>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

PAO w Polskim wykonaniu

geloe 20

geloe

Użytkownik
a mi sie podoba.. fakt, faktem, ze w wykonaniu grekow mozna sluchac i sluchac (szczegolnie nagrania z hali)..
dlaczego nie mieliby$my brac przykladow z zagranicznych ekip?? przynajmniej byloby egzotycznie :wink: , a greckie ekipy sa wrecz niesamowite, idealne takie (lubuje sie w ogladaniu spotkan ligii greckiej wla$nie tylko i wylacznie z powodu opraw meczowych)..

stork 0

stork

Użytkownik
A Polacy to sami nic nie potrafią wymyśleć? Dla mnie to troche żałosne zresztą wykonanie tego &quot;utworu?&quot; w wykonaniu Widzewa czy Jagi jest raczej marne w porównaniu z PAO.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
A Polacy to sami nic nie potrafią wymyśleć? Dla mnie to troche żałosne zresztą wykonanie tego &quot;utworu?&quot; w wykonaniu Widzewa czy Jagi jest raczej marne w porównaniu z PAO.
Pewnie że marne. Ale wy nie wiecie pewno że w Grecji sport traktuje sie jak u nas witało się Jana Pawła II- tam to jest normalnie fanatyzm/

Co do obu wykonań-lubię Widzew (Red Army ;) -za to czego dokonał w LM i wogóle) ale wykonanie Jagi jest o 100% lepsze ale przez najbliższe 10 lat nie będzie żadne się równało z dopingiem fanatyków z Grecji (takie AEK Ateny też ma mega fanatyków-ale wiadomo najwięksi fanatycy to &quot;koniczynki&quot;)

Na każdy mecz koniczynek przychodzi po 12 tysięcy ludzi jak zaczną dopingować z całych sił to przecież ekipa przyjezdych (chodzi mi o klub grajacy na parkiecie) czuje się jak w piekle i chce jak najszybciej stamtąd wyjśc ( z gradem koszy nabitych). A np kibice siatki greckiej są tak fanatyczni że groża swoim siatkarzą że jak nie wygrają świętej wojny np z Olympiakosem (muszą wygrać z nim we własnej hali) to poprostu ich pupile mają porządny wpie*** ????

Jakbyście byli w Grecji i nie znali ani słowa(szczególnie w Atenach) to powiedzcie tylko -Warzycha (tam się to wymawia warcichja) albo Wandzik-Gmoch to będą was na rękach nosić jak dowiedzą sie że jesteście Polakami.

Swoją drogą ja zamierzam na meczu przeciwko najbardziej znienawidzonemu klubowi przez wszystkich (no jeszcze Pogoń sie z nimi lubi i ktoś tam) zamierzam tak drzeć się żeby zagłuszyć tych pseudopajaców i wandali

Rok temu jak zaczęli coś tam niszczyć na stadionie Korony to każdy się z nich śmiał i krzyczał PAJACE :!: lub BYDŁO :mrgreen: :!:

I nie mowa tutaj o prawdziwych kibicach (L) lecz o pseudokibicach

Do góry Bottom