Można do nich napisać.Prowadzisz działalność gospodarczą i chciałbyś ją rozszerzyć?
Otwórz własny punkt przyjmowania zakładów bukmacherskich Milenium w miejscowości:
- Bydgoszcz
- Gorzów Wlkp.
- Kielce
- Kraków
- Nowa Sól
- Nowy Targ
- Ostrowiec Świętokrzyski
- Pabianice
- Płock
- Police
- Poznań
- Rzeszów
- Słupsk
- Stalowa Wola
- Starogard Gdański
- Stargard Szczeciński
- Szczecin
- Wałbrzych
- Warszawa
- Włocławek
- Zakopane
- Żyrardów
Jeśli prowadzisz działalność w innej miejscowości niż powyższe, również możesz się do nas zgłosić!!
Każde zgłoszenie rozpatrujemy indywidualnie!!
Nasze wymagania:
- Miejscowość powyżej 10.000 mieszkańców
- Możliwość aranżacji części lokalu na potrzeby Milenium (tablice informacyjne, stanowiska komputerowe, stoliki itp.)
- Duża witryna
- Możliwość zamontowania kasetonów
- Możliwość instalacji Internetu
Oferujemy:
- Znaną, rozpoznawalną markę na rynku bukmacherskim
- Atrakcyjny system prowizyjny
- Profesjonalne szkolenia
- Pomoc w aranżacji lokalu
- Opiekę kierownika regionalnego
Myślę że obrót 10 tys można w tydzień zrobić, więc nie jest tak źle,a co do tych 10 tys wpisowego to nie oszukujmy się w dzisiejszych czasach interesu nie otworzymy za taką kwotę.Z tego artykułu wynika że to za przeproszeniem ***** a nie interes, jak przy obrocie 10 tys zarobi się 700 zł + coś z łaski i jeszcze te 10 tys wpisowego
Z tego co wiem to nie tylko czarny koń daje taka możliwość, a właściwie każdy stacjonarny buk działa na zasadzie franczyzy.dla tych co myślą o punkcie http://www.czarny-kon.com/informacje.html
nie ma szans. Środki publiczne nie mogą wspierać takich inicjatyw. lepiej otórz coś innego a bukmachera dodatkowo. W innym wypadku nie wydolisz, sama punkt bukmacherski jest mało opłacalny.Znacie może osobę która dostała kasę z Unii na założenie swojej działalności - punktu zakładów sportowych? Dzwoniłem do urzędu pracy ale uzyskałem tylko informację, że proszę próbować starać się pisać wniosek składać, czekać i tyle... Czekam na info najlepiej na pw. Z góry dzięki.