40 kubust Użytkownik Marzec 1, 2013 #1 Widzę, że różne "żebracze" posty ludzie też tu wklejają więc i ja się dołączę - zbieram kody, które są pod otwieraną częścią paczek papierosów CAMEL ???? Jakby ktoś coś miał i nie potrzebował - proszę na PW ????
Widzę, że różne "żebracze" posty ludzie też tu wklejają więc i ja się dołączę - zbieram kody, które są pod otwieraną częścią paczek papierosów CAMEL ???? Jakby ktoś coś miał i nie potrzebował - proszę na PW ????
486 jacksparrrow Użytkownik Marzec 2, 2013 #2 OD kiedy takie kody są? czasami pale camele choć wole forwardy jak cos to ci odpale kodzik
40 kubust Użytkownik Marzec 3, 2013 #4 OD kiedy takie kody są? czasami pale camele choć wole forwardy jak cos to ci odpale kodzik Kliknij aby rozwinąć... No zdaje się, że już jakieś pół roku choc mogę się mylic Chętnie poproszę w takim razie jakbyś coś miał ????
OD kiedy takie kody są? czasami pale camele choć wole forwardy jak cos to ci odpale kodzik Kliknij aby rozwinąć... No zdaje się, że już jakieś pół roku choc mogę się mylic Chętnie poproszę w takim razie jakbyś coś miał ????
4,8K doberman Forum VIP Marzec 5, 2013 #10 to nie moje tato. Kliknij aby rozwinąć... Nie oszukuj ???? Nadal palisz ? ????