>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

over 0.5 [bet365] - jeeR's

jeers 54

jeers

Użytkownik
System gry jak widać na powyższych kuponach jest dość prosty.
Założenie to z 30 € zrobić 100 €, wypłacić profit i grać ponownie od początkowej stawki.
Za każdym razem gram over 0.5 bramki w meczu w bet365.
Zawsze wchodzę ALL-IN wraz z wygraną z poprzedniego kuponu.
---
profit: +13.12 €

jeers 54

jeers

Użytkownik
Środki pozwalają na kolejną próbę.
Wpłacam równowartość ostatniej stawki = 55.50 €.
Pierwszy cel, odrobić straty, po wyrównaniu wyjść na profit +100 €.

jose7 40

jose7

Użytkownik
O ile mogę Ci coś poradzić to staraj się unikać francuskiej ligi przy jakichkolwiek overach, nawet tych najniższych. To mocno underowa liga i takie niespodzianki jak ta, która Ci się trafiła zdarzają się dość często
Pozdrawiam i powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
l0k0 3,8K

l0k0

Użytkownik
O ile mogę Ci coś poradzić to staraj się unikać francuskiej ligi przy jakichkolwiek overach, nawet tych najniższych. To mocno underowa liga i takie niespodzianki jak ta, która Ci się trafiła zdarzają się dość często
Pozdrawiam i powodzenia
Tutaj nie tyle chodzi o francuską ale akurat Bordeaux jest strasznie underowe. Evian ma średnią prawie 3 bramek na mecz, niestety przeciwnik notuje ledwo ponad 2.

Ja bym radził zrobić szybki przegląd lig i zespołów i unikać tych z niskimi średnimi.

Co więcej staraj się nie grać over 0.5 w przypadku, gdy drużyna od dłuższego czasu nie notowała 0-0.

Pozdrawiam

jeers 54

jeers

Użytkownik
Już pisałem na temat lig i zespołów z paroma osobami na priv.
Drugie podejście bardziej rozsądne, dobór lig oraz drużyn i trzymanie się ich spotkań.
Jak pisałem pierwszy raz, środki pozwalają na kolejną próbę, więc najważniejsze odrobić straty.

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Szczerze nie polecam tego typu grania . Jak sam stwierdzasz najważniejsze teraz odrobić straty co w brew pozorom nie będzie łatwe. Sam tak grałem , stawiałem live over 0.5 gdy kurs był około 1.20 - 1.30 za 1000zł. Wiec zysk z jednego wygranego kuponu był min. 200zł . Po trzech wtopach odechciało mi się, a naprawdę mam szerokie rozeznanie w ligach. Wydaje się proste bo przy odpowiednim doborze lig rzadko kiedy trafia się na 0-0 ale gdy już się pechowo trafi żeby odrobić trzeba mieć serie 4 meczy bez wtopy, nie wspominając o zyskach.

Do góry Bottom