>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over 0,5 w połowie meczu

P 2

pro177

Użytkownik
Witam,

Jestem ciekawy, czy ktoś próbował metodę polegającą na typowaniu over 0,5 bramki w meczu w połowie przy wyniku 0:0. Kursy na takie zdarzenie mocno wzrastają, a mecze wynikiem 0:0 kończą się sporadycznie, więc może i coś takiego ma sens?

Dzisiaj postaram się zaobserwować w Premier League jak wzrosną kursy na over 0,5 (jeśli w połowie jakiegoś meczu będzie 0:0).

Pozdrawiam,
pro177.

P 2

pro177

Użytkownik
Czyli, weźmy na przykład Primiera Division. W 29% meczy w połowie mamy wynik 0:0. Czyli, na 100 meczy kwalifikuje się 29.

Stawiając w każdym 100zł po kursie 1,20 na over 0,5 FT wyłożymy łącznie (na próbce 100 meczy):
100*29 = 2900zł.

Z czego remisem kończy się 6%, czyli u nas 6 meczy, pozostałe 23 nam wejdą. Zysk na jednym wygranym zdarzeniu to (przy kursie 1,20) 20zł. Tak więc bilans wynosić będzie:

(23*20zł) - (6*100zł) = - 140zł

Przy kursie 1,30 wychodzi natomiast:

(23*30zł) - (6*100zł) = 90zł, yield około 3%.

Zatem wszystko zależy od kursu, jednak mimo wszystko nie jest to jednak zbytnio opłacalne. Albo się gdzieś pomyliłem ????

Oczywiście stały yield 3-4% może cieszyć, ale tylko przy założeniu, że nie ulegnie on zmianie, a niestety w sporcie jest sporo niespodzianek i nagle z 6 meczy na 100 z wynikiem 0:0 może zrobić się 10 i nie będzie już nam to przynosiło zysku.

Jeśli ma ktoś jakieś uwagi, pomysły, zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam

trutana 211

trutana

Użytkownik
proponuje grać od 60 a nawet 70 minuty przy 0-0 kursy miedzy 1,66 a nawet 2,75 zalezy jaka liga np liga filnandzka kurs ok 1,65 liga francuska kurs 2,5 , ogólnie wchodzi , tego typu granie stosuje sie do obrócenia bonusem

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Chciałbym odkopać temat bo coś mi się nasunęło namyśl, a mianowicie:
Gdzieś kiedyś ktoś grał podobnie, ale po ewentualnej wtopie stosował progresję (np x3 aby w miarę zbliżyć się do odzyskania wkładu)
Czy idzie jakoś ten pomysł ztuningować?

gajin 150

gajin

Użytkownik
Możliwe, że chodzi ci o mnie. Nadal gram ale over 0,5 DO przerwy. Kursy na to są od 1,10, do 1,60 od początku meczu, więc kuszą. Gram 3 stopniową progresją x4. Budżet początkowy podwajam w około 10 godzin i od tego czasu gram 4 stopniowo. Jest to system na skromny i powolny zysk, ale jedyny które dał mi faktyczne zyski przez ostatnie 2 lata różnych testów. Oczywiście sporadycznie zdarzy mi się wtopić, ale to jest piękno bukmacherki. Nie dam się namówić na granie niczego innego ;)

gajin 150

gajin

Użytkownik
Po prostu potrzebny jest wyraźny faworyt w meczu. Omijam tylko mało strzelne ligi, jak 1 francuska i irlandzka.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Ja wczoraj tak grałem dopiero w ostatnim spotkaniu trzepałem gaciami ponieważ w ostatnim meczu bramka padła dopiero w 81 minucie spotkania wynik jak najbardziej na ✅ z 91zł zrobiłem 281zł30gr jest przebicie. 4 kupony z rządu trafione. Nie warto stawiać na faworytów ja zawsze patrzę przed meczem na statystyki mniej znanych zespołów póżniej szukam u bukmachera ,oferty live czekam pierwszą połowę jeśli padnie wynik 0:0 gram over 0,5 na przykład wczoraj był mecz w lidze argentysnkiej gdzie kurs przed meczem na over 0,5-&gt; wynosił 1,07 po pierwszej połowie było już 1,40 więc grałem razem z drugim meczem z też z argentyskiej gdzie kurs oscylował w granicy 1,38 ale pózniej spadł o 0,10 jednak załapałem się na ten większy efektem tego była wygrana bo już po 20 minutach w obu meczach padły bramki.

emm 99

emm

Użytkownik
Jak dla mnie nie ma łatwiejszego grania niż over 0,5 do przerwy lub BTS. Teraz przed rozpoczęciem sezonu analiza będzie dużo bardziej wnikliwa ponieważ nie wiesz jak drużyna zacznie itd. Liga holenderska i erste divisie idealnie sie do tego nadaje.
Szczególnie druga połowa sezonu, w miarę wiadomo kto o co gra, jakiego strzelca ma w drużynie itd.
Granie zdarzeń w ok 20-25 min przy kursie 1,72 -2,00 jest dość opłacalne tylko trzeba dobrze dobrać mecz. Stawka cały czas musi być taka sama żeby wyjść na +.
Tym razem w razie niepowodzenia będę podwajał stawkę, średnio trafiam 7/10 takich zdarzeń.
Także powinno być dobrze ????

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Najchętniej to bym zagrał ligę finlandzką, tak jak podpowiada trutana. To wydaję się być bardzo prawdopodobne, tylko mam kłopot z namierzeniem spotkań i kursów. Może ktoś pomóc?

emm 99

emm

Użytkownik
Srednio zwracam uwage na ta lige, nie mam takze zadnych danych statystycznych, ale patrzac po ostatnich kolejkach to nie pada w niej wcale duzo bramek.
Poczekaj na holenderska, angielska - tam sie zacznie prawdziwa zabawa! ????

Do góry Bottom