>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Parę pytań przed założeniem konta na MB

E 3

e63

Użytkownik
Witam

Chcę założyć konto na MB w związku z czym mam parę pytań do Was.

1. Jak aktywowane jest konto? Muszę czekać na list weryfikacyjny i kartę aby korzystać z MB czy po rejestracji mogę korzystać z mojego konta przy okazji czekając aż dojdzie karta?

2. Opłata za kartę pobierana jest na starcie?

3. Przelewając pieniądze na konto buka pobierana jest prowizja od przelewu? Jeśli tak to czy ona jest odejmowana przy przelewie czy po prostu jest zapis na saldzie i przy pojawieniu się pieniędzy na MB jest dana kwota odejmowana?

Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam, E63

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Witam
Chcę założyć konto na MB w związku z czym mam parę pytań do Was.
1. Jak aktywowane jest konto? Muszę czekać na list weryfikacyjny i kartę aby korzystać z MB czy po rejestracji mogę korzystać z mojego konta przy okazji czekając aż dojdzie karta?
2. Opłata za kartę pobierana jest na starcie?
3. Przelewając pieniądze na konto buka pobierana jest prowizja od przelewu? Jeśli tak to czy ona jest odejmowana przy przelewie czy po prostu jest zapis na saldzie i przy pojawieniu się pieniędzy na MB jest dana kwota odejmowana?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam, E63
1. U mnie było tak ze najpierw zweryfikowałem sobie konto a potem złożyłem wniosek o wydanie karty. Alwe wydaje mi sie ze spokojnie bedziesz mógł korzystać z konta i czekać aż karta przyjdzie.
2.Tak
3.MB nie pobiera żadnych prowizji przy wpłacie do buka. Ewentualnie buk może sobie pobrać jakąś prowizję od kwoty wpłaty.

E 3

e63

Użytkownik
zaglebie13, dzięki wielkie za odpowiedź. W takim razie będę musiał wpłacić kasę z lekką nadwyżką na kartę ;)
Pozdrawiam

Do góry Bottom