>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Parę pytań

V 0

varer011

Użytkownik
Witam serdecznie, niedawno założyłem konto na bet365, wcześniej obstawiałem na bet-at-home.
1. Wpłaciłem na swoje konto 50 zł, dostałem tyle samo bonusu i teraz obracam ten bonus. Załóżmy że obróciłem powitalny bonus wedle regulaminu i chciałbym tę kwotę wypłacić.
Wpłatę wykonałem poprzez zwykły przelew bankowy (bodajże przelewy24). Czytałem że najbezpieczniej wypłacać jest na konto Skrill. Czy mogą być jakieś problemy jeśli najpierw przelałem na bet365 przez przelewy24 a chce wypłacić pieniądze z bet365 na Skrilla? Czy żeby wypłacić na Skrilla najpierw musiałbym wpłacić na buka przez Skrilla?
2. Żeby było najwygodniej i najkorzystniej to najlepiej wyrobić tę kartę: Karta przedpłacona Skrill? Oprócz kosztów stworzenia takiej karty (~40zł) i prowizji przy wypłacaniu w bankomacie (czytałem że 8zł) innych nie ma?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wpłatę wykonałem poprzez zwykły przelew bankowy (bodajże przelewy24). Czytałem że najbezpieczniej wypłacać jest na konto Skrill. Czy mogą być jakieś problemy jeśli najpierw przelałem na Bet365 przez przelewy24 a chce wypłacić pieniądze z Bet365 na Skrilla? Czy żeby wypłacić na Skrilla najpierw musiałbym wpłacić na buka przez Skrilla?
W B365 akurat takie operacje nie przejdą. Jeśli wpłacisz przez Skrilla teraz np 50 zł, to tylko 50 zł będziesz mógł wypłacić z powrotem.

Wszystko co teraz udałoby Ci się wygrać, musisz wycofać na konto bankowe.

Żeby było najwygodniej i najkorzystniej to najlepiej wyrobić tę kartę: Karta przedpłacona Skrill? Oprócz kosztów stworzenia takiej karty (~40zł) i prowizji przy wypłacaniu w bankomacie (czytałem że 8zł) innych nie ma?
Opłata 40 zł jest za stworzenie a potem raz w roku. Reszta tak jak piszesz, natomiast nic dodatkowego nie ma.

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 0

varer011

Użytkownik
1. No to będę musiał gdzieś około 400 zł przelać na konto bankowe (w moim wypadku PKO). Przeczytałem teraz że podatek płaci się dopiero od wygranej w okolicach 2000 zł (prawda to czy nie?) więc na dobrą sprawę mogę przelać bez żadnych obaw? ????
2. Przelewam przez Skrilla 50 zł -&gt; gram sobie za nie i wygrywam np. 500 zł -&gt; te 500 zł mogę wypłacić z powrotem na Skrilla wtedy tak?
Z góry dzięki za odpowiedź;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
1. No to będę musiał gdzieś około 400 zł przelać na konto bankowe (w moim wypadku PKO). Przeczytałem teraz że podatek płaci się dopiero od wygranej w okolicach 2000 zł (prawda to czy nie?) więc na dobrą sprawę mogę przelać bez żadnych obaw?
nie masz co się przejmować kwotą 400 zł, lecz ogólnie korzystaj zawsze ze Skrilla.
2. Przelewam przez Skrilla 50 zł -&gt; gram sobie za nie i wygrywam np. 500 zł -&gt; te 500 zł mogę wypłacić z powrotem na Skrilla wtedy tak?
ogólnie tak, ale jak teraz jesteś w trakcie obrotu bonusem to najpierw go dokończ.

Do góry Bottom