>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pan Darek typuje! Typy, przemyslenia, taktyka gry LIVE :browar:

Status
Zamknięty.
P 267

pan-darek

Użytkownik
Czesc!
Postanowilem, ze zaloze swoj temat. Na jak dlugo? Zobaczymy! Glownie bedzie to zwiazane z moim wolnym czasem, ktorego czesto nie mam za wiele. W temacie bede podawal swoje typy, swoje podejscie do gry, kilka slow o bukmacherach u ktorych gram, moja taktyke gry LIVE czyli ogolnie wszystko to, co wiem o bukmacherce a chcialbym sie z Wami podzielic.
MAM KILKA ZASAD!
1. Prosze o niekomentowanie w tym dziale, to jest moj temat, moje przemyslenia i moje typy. Wszelkie informacje zawarte w tym temacie czytasz na wlasna odpowiedzialnosc. JEZELI juz cos jest kompletnie niejasnego to prosze do mnie napisac Prywatna Wiadomosc, jak bede mial czas to odpisze. Wszelkie pytania &#39;kiedy beda nowe typy?&#39; beda ignorowane. Jestem wyrozumialym czlowiekiem, ale nie zawsze mam czas i chec.
2. Wszystkie typy gram za podana stawke, wszelkie prosby o &#39;daj screen&#39; beda szyderczo wysmiane.
3. W tym temacie bede wklejal jedynie niektore typy, osobiscie gram duzo wiecej, ale jakbym mial wszystko wypisywac to bym nie wyrobil.
4. To tyle ???? Jak cos to edytuje pierwszy post!
Powodzenia! ????

Otrzymane punkty reputacji: +43
P 267

pan-darek

Użytkownik
Serena Williams - Flavia Pennetta ✅
Typ: Serena Williams
Kurs: 1.09 Betsson
Novak Djokovic - Andy Murray ✅
Typ: Novak Djokovic
Kurs: 1.28 Betsson

Stanislas Wawrinka - Kei Nishikori ⛔
Typ: Stanislas Wawrinka (-1.5 seta)
Kurs: 2.10 Betsson

Kurs calkowity: 2.93
Stawka: 1203 zl

OPIS:
Tripel zabojca na US OPEN pograny za przyzwoita stawke. Djoko i S. Williams powinni bez problemow wygrac swoje mecze, komentarz zbedny. W najwazniejszym meczu stawiam na Wawrinke. Jest w znakomitej formie, bez kontuzji, w tym turnieju gra niezwykle skutecznie. Na przeciwko niego objawienie tego sezonu Nishikori. Japonczyk kilka tygodni temu nie wytrzymal trudow dlugich turniejow i doznal kontuzji, sam osobiscie mowi, ze po kontuzji nie ma sladu, ale w moim przekonaniu gra slabiej niz przed kontuzja. Powinien odpasc juz z Raonicem. Stawiam, ze Wawrinka wygra 3:0 albo 3:1, nie sadze, ze dojdzie tutaj do pieciosetowki.
Wstawiam screen kuponu, aby pokazac, za na zapalki nie gram, robie to pierwszy i raczej ostatni raz ????
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a5cd178be623a5f.html

Bardzo szybko rozliczam, niestety na minus ⛔ Wawrinka nie wytrzymal, najpierw w slabym stylu przy pomocy 1 BP przegrany 2 set a w 3 secie.. co tu mowic, mial BP na 6:5 i podanie a potem w TB mial 6:5 i podanie i 2 razy przegral swoje podanie. Ogladam dalej mecz, ale niestety kupon do kosza!

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 267

pan-darek

Użytkownik
Hiszpania - Francja
Typ: Francja+16
Kurs: 1.90 Betsson
Stawka: 1000 zl

Mistrzostwa Swiata w koszykowce. Francja to bardzo niewygodny rywal, nawet bez najwiekszych gwiazd. Wychodze z zalozenia, ze druzyna chce wygrac po prostu kolejny mecz, nie ma na celu zrobic miazdzacej przewagi. Handicap 16-punktowy jest na tyle duzy, ze powinno spokojnie wejsc.
4 kwarta i porazka, trudno, ladnie zaczeli, zle skonczyli. Nie zalamujemy sie! ????

