>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PÓŁFINAŁY PUCHARU UEFA REWANŻE

Status
Zamknięty.
emdzej 0

emdzej

Użytkownik

Pierwszy mecz Espanyol wygrał 3-0.Czy zdarzy się cud w Bremie a może piłkarze z Barcelony spokojnie utrzymają wynik?.Piszcie swoje refleksje odnośnie tego meczu

emdzej 0

emdzej

Użytkownik

Pierwszy mecz Osasuna wygrała 1-0.Sevilla ma atut własnego boiska.Czy zdoła odrobić straty?.Piszcie swoje komentarze do tego meczu :gool:

marcinforever 0

marcinforever

Użytkownik
moim zdaniem wereder niezdoła odrobić takiej straty ????

kusi mnie bardzo by obstawic 1000zł na awans espanyolu :-? kurs na bet-at-home to 1.05 ale zawsze przy 1000zł te 50zł do przodu ;-)

co wy na to stawiac ?

W 2

wislak

Forum VIP
moim zdaniem wereder niezdoła odrobić takiej straty ????

kusi mnie bardzo by obstawic 1000zł na awans espanyolu :-? kurs na Bet-at-home to 1.05 ale zawsze przy 1000zł te 50zł do przodu ;-)

co wy na to stawiac ?
nie ma sensu ;) juz nie takie rzeczy sie dzialy! lepiej te 1000 zł postaw ze bedzie gol w meczu ManU - Milan i to jest 1.09 kurs np na Betfair!

M 0

maxtoon

Użytkownik
Skoro Espanyol tyle wbił w jednym meczu to i Werder może się postarać, nic pewnego. Zapewne Espanyol awansuje, ale tego do końca nie wiadomo. Licze na Werder, chociaż ciężko im będzie.

Co do drugiego meczu, tylko Sevilla ????

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Takie moje małe rozważania ????

Pierwszy mecz Espanyol wygrał 3:0 więc zapewne do Bremy przyjedzie po to aby tego rezultatu bronić ... Werder zaś zagra zupełnie odmiennym stylem gry i od pierwszych minut zaczną się huraganowe ataki na bramkę gości ... Twierdza &quot;Espanyol&quot; moim zdaniem będzie zdobyta i to może nawet więcej niż 3 razy bo wiadomo, że Werder potrafi zagrać genialne mecze ... Jednak niestety z formą Bremy nie jest za dobrze 2 porażki pod rząd. Ta z przed tygodnia z Espanyolem i ta w lidze z Arminią ... To nie wróży nic dobrego, ale myślę, że gospodarze dadzą z siebie wszystko i ten mecz wygrają ????

Moje typy: 1, Over 2,5

Kiedy Sevilla grała fazę wcześniej z Tottenhamem to miałem wątpliwości co do tego czy nadal mają chęć na zdobycie Pucharu UEFA. Zdobyli go rok temu a ich głównym celem wydaje się być mistrzostwo Hiszpanii. Jednak chłopcy z Tottenhamme zagrali z pasją i pełnym zaangażowaniem co świadczy o tym, że mają ponownie chrapkę na ten puchar. Wynik 1:0 z przed tygodnia moim zdaniem nie oddaje całkowitego przebiegu meczu ... Sevilla zasłużyła co najmniej na 1 bramkę i remis ???? Dzisiaj żądni zemsty wygrają na pewno spokojnie 2:0 może więcej ....

Moje typy: 1, pierwsza połowa 1

sutek 79

sutek

Forum VIP
[center:042b18769d] Werder Bremen - RCD Espanyol
Typ:Werder
Kurs:1,45
Buk:Expekt
[/center:042b18769d]
Analiza:
W rewanżwowym meczu półfinału Pucharu UEFA dojdzie to drugiego stracia niemieckich i hiszpanskich zespołó w pierwszym meczu górą byli piłkarze Espanyolu.Dzis jednak bedzie im bardzo ciezko wygrywac a nawet zremisować.3:0 to napewno bardzo dobre zabezpieczenie,ale napewno Werder nie odpusci i bedzie &#39;&#39;gryzł trawe&#39;&#39; stwka tego meczu jest ogromna Werder jest stałym bywalcem w europejskich pucharach zaś piłkarze z barcelony tak często w tych rozgrywakach nie grają.Trener Esponyolu doskonale pamieta swoj wystep sprzed 19 lat kiedy w dwumeczu finału jego Espoanyol pokonał Bayer Leverkusen 3:0 a w rewanżu uległ w takim samym stosunku i przegrał po serii rzutów karnych.&#39;&#39;Nie jestem wcale pewien awansu do finału&#39;&#39;-mówi Ernesto Velvedre.W ekipie z Espanyolu zabraknie superstrzelca Waltera Panianiego który zdobył juz w tej edycji Pucharu UEFA 11 goli,zabraknie także króla asyst Ivana De La Peny,oraz strzalca gola z pierwszego meczu Moisesa Hurtado.Natomiast w zespole z Bremy nie zobaczymy Tima Wiese i Clemensa Fritza.Moim zdaniem dzis Werder wygra jedną bramką ale do finału nie awasuje.

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
MOJE TYPY
WERDER BREMEN-RCD ESPANYOL[/b
Typ 1 kurs 1,45 expekt
Werder po przegranym na wyjezdzie meczu z Espanyolem bedą chcieli pokazać że jeszcze coś znaczą. Mają do odrobienia 3 bramki, myśle że pomimo wielkiego trudu aby tego dokonać nie uda im sie i do finału awansuje drużyna Espanyolu.
Powinni wygrać ten mecz ale niedużą liczbą bramek. ⚽

napoleon 583

napoleon

Użytkownik
SEVILLA-OSASUNA
Sevilla ostatni mecz z Osasuną przegrali 1-0, ale moim zdaniem to o niczym nie świadczy.
Sevilla bardzo chce wygrać puchar UEFA a ostatni mecz to tylko wypadek przy pracy.
Mój typ 1 kurs 1,50 bet-at-home ⚽

zublos 0

zublos

Użytkownik
Ja proponuje dzsiaj zagrac dwie &quot;1&quot;.Dalatego ze Sevilla ma realne szanse na awans do finału a Werder tez ma ale parwie zerową przypuszczelne składy na ten mecz:
Sevilla: Palop - Alves, Navarro, Julien Escude, Castedo, Navas, Poulsen, Marti, Adriano, Kanoute, Fabiano
Osasuna: Ricardo - Izquierdo, Cruchaga, Cuellar, Corrales, Nekounam, Juanfran, Punal, R. Garcia, D. Lopez, Webo
Werder: Reinke - Owomoyela, Pasanen, Naldo, Schulz, Frings, Baumann, Diego, Vranjes, Klose, Almeida
Espanyol: Iraizoz - Lacruz, Jarque, Torrejon, Chica, Zabaleta, Ito, Rufete, L. Garcia, Riera, Tamudo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom