Masz rację, ten temat nie służy do tego typu problemów. Powinienem pisać w dziale Bukmacherzy Internetowi. Do bukmachera nie mam po co pisać, ponieważ jeśli ktoś publicznie pisze kłamstwa na temat mojej gry i nie chce przedstawić dowodu na to co mówi to pisanie do niego to strata czasu. Z drugiej strony patrząc to trochę właściwie miejsce bo uważam, że ludzie powinni wiedzieć jak firma traktuje klientów, którzy zarabiają. Jak można w tak bezczelny sposób kłamać? W momencie gdy otobet.com przedstawi dokładny screen z moją dokładną grą w kasynie na nowym koncie sam wtedy poproszę o bana dla siebie. To mój ostatni post w tym dziale. Proszę go nie usuwać.
EDIT: Do Typer_Browar
Witam liczba6
2. 11/09/2015 - założył Pan drugie konto. Po dokonaniu aktywacji konta wykorzystał Pan ponownie Lucky Chipa 20 PLN i dokonał depozytu po czym złożył kilka zakładów.
Reasumując Pana przypadek:
- promessa warunkowej weryfikacji została cofnięta z powodu stwierdzenia wyłudzenia w postaci wykorzystania dwukrotnie bonusu Lucky Chip w kasynie OtoBet.com
Support OtoBet.com
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Po to mi ten screen z drugiego konta- dokładna historia mojej gry sekunda po sekundzie, ponieważ:"- promessa warunkowej weryfikacji została cofnięta z powodu stwierdzenia wyłudzenia w postaci wykorzystania dwukrotnie bonusu Lucky Chip w kasynie OtoBet.com"
NIGDY NIE KORZYSTAŁEM Z ŻADNEGO BONUSU W KASYNIE NA NOWYM KONCIE(co do starego to nie dam sobie głowy uciąć), A TO CO PISZE PAN Z TAMTEJ FIRMY TO ZWYKŁE KŁAMSTWA I ZŁODZIEJSTWO FIRMY W KTÓREJ TEN PAN PRACUJE
Edit: scyzor1984
"Zainwestuj te pieniądze i je pomnóż u innego buka skoro ten nie dał się oszukać."
Nie rozumiesz że to ja zostałem oszukany(okradziony)? Pracownik firmy publicznie kłamie na forum i mnie oczernia.
Firma bardzo szybko oddała mi pieniądze -depozyt co jest dla mnie dowodem,że nie mogą "grzebać" nic zmienić na moim nowym koncie z jego historią tylko są w ciemnej dupie bo albo przyznają się do błędu w co nie wierzę, ale będą szli w zaparte czyli będą kłamać, nie wstawią screena z bardzo dokładną historią mojej gry w kasynie na nowym koncie(nie było jej w ogóle) i nie uwzględnią moich roszczeń. Proszę o nie komentowanie mojego problemu.