Przez dłuższy czas zastanawiam się jak by tu znaleźć sposób na jak najczęstszy zarobek. Ostatnio tak sobie pomyślałem a jak by tu zacząć grać overy razem z underami i puszczać je jako single. Jakiś czas temu postanowiłem na grę wirtualną(kartka papieru i długopis) i wyszło mi coś ciekawego, mianowicie za każdym razem trafiałem przynajmniej połowę wytypowanych zdarzeń. Nie wiem jak to będzie już w praktyce ale to się już zobaczy ????
Tak więc zaczynamy. Na sam początek 5 zdarzeń 2 overy i 3 undery. Wszystko 2.5gola
1.Lanus: Racing over 2.20
2.River P:Iguati over 2.20
3.Bahiaortugesa under 1.70+
4.Tijuana: Luis angel under 2.90+
5.Corintians:Luverdense under 2.70+
każde zdarzenie po 2zł, koszt całości 10zł wygrana 14.60zł, zysk 4.60zł.
Po fatalnym początku(nie siadły overy) poszedłem spać. Obudziłem się sprawdzam a tu siadły wszystkie undery, co ciekawe ostatnio wirtualnie najwięcej siadło mi właśnie underów. Podsumowując po fatalnym początku piękny koniec ????
Tak więc zaczynamy. Na sam początek 5 zdarzeń 2 overy i 3 undery. Wszystko 2.5gola
1.Lanus: Racing over 2.20
2.River P:Iguati over 2.20
3.Bahiaortugesa under 1.70+
4.Tijuana: Luis angel under 2.90+
5.Corintians:Luverdense under 2.70+
każde zdarzenie po 2zł, koszt całości 10zł wygrana 14.60zł, zysk 4.60zł.
Po fatalnym początku(nie siadły overy) poszedłem spać. Obudziłem się sprawdzam a tu siadły wszystkie undery, co ciekawe ostatnio wirtualnie najwięcej siadło mi właśnie underów. Podsumowując po fatalnym początku piękny koniec ????