domino23
Użytkownik
Witam wszystkich
Oto jestem, pojawiłem się i chcę zacząć wraz z Nowym Rokiem regularną grę.
Gram stawką w okolicach 5-10% kapitału najczęściej AKO ok. 2zł. Dodatkowo od czasu do czasu jakiś luźny kupon za mniejszą stawkę. Ot dla rozrywki.
Ze względu na charakter tego tematu nie będę pisał analiz ( chyba ,że wyjątkowo) ,ale postaram się regularnie pisać statystyki granych zakładów.
Poza grą chciałbym uatrakcyjnić temat o wpisy z zakresu psychologii gry, którą staram się zgłębiać. Dokładniej mówiąc : motywacja, zarządzanie finansami, osiąganie celów. Mam nadzieję ,że będzie to pomocne nie tylko dla mnie.
1) newcastle-everton BTS 1.57
chelsea-qpr chelsea pow1.5 1.22
AKO 1.91 stawka 10j
2) newcastle-everton DNB 2 1.6
chelsea-qpr torres strzeli 1.7
AKO 2.7 stawka 5j
3) newcastle-everton 2 2.22
chelsea-qpr o2.5 1.43
AKO 3.17 stawka 5j
Nie poddam się, jestem wielki, potrafię osiągnąć cel, a Ty patrz i się ucz.Pozdr
Oto jestem, pojawiłem się i chcę zacząć wraz z Nowym Rokiem regularną grę.
Cel: Miesięczny zwrot z zainwestowanego kapitału na poziomie 3-10% .
Typuje jedynie piłkę nożną, bo w tym czuję się dobrze, przeważnie polską ligę,ale ze względu na późniejszy jej start będę grał niejako dla rozgrzewki inne ligi przez jakiś czas. Gram stawką w okolicach 5-10% kapitału najczęściej AKO ok. 2zł. Dodatkowo od czasu do czasu jakiś luźny kupon za mniejszą stawkę. Ot dla rozrywki.
Ze względu na charakter tego tematu nie będę pisał analiz ( chyba ,że wyjątkowo) ,ale postaram się regularnie pisać statystyki granych zakładów.
Poza grą chciałbym uatrakcyjnić temat o wpisy z zakresu psychologii gry, którą staram się zgłębiać. Dokładniej mówiąc : motywacja, zarządzanie finansami, osiąganie celów. Mam nadzieję ,że będzie to pomocne nie tylko dla mnie.
chelsea-qpr chelsea pow1.5 1.22
AKO 1.91 stawka 10j
2) newcastle-everton DNB 2 1.6
chelsea-qpr torres strzeli 1.7
AKO 2.7 stawka 5j
3) newcastle-everton 2 2.22
chelsea-qpr o2.5 1.43
AKO 3.17 stawka 5j
Nie poddam się, jestem wielki, potrafię osiągnąć cel, a Ty patrz i się ucz.Pozdr