>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Overy + dogi czyli przemyślenia BasiorRX

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: (koszykówka, eliminacje ME)
Dyscyplina: (baseball, MLB)
Godzina:
17:00 , 19:35
Spotkanie:
Gruzja - Węgry 79-59 zwrot (22-12, 23-18, 17-21, 17-8)
Typ:
powyżej 138 (kurs 1,85)
Spotkanie: Boston Red Sox - Seattle Mariners
Typ:
Boston Red Sox (kurs 2,48)
Kurs ako:
4,58
Bukmacher: Bet365
Pierwszy mecz z koszykówki, eliminacje ME, myślę że linia niska bo statystykę punktową zaniżają Węgry którzy w meczach z Portugalią postawili mocną obronę. Portugalia jak im postawi się w obronie głupieją w ataku, stąd dwa niskie wyniki
Portugalia - Węgry 38-58, Węgry - Portugalia 65-52. Gruzini natomiast u siebie grają na ogół ofensywnie więc zakładam że Węgrzy dostosują się do tej gry i nie będzie jakiej super obrony z ich strony tylko pójdą na wymianę ciosów. W każdym razie linia 138 nie jest wysoka spokojne 35 punków na kwartę da over. Jeżeli będzie mecz wyrównany to ostatniej kwarcie końcówka powinna być gra na faul i łatwe punkty (o ile będą trafiać z wolnych). Druga wersja zakłada że Gruzini szybko odjadą z wynikiem co spowoduje lżejszą obronę obu zespołów. No i jest jeszcze trzecia wersja defensywna gra obu zespołów lub duża nieskuteczność w ataku wtedy zostaje liczyć tylko na dogrywkę.
Jak ktoś się dalej uważa że linia jest za wysoka to William Hill daje linie 127,5 po bardzo przyjemnym kursie 1,25 (jak na taką linie). Bez jaj chyba te 32 punkty na kwartę zespoły rzucą by pokryć linie 127,5.
Drugi mecz z MLB, typ na przełamanie &quot;Czerwonych skarpet&quot;. Awizowani miotacze obu drużyn na mecz:
Webster A. [ Boston Red Sox] (3-1)
Iwakuma H. [ Seattle Mariners] (12-6)
Obecni mistrzowie MLB (Boston) są w beznadziejnej formie i nie chodzi tylko o miotaczy, ale o cała drużynę w której grze ciężko dopatrzeć się jakiś pozytywów. Więc czemu taki typ czas na przełamanie gospodarzy którzy mają serie 6 porażek z rzędu i bilans 56 zwycięstw i aż 73 porażek. Wczoraj śledziłem chwilę mecz między tymi zespołami (pierwsze 3 inningi) Boston Red Sox grał w nich przyzwoicie a nawet dobrze. Później poszedłem przytulić żonę sprawdzam dziś wynik a tu Boston w czwartym inningu dostał 7runs w plecy i było po zabawie (czytaj gospodarze odpuścili godząc się z porażką, a goście nie cisnęli bo nie musieli). Ale dziś nowy dzień i całkiem inny mecz.
Jak ktoś chce bezpieczniej to spora grupa bukmacherów daje opcje Boston +2,5 po kursie 1,50. Na pozór bardzo atrakcyjny kurs na dość wysoki handicap, mnie to nie przekonuje bo Boston albo wygrywa albo przegrywa wysoko.

Do góry Bottom