Typ 1
Spotkanie: FC Salzburg - Marsylia
Typ: Karny w meczu
Kurs: 3.25
Bukmacher: LVBET
Typ 2
Spotkanie: FC Salzburg - Marsylia
Typ: Czerwona kartka w meczu
Kurs: 3.30
Bukmacher: LVBET
Tym razem trochę inaczej i bardziej ryzykownie... Kilka słów już zostało napisane o tym meczu na forum, nie ukrywam iż nie podchodzi mi ten mecz jeśli chodzi o standardowe "granie", dlatego z innej strony próbuje i za połowę stawki obydwa typy. Zdaję sobie sprawę, iż jest to trochę wróżenie z fusów, ale próbuje i dzielę się z Wami analizą...
Dzisiejszy mecz rewanżowy sędziuje
38 letni Sergey Karasev z Moskwy. W sezonie 17/18 jak do tej pory był arbitrem:
16 spotkań w Rosji ( 3 karne / 1 czerwona kartka)
2 w LM (0/0)
5 w LE (3 karne / 2 czerwone )
Zatem skupmy się tylko nad rozgrywkami
LE... i lig w których drużyny grają na co dzień...
Marsylia.
W
LE Marsylia już otrzymała raz
czerwoną kartkę od tego arbitra dokładnie 23/11/17 w zremisowanym w ostatniej minucie meczu z Konyaspor... Chwilę wcześniej bo dokładnie 2/11/17 (już nie od tego arbitra) otrzymała
2 czerwone w przegranym meczu z Vitoria Guimaraes... Obydwa spotkania na wyjeździe... W
Ligue 1 jak do tej pory tj w obecnym sezonie...
2 czerwone. Dużo i nie dużo w sumie... Chcę jednak zwrócić uwagę na jeden fakt: gdy są pod ścianą Panowie popełniają błędy i łapią czerwień...
Dołożmy do tego 6 podyktowanych karnych dla Marsylii oraz 6 przeciwko nim...
Salzburg.
W
LE w obecnym sezonie
1 czerwona kartka (11/07/17) w meczu pierwszej rundy z Hibernian. Natomiast w lidze jak do tej pory
2 czerwone (10/12/17 i 11/03/18). Do tego w sumie w obecnym sezonie dla dzisiejszych gospodarzy zostało podyktowanych
10 rzutów karnych, a 4 przeciwko nim.
Mały szczegół... Jednego karnego już w obecnych rozgrywkach
LE drużyna z Salzburga "otrzymała" od dzisiejszego arbitra... Dokładnie 22/02/18 w wygranym meczu (2:1) z drużyna Real Betis.
Kończąc moje "wypociny"... Myślę, że warto się zastanowić nad karnym w meczu i czerwoną kartką... Jeśli się nie mylę, dostanie dziś ja drużyna gości... Ale tak jak już pisałem na początku... To trochę wróżenie z fusów... Oczywiście sam zagralem rzut karny w meczu za 5j (1-10) jak i czerwoną kartkę również za 5j.
Zaznaczę na koniec, by nie było pretensji... Każdy gra za swoje a ja podałem Wam swoje spojrzenie - propozycje, z którą nie musicie się zgadzać...
Ps. Dobrze byłoby obejrzeć tego karnego nie w 90 minucie meczu ( Roma x2) a wcześniej...
Wysokich wygranych!
Pozdrawiam