>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pan Wąski jest debeściak - typy w@skiego

w@ski 2

w@ski

Użytkownik
Zapraszam wszystkich do odwiedzania mojego tematu. Wszystkie typy które tu będę podawał gram sam. Stawki prawdopodobnie w jednostkach, z czasem może to zmienię. Typy w większości będą na koszykówkę, czasem snooker, nie raz nie dwa zobaczycie również piłkę nożną. Do typów postaram się dawać analizy, o ile będę miał czas żeby takową napisać. Statystyki będą prowadzone co miesiąc. No to chyba tyle. Robienie piniondzów czas zacząć.

w@ski 2

w@ski

Użytkownik
Data: 19.04.2014, godz. 18:30
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Mecz: Brooklyn Nets @ Toronto Raptors
Typ: Brooklyn Nets
Kurs: 2,15
Stawka: 1j
Ew. Wygrana: 2,15j
Ew. Zysk: 1,15j
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Witam wszystkich, jest to moja pierwsza analiza. No więc do rzeczy. W końcu to na co wszyscy czekali, start play-offów. Trzecia drużyna konferencji wschodniej przeciwko drużynie szóstej. Młodość z Toronto przeciwko doświadczeniu z Brooklynu. Toronto jest drużyną która początkowo miała być nastawiona na przebudowę i tankowanie. Pozbyto się wielu zawodników z dużymi kontraktami za słabizny + picki. Z czasem odkryto jednak potencjał jaki miała ta (mówiło się, że jedna ze słabszych ekip ze znikomymi szansami na PO) drużyna. Chłopaki cieszyli się grą, skończyli na 3 miejscu (duuuuże zaskoczenie patrząc na skład). W Brooklynie mamy paru zawodników z doświadczeniem mistrzowskim, drużynę gwiazd która dokładnie zaplanowała i chciała skończyć na tym 6 miejscu (spotkanie w drugiej rundzie z mistrzami ale to nie o tym). W bezpośrednich pojedynkach w tym sezonie jest remis (2-2). Przez ostatni tydzień Brooklyn dawał wypoczywać w mniejszym lub większym stopniu swoim weteranom i gwiazdom, grali na luzie, odpuszczali i przegrywali (nie patrzmy także na ostatnie pojedynki tego zespołu, przegrywali poprzez założenia taktyczne, potrzebowali tego miejsca). Toronto praktycznie do samego końca walczyło o utrzymanie na tym jakże wysokim miejscu. Trochę się rozpisałem także do konkretów, jak już mówiłem Toronto ma skład młody, bez większego doświadczenia mistrzowskiego czy nawet play-offowego. Cieszą się grą, ale nie mają odpowiedniego doświadczenia. Brooklyn natomiast tego doświadczenia posiada aż zanadto. Toronto ma przewagę własnego parkietu ale wydaję mi się, że przy wypoczętym i pełnym sił Brooklynie powinni ulec.
Podsumowując idę za Brooklynem który według mnie ma naprawdę duże szanse na steal tego meczu. Wiem, że analiza może pozostawiać wiele do życzenia (w końcu moja pierwsza) ale mam nadzieję, że aż tak źle nie jest :wink:.

w@ski 2

w@ski

Użytkownik
Data: 19.04.2014, godz. 18:30
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Mecz: Chelsea - Sunderland
Typ: Remis
Kurs: 6,00
Ew. Wygrana: 6,00j
Ew. Zysk: 5,00j
Analiza:
*W Chelsea brakuje Hazarda który stanowi bardzo dużą część ich ofensywy, kreowania gry, bez niego jakość gry w ataku słabnie znacząco
*Możliwe, że Eto&#39;o rozpocznie mecz na ławce
*Sunderland jak wiemy ostatnie miejsce w tabeli, na pewno będą walczyli, są to ich mecze o życie. Everton prawie zatrzymany na remisie, niski wynik (1:0), z City udało im się wyjść z 0:1 na 2:1, w końcówce meczu stracili ostatnią bramkę i mecz skończył się remisem. Można powalczyć? Można. Jak się zepną to może uda im się również zatrzymać Chelsea, które czeka bardzo ważny mecz w LM. Wydaje mi się, że to jest ich cel numer 1 i oprócz Hazarda, czy prawdopodobnie Eto&#39;o, Mourinho może zaskoczyć nas dzisiejszą jedenastką.
Karny którego nie było, dziękuje do widzenia ;c

w@ski 2

w@ski

Użytkownik
Data: 20.04.2014, godz. 15:30
Dyscyplina: Snooker, Mistrzostwa Świata
Mecz: Ali Carter - Xiao Guodong
Typ: Carter
Kurs: 1,50
Ew. Wygrana: 1,5j
Ew. Zysk: 0,5j

w@ski 2

w@ski

Użytkownik
#4 [#1 LIVE]
Dyscyplina: Tenis
Mecz: Federer - Djokovic
Typ: Federer
Kurs: 3,10
Ew. Wygrana: 3,10j
Ew. Zysk: 2,10j

Ehh oczywiście, chwilę po zakładzie Federer 15:40 w swoim gemie w plecy, kursy na poziomie 5.00, po chwili dojeżdża i z 15:40 robi się 40:40 i gem dla Federera.That&#39;s my luck.

w@ski 2

w@ski

Użytkownik
#8 [#3 live] ostatni ????
Mecz: Brindsi - Avellino
Typ: Avellino
Kurs: 3,30
Ew. Wygrana:3,30j
Ew. Zysk: 2,30j

Nigdy więcej live&#39;ów.

Do góry Bottom