>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Parę pytań od świeżaka ;-)

E 0

emsi1994

Użytkownik
Witam! Jestem świeżakiem na tym forum i jak to z nowymi bywa mam parę pytań Po przeczytaniu paru artykułów na temat bukmacherki dowiedziałem się, że najbardziej przewidywalnymi sportami są: koszykówka oraz tenis ziemny. Niestety na temat obydwu tych sportów wiem bardzo mało, więc postanowiłem się jakoś dokształcić na ten temat Myślę, że na początek zajmę się samym koszem. Związku z tym proszę o jakieś dobre strony o tematyce koszykarskiej, na których znajdują się najnowsze newsy jak i sama teoria itp. Teraz pytania:
1. Jakie ligi koszykarskie są najbardziej przewidywalne, a które najbardziej wyrównane?
2. Czy koszykówka jest nadal najbardziej opłacalna w bukmacherce?
3. Co powinienem wiedzieć o koszykówce, aby jak najlepiej obstawiać i czym się przy tym kierować?

Na razie to wszystko Z góry dziękuje za odp. PoZdRo

A 0

amazon

Użytkownik
Cześć,
Fajnie że pytasz, bo na pewno to przyniesie odpowiednie skutki w przyszłości ;-)
Co to tego stwierdzenia to chyba nie bardzo bym się zgodził.Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak najłatwiejszy sport do typowania.To co działa dla kogoś (kosz,tenis) nie koniecznie musi się sprawdzać także i u Ciebie.Ja bym raczej ukierunkował się na to co jakoś mnie interesuje i już miałem z tym jakieś doświadczenia. Na początku nigdy nie jest łatwo, więc wybierz sobie to co Cię interesuje i się rozwijaj tylko w tym. Bo nie ma nic gorszego jak przeciętność ;-) .Jeśli jednak zostajesz przy koszu i tenisie to niestety ja nie dam rady Ci pomóc z linkami bo nie bardzo je posiadam/znam.
Powodzenia

Do góry Bottom