M 0 michael60 Użytkownik Listopad 17, 2008 #1 Mam pytanie. Czy w moneybookers aby przelać pieniądze na inne konto w MB trzeba mieć zweryfikowany adres? Czy tak samo w przypadku bukmachera, jak wpłacam przez serwis bukmacherski z MB również konto musi być zweryfikowane?
Mam pytanie. Czy w moneybookers aby przelać pieniądze na inne konto w MB trzeba mieć zweryfikowany adres? Czy tak samo w przypadku bukmachera, jak wpłacam przez serwis bukmacherski z MB również konto musi być zweryfikowane?
R 125 roger12 Użytkownik Listopad 17, 2008 #2 nie koniecznie ja nie miałem zweryfikowanego a przelałem na inne konto
R 125 roger12 Użytkownik Listopad 17, 2008 #4 Tylko pytanie czy w każdym przypadku tak będzie Kliknij aby rozwinąć... raczej tak Edit: słuchaj jeśli sie Boisz zamów sobie List z kodem żeby zweryfikowac ile idzie nie cale 5dni do mnie doszedł po 3 dniach
Tylko pytanie czy w każdym przypadku tak będzie Kliknij aby rozwinąć... raczej tak Edit: słuchaj jeśli sie Boisz zamów sobie List z kodem żeby zweryfikowac ile idzie nie cale 5dni do mnie doszedł po 3 dniach