P 267

pan-darek

Użytkownik
Serena Williams - Caroline Wozniacki ⛔
Typ: Caroline Wozniacki+1.5 seta
Kurs: 2.22 Betsson
Stawka: 700 zl

Karolina w tym turnieju zaskakuje, tenis jak za najlepszych lat, kiedy byla no. 1 na swiecie. Jest glodna sukcesu, nic nie robi sobie z kolejnych nazwisk. Myslalem, ze zatrzyma sie na Sharapovej, nic z tego, na nia tez znalazla sposob. W ostatnich 2 tegorocznych meczach urywala Serenie po jednym secie, nie widze przeciwskazan, zeby dzisiaj bylo podobnie. Kurs to zdecydowane value. Wozniacki moze pokusic sie o zwyciestwo w calym meczu. Serena z kolei gra dobry, solidny tenis, ale juz bez tego blysku sprzed roku, gdzie miazdzyla kazda kolejna rywalke. Mecz zapowiada sie znakomicie, licze na spotkanie godne finalu US OPEN.
Typersko cieniutko w temacie, bedzie lepiej ????

P 267

pan-darek

Użytkownik
Czas na cos innego niz typy. Czas na ZLOTE RADY Pana Darka ????
Bukmacherka interesuje sie od dlugich lat, od pierwszego typu w TotoMixie za 5 zl na &#39;padnie liczba parzysta w MultiLotku&#39;. To nie zart. Padlo parzyste a ja mialem swoj pierwszy ✅. Przez lata bylem pytany o wiele rzeczy odnosnie obstawiania, wiekszosc niejasnosci powtarzalo sie. Postaram sie odpowiedziec na troche z tych pytan natrafniej jak potrafie. Przyda sie to pewnie bardziej poczatkujacym, ale kto wie, moze i ktos z wieloletnim doswiadczeniem znajdzie cos do siebie. Bede ten post rozwijal i dopisywal kolejne pytania.
Zaczynamy ????
1. CZY MOZNA ZYC Z BUKMACHERKI?
Chyba najczestsze pytanie ze wszystkich. Kazdy mlody typer zastanawia sie po pierwszym zwycieskim kuponie, czy tak bedzie zawsze. Nie, tak zawsze nie bedzie, trafi sie czasami czarna seria i nic nie poradzisz. Ale tak, mozna z tego zyc. Osobiscie znam kilka osob w tym jedna z tego forum (spokojnie, ta osoba zostanie anonimowa), ktore utrzymuja sie od lat z bukmacherki. Tylko tak jak w kazdej dziedzinie zycia - potrzebne jest doswiadczenie, tysiace kuponow, setki zwyciestw i tyle samo porazek. Nic nie przyjdzie po miesiacu.
2. CZY PAN DAREK ZYJE Z BUKMACHERKI?
Nie. Ci co mnie znaja to wiedza za jakie stawki czasami gram. Wielokrotnie zdarzalo mi sie, ze miesieczny zarobek byl duzo wyzszy niz moja wyplata (ktora mala nie jest), ale nigdy nie mialem pomyslu, aby rzucic prace. Po co? Lubie swoja prace. Bukmacherka to dla mnie zabawa, ktora dodatkowo daje mi pieniadze. Jak mam czas to gram.
3. CZY TRZEBA ZNAC SIE BARDZO DOBRZE NA SPORCIE, ABY MIEC ZYSK?
I tak i nie. Ja jestem marnym typerem ???? znam sie troche na tenisie, troche na europejskim koszu i pilce noznej, ale to jest nic w porownaniu z kilkoma osobami z dzialow forumowych. Generalnie znajomosc sportu sie przydaje, ale zawsze wychodzilem z zalozenia, ze odpowiednia taktyka gry jest duzo wazniejsza niz znajomosc 3 ligi arabskiej. Moja glowna dyscyplina jest... granie na LIVE. 90% moich typow to zaklady na zywo. Po latach takiej gry widze pewne zaleznosci, pewne schematy, ktore sie powtarzaja. Podchodzi to nieco pod statystyke, na ktorej troche sie znam, ale coz, obstawianie to kursy, cyferki, stawki. Osobiscie od ponad roku mam kazdy miesiac na mniejszy badz wiekszy plus, zdarzaja sie miesiace jak kwiecien, gdzie w miesiac mam ponad dziesieciokrotnosc wyplaty, zdarzaja sie miesiace jak lipiec, gdzie mialem tylko cos ponad 1.5k na plus. Roznie bywa.
4. JAK NIE ZWARIOWAC I NIE POPASC W KLOPOTY?
Lata praktyki i bledow.. Osobiscie nigdy nie mialem wiekszych problemow z pieniedzmy, ale za mlodu zdarzaly sie miesiace, gdzie w jeden dzien przegrywalem cala wyplate. Wyciagnalem wnioski i stosuje bardzo prosta, ale skuteczna taktyke: dwa konta bankowe!! Na jedno konto wplywa mi wyplata, z niego place rachunki, czynsz, kupuje jedzenie. Drugie konto jest typowo do bukmacherki, wplaty, wyplaty. Oba konta NIE WIEDZA O SOBIE. Nigdy nie przelalem pieniedzy z jednego na drugie, chocby niewiadomo jak kusilo. Tym samym od lat nie przegralem wyplaty ???? Latwo mi mowic, bo mam jakis tam budzet na gre, ale od czegos trzeba zaczac. Ja zaczynalem tak, ze bralem z wyplaty jedynie troche, 200-300 zl na miesiac. Jak sie udalo ugrac kilka tysiecy to fajnie, jak przegralem wszystko to uczciwie czekalem do kolejnej wyplaty. I nie ma przepros, nie ma &#39;podbiore wiecej&#39;. Wymaga to silnej woli, ale mozna! Uwierzcie mi, lepsze to niz zmartwienie jak zaplacic za czynsz.

5. CIAG DALSZY NASTAPI ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
P 267

pan-darek

Użytkownik
Kei Nishikori - Marin Cilic ⛔
Typ: Kei Nishikori
Kurs: 1.89
Betsson
Stawka: 1400 zl

Ostatni typ na US OPEN. Ogladalem mecze obu panow i lepsze wrazenie sprawil na mnie Japonczyk. Podoba mi sie stwierdzenie, ze ktos, kto pokonal Raonica, Wawrinke i Djokovica powinien odprawic rowniez Cilica. Szczerze w poprzednich meczach zagralem 2x przeciwko Japonczykowi liczac na to, ze kontuzja da o sobie znac. Nic z tego, te jego medicale to byla czysta taktyka, skuteczna taktyka. Dla mnie scenariusz na ten mecz jest prosty. Jezeli Cilicowi nie bedzie siedzial serwis (tak jak z Rogerem) to Nishikori posklada go w wymianach. Czuje, ze to bedzie dobry final, wydaje mi sie, ze bedzie to kwestia psychiki. W przeszlosci pamietam kilka meczow Cilica, gdzie zwyczajnie brakowalo zimnej glowy. Japonczyk nigdy nie mial z tym problemow. Stawiam calkiem sporo na zwyciestwo Keia ????
Slaby mecz

Otrzymane punkty reputacji: +9
P 267

pan-darek

Użytkownik
Prosze serdecznie o zamkniecie mojego tematu. Wszystko co chcialem powiedziec zawarlem w ostatniej wiadomosci w Dyskusjach na Tematy Bukmacherskie (latwo znalezc post). Moja osoba nie ma miejsca bytu na tym forum.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich przyjaciol oraz osoby, ktore pozostaly do konca rozsadne odnosnie calej &#39;sprawy&#39;.
To moj ostatni post ;)
Powodzenia!! ????
Pan Darek

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom