>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over 1,5 gola by yeah_bunny

yeah_bunny 34

yeah_bunny

Użytkownik
Witam. Chciałbym przedstawić Wam sposób grania na bramkowe overy 1,5. Wyliczyłem, że praktycznie każdego dnia over 1,5 bramki to ponad 75% wszystkich spotkań! (Możecie łatwo to policzyć. Spotkania overowe/łączna ilość spotkań x 100). Wczoraj np. na 329 spotkań w 248 padły minimum 2 bramki, co daje ponad 75% wyników overowych. Ktoś zaraz powie, że kursy są śmieszne. Owszem, za wysokie nie są, ale przy odpowiednich stawkach i 3-4 spotkaniach można zgarnąć ładną &quot;dniówkę&quot; za jeden kupon. Wybierając spotkania będę opierał się na własnych statystykach oraz stronach, które się tym zajmują. Kursy będę brał z bet365.
#1 ✅✅✅✅✅
Juventus - Livorno (1,17)
Jong Ajax - Eidhoven (1,11)
Jong PSV - Den Bosch (1,14)
stawka: 200j
EW: 296,10 j

Otrzymane punkty reputacji: +2
wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Nie chcę gasić twojego optymizmu ale zawsze pozostaje te 25% a na dowód tego że nie jest tak łatwo masz tu mój przykład w którym chciałem szybko pomnożyć tysiaka a strasznie się męczę stawiając dzisiaj wszystko na jedną kartę i gram trochę przeciw sobie bo nie jestem zwolennikiem takich kursów a co dopiero grania dubli czy trebli...
No ale cóż miałem luźny tysiąc i postanowiłem go pomnożyć w ten sposób choć wszystko wskazuje na to że może być inaczej...
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gra-na-over-1-5-gola-w-drugiej-polowie-87660-10.html

A dziś najbardziej obawiam się Juve....

yeah_bunny 34

yeah_bunny

Użytkownik
Wiadomo, w bukmacherce nic nie jest pewne. Nawet 0,5 nie zawsze łatwo trafić.
Co do Juventusu no to już 2-0 więc jest dobrze.

yeah_bunny 34

yeah_bunny

Użytkownik
Nie przestałem. Po prostu ostatnio miałem mało czasu.
Póki co bilans:

6 kuponów ✅
3 kupony ⛔
postawione j: 1100
wygrane j: 1342,40
bilans: ✅ 242,40

yeah_bunny 34

yeah_bunny

Użytkownik
Manchester City - Sunderland (1,10)
Barcelona - Real Madrid (1,14)
AC Wolfsberger - Salzburg (1,11)
Grasshoppers - Thun (1,25)
stawka: 100j
EW: 173,99j

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Akurat osobiście w tym systemie value nie widzę bo jak sam napisałeś over 1,5 to ponad 75% spotkań. Liczmy że nawet 80% to szanse że trafisz 3 w ako to lekko ponad 50 % a kursy widzę od 1.5 do 1.8. Oczywiście jak przy każdym takim systemie niezwykle ważna jest analiza i dobór spotkań, ale niewątpliwie sporo jest do przeciągania żeby tą wartość oczekiwaną przesunąć za 1.

Nie twierdze &quot;nie graj bo przegrasz&quot;, tylko zwracam uwagę że to jest stawianie jak każde inne. Bukmacher w teorii jest zadowolony, ale dopóki się wygrywa to czemu nie ;) Życzę sukcesów i pozdrawiam.

Do góry Bottom