>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Parę pytań od początkującego

L 0

luku

Użytkownik
Witam wszystkich.
&quot;Pragnę&quot; zacząć swoją przygodę z zakładami bukmacherskimi. Mam jednak kilka pytań:
1. Czy którykolwiek z najbardziej znanych buków jest płatny?
2. Czy obowiązuje w którymś przymusowe obstawianie powiedzmy kilku meczów / m-c?
3. Ponoć można oglądać mecze na stronach buków. Czy to jest płatne?
4. Który bukmacher jest najlepszy dla początkującego i daje największy bonus, bez ukrytych &quot;haczyków&quot;?
pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi

L 0

luku

Użytkownik
Czyli rozumiem, że ten depozyt to jest to, za co obstawiam. Ale czy odbierają mi coś z tego, za możliwość obstawiania?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Powodzenia.
Jakbyś coś nie wiedział to większość znajdziesz w tym dziale za pomocą opcji &#39;szukaj&#39; a jak nie to wal na PW albo w tym temacie

cepinho21 9

cepinho21

Użytkownik
Proponuję Ci poczytać trochę to forum zanim zaczniesz grać bo widzę że jeszcze nie miałeś kontaktu z bukami.
Najpierw ogarnij rodzaje zakładów, później poczytaj o zarządzaniu budżetem a później o strategiach gry- w przeciwnym razie może być ciężko.
Nawet jak grasz for fun to lepiej co kolwiek o tym wiedzieć a są to ciekawe rzeczy więc powodzenia w edukacji ;)

dukat 7

dukat

Użytkownik
Żaden bukmacher nie może Ci narzucić, że masz grać ileś tam meczy na miesiąc. Grasz ile chcesz i za ile chcesz. Co do transmisji, to niektórzy wymagają, żebyś wniósł jakiś zakład na mecz, który chcesz obejrzeć, ale to chyba tylko pojedyncze przypadki.
A na początek ja polecałbym Ci BAH. Co prawda marne kursy i dość słaba oferta live, ale stronka przejrzysta, problemów nie robią. Ja właśnie z nimi zaczynałem swoja &quot;przygodę&quot;

Do góry Bottom