>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over na żółte kartki nie uznany przez Buka

D 0

dannywhite88

Użytkownik
Cześć majstry,
Postawiłem Over 3,5 żółtej w meczu rangers- Pilzno i wszystkie strony podają że było 4 kartki jednak buk nie uznał wygranego kuponu ponieważ podobno jedna kartka była dla zawodnika jeszcze przed wejściem na boisko.
W mojej opini taki zawodnik jeszcze brał udział w meczu i tak to powinno być zaliczone,
Zwłaszcza że ze UEFA czyli organizator pokazuje że było 4 żółte kartki
Jak myślicie, miał ktoś podobną sytuację
Stawka była spora więc mi zależy
Pzdr

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Bukmarzechy nie uznają kartek poza boiskiem, czy to byłoby po meczu, czy przed (nie wiem jak to jest z przerwą ale to tego nie dotyczy). Nie zmienia tego fakt że ten zawodnik później wszedł na boisko, bo tak było w tym przypadku. Myślę bez szans na ugranie czegokolwiek. Poczytaj regulamin bukmachera tam pewnie masz że kartki poza boiskiem się nie wliczają.

D 0

dannywhite88

Użytkownik
Regulamin mówi jak poniżej,
ale czy zawodnik który wszedł na boisko z żółtą kartką i z nią grał to nie jest zawodnik biorący udział w grze?
Co innego gdyby było napisane że kartki otrzymane poza boiskiem nie będą wliczane …
Ale zawodnik ten brał udział w grze
Czy uefa podaje do statystyk kartki poza boiskiem ? Chyba nie a tutaj została zaliczona do gry
IMG_1222.jpeg

jozzy22 868,7K

jozzy22

Użytkownik
Tak jak masz wyżej napisane : poza boiskiem się nie liczą tak jest u każdego buka. Przegrany i nie ma sensu drążyć

Do góry Bottom