>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pakiety internetowe w Era

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Witam! Czy orientujecie się czy w Erze są jakieś pakiety internetowe np 10MB i za ile? A potrzebne to do jasnej rzeczy wap.livescore.com ????

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Hmm... Są..;)
Ja mam osobiście 3 mb za 5 zeta. Nie jest to może strasznie dużo, ale do sprawdzania wyników jak najbardziej wystarcza:jezora54: Więcej znajdziesz na stronie Ery...

skylo 0

skylo

Użytkownik
ja mam pakiet 50 MB w erze w abonamencie, fajna sprawa do tego Mini Opera i można śmigać po internecie, i sprawdzać wyniki wszędzie niekoniecznie na wap.livescore.com ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ale Panowie ja nie wiem czy potrzebny jest pakiecik. Ja w Plusie też mam Operę Mini ( włączam opcje nie pokazuj obrazków ). Codziennie sprawdzam wyniki, przeglądam sobie strony www jak jestem poza domem i nigdy nie zaplacilem wiecej niz 5 zl na miesiac.
Zazwyczaj jak sobie łaże z 10 minut po necie w komórce powiedźmy na 20-30 podstron to wychodzi to jakieś 10 groszy ;-)

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Jacques masz całkowitą rację. Też wyłączyłem obrazki i zamiast np. 26 KB za wejscie na strone, pobiera mi około 4 ????

Do góry Bottom