w@ski
Użytkownik
Niestety nowy temat, za bardzo się zabawiłem na live'ach i muszę zmienić stawkowanie, za dużo strat. Trzeba zacząć to odrabiać ???? . Statystyki będą robione co 10 typów i co miesiąc.
PROSZĘ O NIE KOMENTOWANIE W TEMACIE
Data: 19.04.2014, godz. 18:30
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Mecz: Brooklyn Nets @ Toronto Raptors
Typ: Brooklyn Nets
Kurs: 2,15
Stawka: 5j
Ew. Wygrana: 10,75j
Ew. Zysk: 5,75j
Bukmacher: Expekt
Wynik: 94:87
[+5,75j]
Koncertowo zagrana końcówka. Zawodnicy Toronto wyglądali trochę, jakby grali dla Brooklynu. Wylazł wieeeelki brak doświadczenia. Jestem praktycznie przekonany, że w Game 2 w Toronto pokuszę się o Netsów. Wygrywali 12, tracili. Później podobna sytuacja przed końcem 3q. W 4q widać było pełną kontrolę w ich grze. W końcówce rewelacyjna postawa weteranów - głównie Pierce'a. The Truth nie błyszczał przez większą część spotkania, do 4 kwarty miał bodajże 6 pkt. W dosłownie chwilę zdobył 9 z rzędu i razem z Garnettem zapewnił zwycięstwo Netsom.
Data: 20.04.2014, godz. 15:30
Dyscyplina: Snooker, Mistrzostwa Świata
Mecz: Ali Carter - Xiao Guodong
Typ: Carter
Kurs: 1,50
Ew. Wygrana: 7,5j
Ew. Zysk: 2,5j
PROSZĘ O NIE KOMENTOWANIE W TEMACIE
Data: 19.04.2014, godz. 18:30
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Mecz: Brooklyn Nets @ Toronto Raptors
Typ: Brooklyn Nets
Kurs: 2,15
Ew. Wygrana: 10,75j
Ew. Zysk: 5,75j
Wynik: 94:87
[+5,75j]
Koncertowo zagrana końcówka. Zawodnicy Toronto wyglądali trochę, jakby grali dla Brooklynu. Wylazł wieeeelki brak doświadczenia. Jestem praktycznie przekonany, że w Game 2 w Toronto pokuszę się o Netsów. Wygrywali 12, tracili. Później podobna sytuacja przed końcem 3q. W 4q widać było pełną kontrolę w ich grze. W końcówce rewelacyjna postawa weteranów - głównie Pierce'a. The Truth nie błyszczał przez większą część spotkania, do 4 kwarty miał bodajże 6 pkt. W dosłownie chwilę zdobył 9 z rzędu i razem z Garnettem zapewnił zwycięstwo Netsom.
Data: 20.04.2014, godz. 15:30
Dyscyplina: Snooker, Mistrzostwa Świata
Mecz: Ali Carter - Xiao Guodong
Typ: Carter
Kurs: 1,50
Ew. Wygrana: 7,5j
Ew. Zysk: 2,5j