>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszustwo w żywe oczy?

H 10

hutnik14

Użytkownik
Chodzi o spotkanie AZS Częstochowa - Delecta Bydgoszcz. Pograłem ten mecz już w piątek, lecz mecz miał zostać rozegrany dopiero w poniedziałek. Wieć poczekałem do poniedziałki lecz spotkanie zostało przełożone (żałoba). Lecz Bah ma punkt taki o to: Jezeli anulowane spotkanie zostanie ponownie rozpoczete przed koncem drugiego dnia kalendarzowego po pierwotnym terminie, zaklad zostanie zaliczony jako nowe zdarzenie sportowe. A jak wiemy spotkanie nie zostało rozegrane następnego dnia, tylko w środe (dziś). Więc według tego punktu zwrot powinien już być we wtorek. Mamy środe a zawrotu jak nie było tak nie ma. Więc piszę do nich na chacie i z pani mi odpisuję tekst, że przy spotkaniu jest data 07-03. No ale w poniedziałek przy tym spotkaniu byłą data 05-03. Więc piszę dalczego chcą mnie oszukać. Czy oni myślą że ja się nie kapnę że zmienili date? Co ja przy każdym zagranym kuponie mam robić zdjęcia, dla bezpieczeństwa? Jak widzicie tą sytuacje? Czy mam rację? Według mnie tak. Aha i mogę jeszcze gdzieć napisać. Nie licząc chatu i tej strony mejlowej??

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Chodzi o spotkanie AZS Częstochowa - Delecta Bydgoszcz. Pograłem ten mecz już w piątek, lecz mecz miał zostać rozegrany dopiero w poniedziałek. Wieć poczekałem do poniedziałki lecz spotkanie zostało przełożone (żałoba). Lecz Bah ma punkt taki o to: Jezeli anulowane spotkanie zostanie ponownie rozpoczete przed koncem drugiego dnia kalendarzowego po pierwotnym terminie, zaklad zostanie zaliczony jako nowe zdarzenie sportowe. A jak wiemy spotkanie nie zostało rozegrane następnego dnia, tylko w środe (dziś). Więc według tego punktu zwrot powinien już być we wtorek. Mamy środe a zawrotu jak nie było tak nie ma. Więc piszę do nich na chacie i z pani mi odpisuję tekst, że przy spotkaniu jest data 07-03. No ale w poniedziałek przy tym spotkaniu byłą data 05-03. Więc piszę dalczego chcą mnie oszukać. Czy oni myślą że ja się nie kapnę że zmienili date? Co ja przy każdym zagranym kuponie mam robić zdjęcia, dla bezpieczeństwa? Jak widzicie tą sytuacje? Czy mam rację? Według mnie tak. Aha i mogę jeszcze gdzieć napisać. Nie licząc chatu i tej strony mejlowej??
Grasz w dziadowskim buku to się nie dziw ... zapewne będzie tak jak ci wejdzie to będzie zwrot a jeżeli przegrasz to nic nie zrobią .

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Bah to jeden z najlepszych buków... pod względem marketingowym, ogólnie to najgorszy buk więc nie dziw się że Cię oszukali. Pisz do LGA bo innego wyjścia nie ma, to zwykłe oszustwo choć na początek najlepiej ich postrasz, a jak to nie pomoże to śmiało pisz do LGA.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Podałeś ten cytat więc się do niego odniosę.
&quot;Jezeli anulowane spotkanie zostanie ponownie rozpoczete przed koncem drugiego dnia kalendarzowego po pierwotnym terminie, zaklad zostanie zaliczony jako nowe zdarzenie sportowe.&quot;
Mecz miał się w odbyć poniedziałek, ale został przełożony. Pierwotna data to poniedziałek. Dwa dni po pierwotnej dacie to wtorek i środa.W tych dniach ma odbyć się w mecz, żeby kupon nie był anulowany. Mecz się odbył w środę, więc bukmacher nie powinien anulować kuponu.

Do góry Bottom