>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paczka z USA

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
Witam. Czy może ktoś z userów ma doświadczenie w otrzymywaniu paczek z USA ? Paczka została do mnie wysłana w pod koniec pierwszego tygodnia grudnia za pośrednictwem USPS - info na stronie kończy się stwierdzeniem, że &quot;Processed at USPS Origin Sort Facility&quot; i to tyle. Po stronie naszego operatora nic się nie dowiem, bo to paczka ekonomicza (a więc stateczkiem sobie płynie) i pomimo że ma nadany numer w USPS to po naszej stronie nie jest rejestrowalna.
Orientujecie się ile taki pakunek może iść ? Dodam, że paczka nie była jakaś strasznie ciężka oraz wielka (a to ponoć ma znaczenie) !

belkin 0

belkin

Użytkownik
Jezeli osoba wysylajaca paczke zaplacila ekstra za tzw. &quot;tracking number&quot;
to moze podac ci ten numer i sprawdz na ich stronie http://www.usps.com W lewym gornym rogu znajdziesz opcje &quot;track&quot;

rell 44

rell

Użytkownik
to zależy takie paczki idą różnie dość często dostaje paczki tego typu z kanady i idzie od 4tygodni w górę max 8 taka paczka 2 razy z Usa mi też szła to 6tyg czekałem, jak kolega wyżej napisał jeśli opłacony jest tracking number możesz sprawdzić,jesli nie to nie zmienią statusu doręczenia aż jej nie odbierzesz

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
Jeśli idzie o tracking number to oczywiście mam podgląd, ale ona jest właśnie nierejestrowalna po stronie poczty polskiej - dzwoniłem, pytałem, byłem też u naczelnik mojej poczty i powiedziała mi to samo. Ten trecking number działa ale tylko na terenie USA. Jeśli paczka jest wysłana to na tym ślad się zakończy !

rell 44

rell

Użytkownik
Jeśli idzie o tracking number to oczywiście mam podgląd, ale ona jest właśnie nierejestrowalna po stronie poczty polskiej - dzwoniłem, pytałem, byłem też u naczelnik mojej poczty i powiedziała mi to samo. Ten trecking number działa ale tylko na terenie USA. Jeśli paczka jest wysłana to na tym ślad się zakończy !
tutaj wpisz ten numer https://www.usps.com/ prawej stronie u góry..
Powinno ci pisać jeśli jest w Polsce.. Jeśli już jest w Polsce to nie sprawdzisz nigdzie tylko czekaj teraz na odbiór..

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
No właśnie nie pisze. wysłałem maila i dostałem info że paczka wyszła ze stanów 5 grudnia i że oni nie wiedzą gdzie jest teraz i nawet oni nie są w stanei tego sprawdzić. więc nic tylko po prostu czekać i mieć nadzieję że się nikomu do rąk nie przyklei ....

rell 44

rell

Użytkownik
No właśnie nie pisze. wysłałem maila i dostałem info że paczka wyszła ze stanów 5 grudnia i że oni nie wiedzą gdzie jest teraz i nawet oni nie są w stanei tego sprawdzić. więc nic tylko po prostu czekać i mieć nadzieję że się nikomu do rąk nie przyklei ....
Jeśli wyszła ze Stanów to faktycznie nie wiedzą gdzie jest..
5 Grudnia jeśli wyszło to powinno do końca tego tygodnia ci dojść, ale z takimi paczkami nigdy nic nie wiadomo, gdyż oni lubią takie paczki sobie przetrzymać w terminalach...

Do góry Bottom