>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over - siatkówka

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nie jest to jakiś supersystem tylko sposób gry z wykorzystaniem overów jaki oferuje unibet (135,5 pkt w meczu). Według mojego pomysłu wybieramy sobie stawkę początkową, i gramy taki kupon,na którym są dwa takie overy, potem wszystko stawiamy na kolejny taki kupon i tak cztery razy. Na początek wirtualnie:

1/4
Asseco Resovia Rzeszów - ZAKSA Kędzierzyn Koźle ✅
over 135,5
kurs: 1,3

Domex Tytan AZS Częstochowa - J.W.Construction Osram AZS Politechnika✅
over 135,5

AKO: 1,69

stawka wirtualna: 100PLN

ew. wyg.: 169PLN

ester 87

ester

Użytkownik
Szansę wedle kursu na over wynoszą 74%. Czyli na dwa overy jednocześnie 54%. Na czterokrotne trafienie takiego kuponu szanse wynoszą niewiele ponad 8%... Jeśli grasz na pałę a kursy są dobrze oszacowane nie ma możliwości, żebyś osiągał długoterminowe zyski.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jeśli grasz na pałę a kursy są dobrze oszacowane nie ma możliwości, żebyś osiągał długoterminowe zyski.
Siatkówka to mój ulubiony sport, więc nie ma mowy o grze na pałe, każdy mecz przeanalizowany, na początek gram na wirtualne bo to pierwsza kolejka i do końca jeszcze nie jest wszystko jasne. Gdzieś od czwartej kolejki zacznę grać za parwdziwe pieniądze.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nie jest to jakiś supersystem tylko sposób gry z wykorzystaniem overów jaki oferuje unibet (135,5 pkt w meczu). Według mojego pomysłu wybieramy sobie stawkę początkową, i gramy taki kupon,na którym są dwa takie overy, potem wszystko stawiamy na kolejny taki kupon i tak cztery razy. Na początek wirtualnie:

1/4
Asseco Resovia Rzeszów - ZAKSA Kędzierzyn Koźle ✅
over 135,5

Domex Tytan AZS Częstochowa - J.W.Construction Osram AZS Politechnika✅
over 135,5

AKO: 1,69

stawka wirtualna: 100PLN

ew. wyg.: 169PLN
Pierwszy etap zaliczony bez problemu.

Ale tak należy na pewno trzymać się pewnych zasad:
-nie grać każdego overu 135,5 jaki jest dostępny u buka
-w unibecie zauważyłem ze w ten weekend taki over był dostępny tylko na polską ligę, więc i tutaj trzeba dobrać dobrze mecze
-przy stawce około 200zł, grają ostrożnie i tak jedną serię na miesiąc to można wyjść około 1100zł na czysto

Następny etap na kolejny weekend

Do góry Bottom