>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over 0,5/1 goal or more

S 0

sarni

Użytkownik
Bawił się ktoś w to kiedyś? Ja tydzień przed poprzednim grałem i powiem, że jest nawet ciekawe. Zrobiłem 300%, co w efekcie z 25 funtów dało zysk 75, później trochę zaniedbałem i wypłaciłem, bo nie miałem czasu na analizowanie następnych meczów.

Mianowicie polega to na stawianiu va banque overów 0,5 w meczach uprzednio przeanalizowanych. Kursy na te zdarzenia zazwyczaj oscylują się w granicach 1,07-1,11 i po przekroczeniu 100% dochodzu zyski zaczynają być coraz ciekawsze. Do odważnych świat należy, po przekroczeniu 81 typów zysk wynosi 50000%, czyli początkową stawkę mnożymy x500 - a wbrew pozorom, nie jest tak trudno trafiać, bo są zespoły, które 0:0 po prostu nie remisują (Man United, Chelsea, Barcelona, Arsenal i Real jeszcze takiego wyniku w lidze nie miały!).

Czekam na opinie ;]

S 0

sarni

Użytkownik
w jakim buku jest taki rodzaj zakladu??
jakbys mial naziemnego to bylbym wdzieczny ????
Ja to grałem na betfair, i to chyba jedyna sensowna opcja.

wystarczy jedna wpadka i masz minus wiekszy niz zarobiłeś przedtem.
Zależy.

Można grać na tzw. banki i po każdym potrojeniu stawki inicjalnej wypłacać ją. Czyli:

Startujesz z 50. Robisz 150. Wypłacasz 50.

Zostaje ci 100. Startujesz ze 100. Robisz 300. Wyplacasz 100.

Zostaje ci 200. Startujesz z 200. Robisz 600. Wyplacasz 200.

I praktycznie po kilkunastu typach masz już zapewnione zwycięstwo. Poza tym, grając rozsądnie raczej nie spudłujesz - spójrz na wyniki z weekend i powiedz, czy w którymkolwiek ze spotkań było niespodziewane 0:0? Nie sądzę ;] Byle nie grać na siłę, dobrze przeanalizowane mecze wchodzą praktycznie zawsze.

Do tego dochodzi kontrowanie, z doświadczenia wiem, że nawet w 72. minucie można skontrować i odzyskać stawkę sprzed meczu. Jeśli więc mecz wygląda na typowe 0:0 zawsze można (nie trzeba, bo niekiedy druzyny mecza sie do tej 78 czy 82, nawet 89) skontrować, choć bardzo rzadko jest to potrzebne, bo zwykle bramka pada wcześniej ;]

Oczywiscie potrzeba jest tez troche szczescia, ale pewnym jest, ze to znacznie pewniejszy sposob na gre niz tasiemce czy triple ;][/b]

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Fajna sprawa, sam kiedyś nad tym myślałem. Ale jednak raz się nie uda i dowidzenia. Zakładając że kurs wynosi 1,1, żeby potroić trzeba 12 razy z rzędu....

O co chodzi z tym kontrowaniem?

Wbrew pozorom (przynajmniej dla mnie) cięzko jest przeanalizować czy będzie 0:0. W jaki sposób to analizujesz? Moim skromnym zdaniem jeżeli jakaś drużyna od 100 spotkań ligowych nie miała wyniku 0:0, jest spore prawdopodobieństwo, że w najbliższym czasie może mieć.....

Mimo wszystko sposób bardzo ciekawy.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Tylko że jest niewiele buków, które takie zakłady oferują ;)

Ale zgadzam się, że system jest bardzo fajny i skuteczny. Może kiedyś spróbuję ????

pozdrawiam ;)

S 0

sarni

Użytkownik
Fajna sprawa, sam kiedyś nad tym myślałem. Ale jednak raz się nie uda i dowidzenia. Zakładając że kurs wynosi 1,1, żeby potroić trzeba 12 razy z rzędu....

O co chodzi z tym kontrowaniem?

Wbrew pozorom (przynajmniej dla mnie) cięzko jest przeanalizować czy będzie 0:0. W jaki sposób to analizujesz? Moim skromnym zdaniem jeżeli jakaś drużyna od 100 spotkań ligowych nie miała wyniku 0:0, jest spore prawdopodobieństwo, że w najbliższym czasie może mieć.....

Mimo wszystko sposób bardzo ciekawy.
Nie będzie po kolei, ale pod uwagę biorę:

1) Sytuację drużyny w tabeli. Drużyny, które w lidze grają o nic często otwierają się i toczą ofensywny bój.

2) Poprzednie wyniki zespołu na wyjazdach i u siebie, w zależności, gdzie rozgrywany jest mecz. Łatwo można dociec, jaką drużyna obiera taktykę, i w ten sposób np. z tych typów odpada Aston Villa na wyjazdach (gra na remis, rzadko 0:0, ale jednak) czy też Watford bądź Sheffield United, które często grają na utrzymanie remisu. Dobry z kolei okazują się być drużyny z czołówki, które rzadko remisują 0:0.

Najlepiej działa to w Lidze Mistrzów i niższych ligach.

3) Sytuacja kadrowa, czyli czy nie brakuje napastników itp.

Oczywiście ryzyko istnieje, widziałem gości, którzy dochodzili do 74. kolejki i przegrywali, ale wcześniej kupę kasy &#39;bankowali&#39; także i tak wyszli na plus. Ja na razie skonczyłem ten sposób na solidnym plusie, wkrótce zacznę od nowa i przy okazji założę temat ze statsami.

Co do kontrowania, to jest to wystawianie postawionego zdarzenia na betfair lub odwrotnie, długo by tłumaczyć.. najlepiej zobacz ich demo.

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
a nie lepiej by bylo zrobic na weekend np 6 meczy takich najpewniejszych wybrac i masz ako 2 ?
Z tego co wiem betfair jest giełdą zakładów i nie można stawiać kuponów. Jeżeli nawet w jakimś innym buku oferują takie zakłady to nie 6 tylko 8.

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Co do kontrowania, to jest to wystawianie postawionego zdarzenia na Betfair lub odwrotnie, długo by tłumaczyć.. najlepiej zobacz ich demo.
Oglądałem demo, ale nadal nie za bardzo rozumiem z tym kontrowaniem. Chodzi ci o wycofywanie zakładu, czy co, bo nie wiem...

W 2

wislak

Forum VIP
aha no to jak gielda to odpada ;/ ale sposob dobry tylko kurde szkoda ze nie ma na innych bukach ;/ e chociaz wlasciwie w naziemnych tak czy tak prowizja by byla :/ no niewiem jak bede miec na MB cos to chyba wplace na tego betfaira bo kurde mi sie wydaje to bardzo prawdopodobne! ps jaka minimalna wplata?

S 0

sarni

Użytkownik
aha no to jak gielda to odpada ;/ ale sposob dobry tylko kurde szkoda ze nie ma na innych bukach ;/ e chociaz wlasciwie w naziemnych tak czy tak prowizja by byla :/ no niewiem jak bede miec na MB cos to chyba wplace na tego betfaira bo kurde mi sie wydaje to bardzo prawdopodobne! ps jaka minimalna wplata?
Zależy od waluty, ja mam funty to minimum jest 10 funtów (55zł), przy dolarach jest to bodajże 10 lub 15.

a nie lepiej by bylo zrobic na weekend np 6 meczy takich najpewniejszych wybrac i masz ako 2 ?
Niestety na BF nie da się grać kuponów, ale zwykle mecze, które stawiam są o różnych porach, także jakoś wychodze z tej sytuacji.

Warto wspomnieć, że w przerwach kursy na to, że padnie jeszcze jedna bramka często przekraczają 1.35, wtedy naprawdę warto zagrać, jeśli z przebiegu meczu na to wychodzi.

Kontrowanie to layowanie postawionego zdarzenia, na przykładzie:

Stawiasz za 100j Barce po kursie 1.90. Masz do wygrania 90j.

Barca zdobywa bramke. Kurs spada do 1.27. Wystawiasz to zdarzenie po 100j, czyli w razie braku zwyciestwa Barcy odzyskujesz stawke początkową. Gdy Barca wygra, w tym zakładzie jesteś winien 27j, ale w drugim wygrywasz 90j - jesteś na plus.

Oczywiście można manipulować stawkami i robić pewny zysk bez względu na wynik, zależy ile chcesz wygrać i jaką masz pewność, że dane zdarzenie wejdzie. W przypadku over 0,5 odbywa się to tak, że przed meczem stawiam np. po kursie 1.10, a gdy coś idzie nie po mojej myśli, mogę kontrować po wyższym, oczywiście ryzykując całą stawkę. Zwykle jest tak, że jeśli do 68.-72. minuty nie pada bramka, możesz skontrować i odzyskać stawkę początkową, oczywiście z ryzykiem, bo zawsze po tym czasie bramka paść może, i wtedy jesteś przegrany.

Dlatego ważne jest, by wybierać mecze, które da się w jakikolwiek sposób śledzić i dociec, czy bramka może paść, czy nie. Np. ja trafiłem na minę w meczu Sparta Praga - Ajax, jednak czytając relację zauważyłem, że w drugiej połowie zupełnie nic się nie dzieje i skontrowałem owe zdarzenie.

S 0

sarni

Użytkownik
ciekawy ten systemik ale ja bym bardziej proponował na stawianie na LAY 6 goli lub więcej albo 7 goli lub wiecej ????
To też próbuję, ostatnio robię taki mix pewniaków, kolejno:

Lay Werder (HT) @ 8.6
Back Barca - Werder under 4,5 w 70. min @ 1.08
Lay Benfica (HT) @ 11, tu trochę szczęścia ;D
Lay Milan @ 7 przy stanie 0:1

Na razie idzie dobrze, niemal +50% w dwa dni dość prostym sposobem.

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Jaki jeszcze buk (polski) ma taki zakłady (0.5 gola) Widziałem że na live w Expekcie było. Ale jaki jeszcze buk oprócz Betfair ma takie zakłady
Własnie zauważylem że GB coś takiego posiada, ale jak np. na betfair kurs wynosi 1,06 to na GB jest to 1,02 ???? i chyba już lepiej grać na betfair. No chyba że jest ktoś fanatykiem kuponów wielozdarzeniowych, a tak na prawde nawet co dziesiąty mecz kończy się wynikiem 0:0

Do góry Bottom