drużyny), Robin Ramirez (14/2), Eric Ramos (35/0), Aldo Vera, Nery Cardozo. Pierwszego bramkarza Eduardo Cáceresa zastąpi debiutant Gerardo Ortiz. Kursy ostro poleciały w dół, ale myślę, że warto zagrać ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom