>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszustwo Sportingbet?

B 0

barteks90

Użytkownik
Mial ktos kiedys problem ze sportingbet ?

Dzisiaj loguje sie na moje konto patrze 0,00 PLN ???? wchodze w moje konto-&gt; kupony rozliczone i widze zaklad wniesiony za cala moja kase (470PLN) i oczywiscie przegrany. W historii logowan jest tylko moje IP, wiec raczej nikt nie mogl sie wlamac na moje konto. Czy komus tez cos podobnego sie przydarzylo?

Czyzby sportingbet cos wykombinowal ? :kwasny4565:????

Na razie weryfikuja moje konto, zobaczymy co po weryfikacji mi napisza. bo 470 zł piechota nie chodzi.

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Mi sie nic takiego nigdy nie przytrafiło i nie sądzę, żeby najlepszy bukmacher w Europie oszukiwał.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no ok ale czy byles w tymczasie zalogowany na swoim koncie? czy przegladales oferte snokera?

L 72

loozer21

Użytkownik
troche dziwna sprawa ale mi sie wydaje ze raczej nic nie wskurasz bo rownoczesnie mogl by ktos naprawde postawic na swoim koncie taki zaklad przegrac i potem do nich pisac ze to nie on zeby mu oddali kase.

B 0

barteks90

Użytkownik
wiem kasy raczej nie odzyskam :/ Sprawdzaja mi teraz konto i mam czekac 3-4 dni. Potem okaze sie co i jak.

K 76

karlos83

Użytkownik
Mialem kiedys taka sama sytuacje. Radze Ci sprawdzic kompa jesli chodzi o roznego rodzaju spyware/trojany/keyloggery itd. Najlepiej sformatuj.
Jakis czas temu mi najpierw ktos sie wlamal na mb i wyciagnal kase a potem jak juz sie uporalem z tym problemem wlazl na konto bet365 i postawil cala kase na kupon (co ciekawe tez snookerowy) ktory oczywiscie okazal sie przegrany.
Ja rozmawialem telefonicznie z ludzmi z bet365 w tej sprawie i niczego sie nie da wskurac oni mi nawet nie chcieli podac ip z ktorego nastapilo logowanie.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Witam wszystkich.

Doszły mnie słuchy o coraz śmielszych oszustwach SPORTINGBET.
Poszukujemy osób, które zostały okradzione przez ww. Bukmacherów w celu nakręcenia reportażu.

Mój email:
kontakt tvp.waw.pl
w tytule wiadomości proszę podać SPORTINGBET
zajmijcie się innymi bukmacherami, a nie tym! ja gram tam za dużą kasę i często duże kwoty wypłacam i nie było nigdy żadnego kłopotu!

Do góry Bottom