Chodzi o spotkanie AZS Częstochowa - Delecta Bydgoszcz. Pograłem ten mecz już w piątek, lecz mecz miał zostać rozegrany dopiero w poniedziałek. Wieć poczekałem do poniedziałki lecz spotkanie zostało przełożone (żałoba). Lecz Bah ma punkt taki o to: Jezeli anulowane spotkanie zostanie ponownie rozpoczete przed koncem drugiego dnia kalendarzowego po pierwotnym terminie, zaklad zostanie zaliczony jako nowe zdarzenie sportowe. A jak wiemy spotkanie nie zostało rozegrane następnego dnia, tylko w środe (dziś). Więc według tego punktu zwrot powinien już być we wtorek. Mamy środe a zawrotu jak nie było tak nie ma. Więc piszę do nich na chacie i z pani mi odpisuję tekst, że przy spotkaniu jest data 07-03. No ale w poniedziałek przy tym spotkaniu byłą data 05-03. Więc piszę dalczego chcą mnie oszukać. Czy oni myślą że ja się nie kapnę że zmienili date? Co ja przy każdym zagranym kuponie mam robić zdjęcia, dla bezpieczeństwa? Jak widzicie tą sytuacje? Czy mam rację? Według mnie tak. Aha i mogę jeszcze gdzieć napisać. Nie licząc chatu i tej strony mejlowej??