C 92,1K cybul100 Forum VIP Kwiecień 4, 2014 #1 Witam. Mam pytanie Panowie,nie wiecie jaki bukmacher proponuje linię over 2. (nie chodzi mi o over 2.5). Czasem widzą ją w bet365 na naszą ligę, ale tam zawsze możliwe i tego nie typuje.
Witam. Mam pytanie Panowie,nie wiecie jaki bukmacher proponuje linię over 2. (nie chodzi mi o over 2.5). Czasem widzą ją w bet365 na naszą ligę, ale tam zawsze możliwe i tego nie typuje.
D 3,2K dawczan Użytkownik Kwiecień 4, 2014 #3 Czasem widzą ją w Bet365 na naszą ligę Kliknij aby rozwinąć... Czasem ? Tam hc azjatyckie na ilośc strzelonych goli są zawsze i we wszystkich wiekszych ligach typu niemiecka, francuska, wloska itd.
Czasem widzą ją w Bet365 na naszą ligę Kliknij aby rozwinąć... Czasem ? Tam hc azjatyckie na ilośc strzelonych goli są zawsze i we wszystkich wiekszych ligach typu niemiecka, francuska, wloska itd.
D 3,2K dawczan Użytkownik Kwiecień 4, 2014 #5 Miałeś na myśli over 2 , a nie over 2.5 Kliknij aby rozwinąć... Miałem na mysli, ze w bet365 masz oferte od over 1 do over 5 chyba. Dodatkowa azjatycka ilość goli chyba tak to sie tam nazywa. Do koloru do wyboru.
Miałeś na myśli over 2 , a nie over 2.5 Kliknij aby rozwinąć... Miałem na mysli, ze w bet365 masz oferte od over 1 do over 5 chyba. Dodatkowa azjatycka ilość goli chyba tak to sie tam nazywa. Do koloru do wyboru.
M 10 meec Użytkownik Kwiecień 11, 2014 #7 gdzie macie oferte w bet over 1 ? jest jak zwykle 1 i 1.5 azjatyckie sumy nie ma samo 1
272 lars19 Użytkownik Kwiecień 12, 2014 #8 gdzie macie oferte w bet over 1 ? jest jak zwykle 1 i 1.5 azjatyckie sumy nie ma samo 1 Kliknij aby rozwinąć... w marathonie masz over 1.
gdzie macie oferte w bet over 1 ? jest jak zwykle 1 i 1.5 azjatyckie sumy nie ma samo 1 Kliknij aby rozwinąć... w marathonie masz over 1.