>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paly-Off Extraklasa mężczyzn

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Olimpia Piekary Śl. - Traveland Olsztyn

Chyba najciekawsza para jeśli chodzi o ta fazę, mecze będą napewno bardzo zacięte i pełne emocji. Co do jutrzejszego moczu nie mam wątpliwości ze Olimpia wygra. Jak wiemy Olimpia na własnym parkiecie gra bardzo dobrze (wygrana z Vive, Płockiem) i nikt nie jest w stanie im jutro tego zwycięstwa wydrzeć! Olsztyn to również dobry zespól ale jak dla mnie jeszcze mało doświadczony i jednak trochę za słaby aby walczyć o medale w tym sezonie. Nie ma co ukrywać ze Olimpia w tym spotkaniu jest faworytem.

typ: 1 // 1,50 bwin

------------------------------

Vive Kielce - Chrobry Głogów

typ: 1 // 1,10 bwin

Wisła Płock - MMTS Kwidzyn

typ: 1 // 1,10 bwin

Śląsk Wrocław - Stal Mielec

Mecz o wszystko dla obu drużyn a bardziej może nawet dla Śląska bo jeśli przegra to spotkanie nie ma co liczyć na utrzymanie w extraklasie. Mój typ to 2 dlaczego? Stal pokazała nie raz ze ma charakter i umie wygrywać na wyjazdach a dodatkowym motorem będzie napewno fakt iż jeśli nie wygrają to tez będą mieli ciężko utrzymać się w extra. W Śląsku nie zagra najlepszy strzelec tego zespołu Robert Kieliba wiec znów maleją ich szanse. Ja zaryzykuje i postawie 2 kurs dość ciekawy ????

typ: 2 // 2,20 bwin

-----------------------------

Wisła Azoty Puławy - Techtrans Darad Elbląg

domel 49

domel

Forum VIP
GKS Olimpia Piekary Śląskie - OKPR Traveland-Społem Olsztyn

stan rywalizacji 1:1

Ostatni mecz który zadecyduje kto będzie walczył o mistrzostwo Polski. Mecz we wtorek wygrał Olsztyn 31:30 po bardzo emocjonującym pojedynku. Jak będzie w sobotę? Ja osobiście stawiam na Olimpie bo jest to lepsza ekipa pod wieloma względami! Piekarzanie grają u siebie a to również bardzo ułatwi im zadanie w pokonaniu Travelandu, konsekwentna i twarda gra olimpijczyków napewno będzie miała duże znaczenie w tym spotkaniu. Pojedynek zapowiada się pasjonująco, będzie napewno dużo walki o każda piłkę. Wszystko wyjaśni się jednak w sobotę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom