>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pan Darek typuje i pozwala zarobic! ^^

Status
Zamknięty.
P 267

pan-darek

Użytkownik
Czesc, za namowa kilku osob postanowilem stworzyc swoj temat z typami. Liczba typow bedzie zalezala w glownej mierze od mojego wolnego czasu. Sprobuje swoich sil, zobaczymy jak to wyjdzie! ;)
Kilka slow o mnie
Interesuje sie bukmacherka od kilkunastu lat, traktuje to jako zabawe i dodatkowy zarobek, podczas passy przychodzily do glowy mysli, aby zajac sie tym profesjonalnie, ale szybko mi to przechodzilo. I niech tak zostanie. 90% mojej gry opiera sie na typowaniu LIVE, z wiadomych przyczyn nie moge tutaj prowadzic typowania na zywo, czasami moje sugestie podaje w Hyde Parku.
Ulubiony bukmacher: Unibet
Ulubione dyscypliny: tenis (ATP, WTA), koszykowka europejska, pilka nozna, snooker
Niektore typy beda poparte krotka analiza, wiekszosc bedzie &#39;na sucho&#39;. Stawka to kwota, za ktora realnie gram dany typ.
Prosilbym o niekomentowanie moich typow, jakby co mozna mnie znalezc za pomoca Prywatnych Wiadomosci.
Do boju!! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +29
P 267

pan-darek

Użytkownik
CHALLENGER - SINGIEL: Buenos Aires (Argentyna), ziemna
Andreozzi - Cuevas [6:7, 6:4, 3:6] ⛔ jedno przelamanie zadecydowalo
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: Unibet
Stawka: 200 zl
-200 zl
Andreozzi idzie w tym roku przez challengery jak burza, pewnie trzyma serwis, wykorzystuje bledy rywali, dodatkowo mecz zostanie rozegrany przez wlasna publicznoscia. Cuevas poza przeblyskami gra ostatnio bardzo przecietnie, dzisiaj zejdzie z kortu pokonany!

P 267

pan-darek

Użytkownik
CHALLENGER - SINGIEL: Buenos Aires (Argentyna), ziemna
Cuevas - Arguello [7:6, 2:6, 6:4] ⛔
Typ: 2
Kurs: 1.90
Stawka: 200 zl
-200 zl
Final w Buenos Aires. Wczorajsza wygrana Cuevasa z Andreozzim to raczej przegrana tego drugiego, niczego wybitnego nie pokazal Cuevas. Szczerze to liczylem na final argentynski. Arguello jezeli tylko bedzie gral tak jak dotychczas w tym turnieju nie powinien miec problemow, aby wygrac caly turniej.

P 267

pan-darek

Użytkownik
Li - Kvitova [6:4, 6:2] ✅
Bryan/Bryan - Haas/Sa [6:3, 6:4] ✅
Laczny kurs: 1.90
Stawka: 300 zl
+270 zl

Li Na w bardzo dobrej formie, od sierpnia przegrala jedynie 2x z Williams i raz z Kvitova po bardzo wyrownanym meczu. W Stambule lepiej prezentuje sie Li i to ona powinna zwyciezyc. Na dokladke bracia Bryan przeciwko ciekawej parze Haas/Sa, doswiadczenie blizniakow zdominuje te konfrontacje.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 267

pan-darek

Użytkownik
CHALLENGER - SINGIEL: Montevideo (Urugwaj), ziemna
Gonzalez - Bellucci ⛔
Kurs: 2.65
Stawka: 300 zl
200 zl (edit. 22.53, dolozylem jeszcze 2 stowki, albo promo dnia, albo wtopa dnia)
-500 zl
W T O P A

No chyba kogos ponioslo przy wystawianiu takiego kursu. Bellucci.. nawet nie mozna powiedziec, ze on nie ma formy. On po prostu nic nie gra. Wszystkie ostatnie mecze przegrywa, ma problemy ze zdobyciem seta. Gonzalez z kolei solidna forma, powinien nie miec problemow w tym spotkaniu. Graja na neutralnym terenie. POLECAM.

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 267

pan-darek

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Paris (Francja), twarda (w hali)
Llodra - Dimitrov ⛔
Kurs: 2.60
Stawka: 400 zl
-400 zl
to ja chyba wracam do grania Live
Turniej stworzony dla Llodry, swoja publicznosc, ulubiona nawierzchnia, duzo punktow do obrony. Dimitrov w formie, ale bedzie zaskoczony skuteczna gra przy siatce Francuza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom