>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over 0,5 pierwsza połowa

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Witam,

Czy testował ktoś gre na Over 0,5 pierwszej połowy,

Kursy są dość znośne bo 1.25-1.50 na jedno zdarzenie

Grajac mecze overowe bardzo często pada ten jeden gol,

Macie jakieś ciekawe doświadczenia?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Edi podał Ci odpowiedni link, natomiast Ja powiem Ci szczerze że często gram 0,5 gola w Anglii czy Włoszech w sezonie ligowym, natomiast teraz gdy jest okres &#39;&#39;ogórkowy&#39;&#39; w Towarzyskich spotkaniach Międzynarodowych też warto to grać wczoraj zobacz Francja over 0,5 czy 1,5 śmiało szło wchodzić.

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Dzieki Edi już sobie przejrzałem,
Doberman grasz tylko mecze overowe na 0,5HT? Single, double ?

A 57

arturkus

Użytkownik
Myślę, że użył popularnego wśród młodych ludzi skrótu &quot;sb&quot; co oznacza &quot;sobie&quot; a system wygenerował linka do bukmachera ????

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
Jeżeli wybierzesz dobre mecze to coś z tego będzie, ale jeżeli grasz na pałę to na dłuższą metę popłyniesz na over 0,5 do przerwy.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Doceń w tym systemie trafialność nie licz od razu zysku, natomiast &#39;&#39;małą łyżeczką a ciągle&#39;&#39; ;). Przy 1,45 , 1,50 nie można się nastawiać na duży zarobek jednak mały a ciągle.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Doceń w tym systemie trafialność nie licz od razu zysku, natomiast &#39;&#39;małą łyżeczką a ciągle&#39;&#39; ;). Przy 1,45 , 1,50 nie można się nastawiać na duży zarobek jednak mały a ciągle.
Popieram w 100%
Unikaj dubli, trebli, wieksze kursy ale sutecznosc maleje.
Pomysl tez o overach 0,5 w drugich połowach, wg statystyk w drugich połowach pada wiecej bramek niz w pierwszych.

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
A czy jest taka strona która pokazuje kursy na over HT,

betexplorer pokazuje ale kursy na over/under (całego meczu)?

A 24,6K

andyvelxaero

Użytkownik
Jeśli jest/był zakład dostępny w ofercie bet.365 to na Flashscore znajdziesz (także wstecz), bo oni ładnie zapisują kursy z &quot;całorocznego&quot;. Dajesz Szczegóły meczu-&gt;Zestawienie kursów-&gt;Pow./Pon.-&gt;
i masz: Koniec meczu, 1. połowa, 2. połowa

Chyba że zależy Ci na porównywaniu kursów u buków, wtedy Betbrain może albo Odds Portal?

Otrzymane punkty reputacji: +7
piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Dzieki AndyvelXaero! ???? flashscore to jest własnie to czego mi było trzeba,
Edi8 doceniam pomocną dłoń i bardzo mi miło z tego powodu,
jednak oni nie mają archiwum zweryfikowanego.

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Granie kursów over o.5 to loteria takze nie polecam chyba że jako single natomiast większą ilość odradzam.Piszę z doswiadczenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja osobiście gram często 0,5 over a czasem nawet 1,5 np. dziś Hiszpanię. Wydaje mi się że dobry dobór spotkań szczególnie w Anglii niższych ligach może przynieś zysk Jacku.

Do góry Bottom