>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Parę pytań

P 19

ponczinio

Użytkownik
Witam,

jako, że jestem nowy proszę o wyrozumiałość. Zazwyczaj pogrywałem u stacjonarnych bukmacherów, czy to w sts, czy to w milenium z paroma &#39;wypadami&#39; internetowymi. Dzisiaj naszło mnie znowu na pogranie na necie, a dokładniej bet365. Nie miałem pieniędzy niestety na koncie swoim, więc postanowiłem przelać pieniądze z konta kumpla (Alior Bank) i tu pojawił się problem... Bo nie ma tego banku w wyborze sposobu wpłaty hajsu, więc wybrałem w pośpiechu szybki przelew (głupi ja, zamiast na swojego MB i z niego na bet365...). Dostałem dane, zrobiłem przelew podając IBAN (PLnumer_konta) i SWIFT dla Aliora, wpisałem w tytule numer referencyjny jaki dostałem w danych do przelewu od bet365 do banku BOŚ Bank (swoją drogą mają &#39;oddział&#39; już w Polsce?) i mam parę pytań.

1. Przelew zapewne będzie szedł do 3 dni roboczych, czyli mogą być pieniądze na koncie nawet i we wtorek dopiero?
2. Nie zostanie zablokowane konto, jako że przelałem nie ze swojego konta? Coś kiedyś czytałem, że mogą blokować, bo to podejrzenia o pranie pieniędzy itd itp, szczegółów nie znam.
3. Na przyszłość polecacie przelanie na MB, a później z niego na bet365?
3.1 Pieniądze będą raz dwa na bet365?
3.2 Wpłacając przez MB będę musiał także przez niego wypłacić, czyli także dodatkowe jakieś opłaty?

Z góry dzięki za pomoc i odpowiedzi.

PS Sorry, jeśli były już tego typu problemy, ale jest masa tematów, a w szukajce ciężko ogarnąć, aby dotyczyły moich pytań.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
1. Przelew zapewne będzie szedł do 3 dni roboczych, czyli mogą być pieniądze na koncie nawet i we wtorek dopiero?
2. Nie zostanie zablokowane konto, jako że przelałem nie ze swojego konta? Coś kiedyś czytałem, że mogą blokować, bo to podejrzenia o pranie pieniędzy itd itp, szczegółów nie znam.
3. Na przyszłość polecacie przelanie na MB, a później z niego na bet365?
3.1 Pieniądze będą raz dwa na bet365?
3.2 Wpłacając przez MB będę musiał także przez niego wypłacić, czyli także dodatkowe jakieś opłaty?

Z góry dzięki za pomoc i odpowiedzi.

PS Sorry, jeśli były już tego typu problemy, ale jest masa tematów, a w szukajce ciężko ogarnąć, aby dotyczyły moich pytań.
1. Myślę, że wtorek to ostateczny termin, duże szanse, że będą już w poniedziałek (zależy kiedy dokładnie przelałeś).
2. Nie mam pojęcia jak to z tym jest.
3. To już zależy od ciebie. Z MB wiążą się takie opłaty, że z MB na bankowe konto przelew to koszt 7 zł. Inne rozwiązanie to karta MB, za którą płacisz 40 dych na rok ale chyba też przy wypłatach z bankomatu płacisz podobne pieniądze co za przelew. Możesz też korzystać (jak ja ostatnio) z kart przedpłatowych (paysafecard, ukash) - tylko wtedy możesz kasę wygraną przelać tylko na konto bankowe (1 wypłata na 28 dni darmowa, chociaż ponoć za kolejne i tak nie pobierają opłat). Tutaj jest też tego typu myk, że ludzie boją się wypłacać na konto bankowe bo skarbówka, no ale to już chyba trzeba wygrywać grube tysiące, żeby się nią przejmować.
3.1 Pieniążki z konta bankowego na MB, a potem na bukmachera idą jakieś 2 minuty (w sumie to czas jaki poświęcamy na wypełnianie danych i potwierdzanie transakcji.) Paysafecard i ukash masz od razu na koncie bukmachera po wpisaniu ich kodu.
3.2 Odpowiedziałem na to w pkt. 3.

Pozdro.

P 19

ponczinio

Użytkownik
Pieniążków jak nie było na koncie, tak jeszcze nie ma, no ale czekam cierpliwie. ???? Mam nadzieję, że księgowania są zapewne 12 15 i wieczorne 18, więc jest szansa dzisiaj. ;)

Mam jednak pytanie jeszcze ws. wpłaty/wypłaty.
Czytam tak sobie różne tematy i każdy pisze, że jeśli wpłaciłeś z konta, to możesz wypłacić tylko na konto, jeśli przez skrilla wpłata, to wypłata też tylko tym sposobem. I tutaj zgłupiałem. Co jeśli wpłacę np. 50 zł przelewem, trochę pogram, wygram 200. To mogę pieniążki wypłacić tylko przelewem, na dodatek tylko i wyłącznie na to samo konto, z którego przelałem? I jaką kwotę? 50 czy 200?
Jakbyście mogli mi rozjaśnić sytuację. Według mnie wygląda to tak:
1/ Wpłacam X przelewem z mojego konta, mogę wypłacić Y tylko i wyłącznie na moje konto.
2/ Wpłacam X przez MB, mogę wypłacić Y tylko i wyłącznie przez MB.
I teraz kolejne pytanko, jeśli mój tok rozumowania jest poprawny. Można trochę &#39;oszukać&#39; ich przez np. przelanie 50 przelewem, wygranie 500, ale chęć wypłaty przez MB, więc wpłacam minimalną kwotę przez MB i teraz sposób wypłaty to Skrill? ????

forin 450

forin

Użytkownik
nastepnym razem zamiast robic przelew z konta kolegi, kup w kiosku kupon ukash albo paysafecard.
1/ Wpłacam X przelewem z mojego konta, mogę wypłacić Y tylko i wyłącznie na moje konto.
I teraz kolejne pytanko, jeśli mój tok rozumowania jest poprawny. Można trochę &#39;oszukać&#39; ich przez np. przelanie 50 przelewem, wygranie 500, ale chęć wypłaty przez MB, więc wpłacam minimalną kwotę przez MB i teraz sposób wypłaty to Skrill?
przynajmniej u mnie tak bylo.

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Pieniążków jak nie było na koncie, tak jeszcze nie ma, no ale czekam cierpliwie. ???? Mam nadzieję, że księgowania są zapewne 12 15 i wieczorne 18, więc jest szansa dzisiaj. ;)

Mam jednak pytanie jeszcze ws. wpłaty/wypłaty.
Czytam tak sobie różne tematy i każdy pisze, że jeśli wpłaciłeś z konta, to możesz wypłacić tylko na konto, jeśli przez skrilla wpłata, to wypłata też tylko tym sposobem. I tutaj zgłupiałem. Co jeśli wpłacę np. 50 zł przelewem, trochę pogram, wygram 200. To mogę pieniążki wypłacić tylko przelewem, na dodatek tylko i wyłącznie na to samo konto, z którego przelałem? I jaką kwotę? 50 czy 200?
Jakbyście mogli mi rozjaśnić sytuację. Według mnie wygląda to tak:
I teraz kolejne pytanko, jeśli mój tok rozumowania jest poprawny. Można trochę &#39;oszukać&#39; ich przez np. przelanie 50 przelewem, wygranie 500, ale chęć wypłaty przez MB, więc wpłacam minimalną kwotę przez MB i teraz sposób wypłaty to Skrill? ????
Można trochę &#39;oszukać&#39; - dobre..... dostaniesz bana i tyle.... ale probuj &quot;troche oszukiwac...|

P 19

ponczinio

Użytkownik
@cokolwiek
Nie rozumiem Twojego uniesienia. Pytam się grzecznie, aby uzyskać informację, jako że jestem nieogarnięty w tej kwestii, a Ty mi tutaj wyskakujesz z buźką.
@forin
Dzięki za info i radę! ;)

P 19

ponczinio

Użytkownik
Oj tam, ale łapiesz za słówka. ;p
Bo nie wiem czy to z automatu jest jakoś brane i wychwytywane, że ostatnia wpłata z banku czy MB i automatycznie otwierana ta &#39;bramka&#39; ws. wypłaty, a kwoty nie biorą pod uwagę, czy jakoś ręcznie to weryfikowane. No nic, wyjdzie w praniu. ;) Jakby co, będę jeszcze pytał, dzięki.

Do góry Bottom