>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszustwo Betclick

C 2

chestter88

Użytkownik
Witam serdecznie, chcialbym opisac sytuacje jaka mnie wczoraj spotkala,

zalozylem konto, przeczytalem regulamin promocji cashback, w celu upewnienia sie czy na pewno moge skorystac z bonusu otrzymalem pozytywna opdowiedz na chacie , zrobilem screena tej rozmowy jako dowod gdyby cos nie tak, wplacilem 200 zl na kupon cashback, zagralem zaklad, przegralem, dostalem 200 zl zwrotu, wyplacilem kase, wyslalem dowod osobisty w celu weryfikacji a oni i dzis pisza ze nie moge skorzystac z promocji bo ktos juz korzystal z tego ip , no ku!%!@ mac wczoraj moglem skrzystac a a jak przegralem kupon to jakims magicznym cudem nie moge? ???? Dla betclick wie ktos co moza ztym zrobic bo jest to celowe wprowadzenie w blad klienta.

D 20

devorious

Użytkownik
&quot;dostalem 200 zl zwrotu, wyplacilem kase, wyslalem dowod osobisty w celu weryfikacji a oni i dzis pisza ze nie moge skorzystac z promocji bo ktos juz korzystal z tego ip ,&quot; to w koncu dostales zwrot czy nie? nastepnym razem trzeba zrobic screeny z chata ja tak przynajmniej robie jeśli pytam się o jakieś promocje.

rob91 92

rob91

Użytkownik
&quot;dostalem 200 zl zwrotu, wyplacilem kase, wyslalem dowod osobisty w celu weryfikacji a oni i dzis pisza ze nie moge skorzystac z promocji bo ktos juz korzystal z tego ip ,&quot; to w koncu dostales zwrot czy nie? nastepnym razem trzeba zrobic screeny z chata ja tak przynajmniej robie jeśli pytam się o jakieś promocje.
Napisał, że tak zrobił. Tyle, że to może być mało, bo dział promocji napisze, że to oni odpowiadają za bonusy, a nie babeczka z chata.
Cwaniactwo i tyle.

C 8

carlosmarc

Użytkownik
Tak ta firma ma niestety. Zadna inna nie robil mi nigdy takich numerów. Najlepszy tekst to: &quot;Przyznanie bonusu byloby nie fair wobec innych uzytkownikow betclic&quot; hehe.

K 2

klek

Użytkownik
Bukmacherzy to chyba jedyna branza na swiecie, ktora moze z klientem wszystko co tylko chce.
Anulowac kupon, zabrac bonus, a nawet i zajac srodki na koncie, bo padal deszcz albo pani zosia usiadla na klawiaturze, zmienila kurs i to wszystko zgodnie z &quot;regulaminem&quot;.
Ciekaw jestem co sad by na to powiedzial w normalnym kraju, bo tam zalezy pewnie czy wodz wioski na Curacao, gdzie polowa tych firm jest zarejstrowana, ma dobry humor

bludek 367

bludek

Użytkownik
@chestter88, napisz do nich, że zostałeś wprowadzony w błąd przez pracownika i czujesz się oszukany. Dowiedz się w jaki sposób możesz złożyć reklamację. Betclic podlega kilku niezależnym organizacjom, więc może któraś z nich pomoże Ci odzyskać pieniądze.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
@chestter88, napisz do nich, że zostałeś wprowadzony w błąd przez pracownika i czujesz się oszukany. Dowiedz się w jaki sposób możesz złożyć reklamację. Betclic podlega kilku niezależnym organizacjom, więc może któraś z nich pomoże Ci odzyskać pieniądze.
Guzik mozesz zrobic moj kolega mial podobna sytuacje malo tego zablokowali mu srodki i nie oddali nawet depozytu...Zlozyl skarge ale nic to nie dalo...Lepiej omijac ten buk z daleka...Glownie po to wyprowadzili sie na gibraltar zeby nie podlegac LGA ja tam nie gram...A expekt ich 2 firma zlimitowal mnie do 20zl tez zamknalem konto bo jaki sens ma tam grac tak zabojczymi kwotami juz lepiej isc do sts-u ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Próbować nigdy nie zaszkodzi. To prawda, że betclic niezbyt dba o reputację (bardzo słabo ocenia go np. sbr), ale to nie znaczy, że od razu trzeba odpuszczać. Warto napisać skargi. Nawet jeśli nie uda się odzyskać pieniędzy to jedyną formą &#39;odwetu&#39; zostaje wyciągnięcie sprawy na światło dzienne.

C 2

chestter88

Użytkownik

dostałem zwrot na konto betclick, zleciłem wypłate i zaczeły się problemy.
Napisał, że tak zrobił. Tyle, że to może być mało, bo dział promocji napisze, że to oni odpowiadają za bonusy, a nie babeczka z chata.
Cwaniactwo i tyle.

Kolega zalozyl konto dzis, kazalem mu napisać na czacie o sprawdzenie konta pod wzgledem bonusu cashback, ip i adresu zamieszkania, babka odpisala ze przekazała do działu i dostane odp na emaila. A mi na czacie od razu odpisała że mogę.
nikt u Ciebie w domu nie gra? zapytaj brata, siostrę...
To nie ma znaczenia teraz, skoro prosilem panią zeby to sprawdziła przed tym jak wplacilem pienaizki to bylo ok
a 3 godziny pozniej przy probie wyplaty kasy nagle okazalo sie ze nie jest ok. To jest celowe wprowadzenie klienta w blad.
Tak zrobilem, pisalem dlaczego ja musze placic za bledy pracownika? a oni ze moglem przeczytac regulamin, no to ja pisze ze przeczytalem + dodatkowo spytalem pracownika o weryfikacje i dlaczego ja musze placic dalej za tej pani bledy a nie ja? a oni ? dalej kopiuj wklej regułki ???? ale dzieki zloze reklamacje i zapytam o te organizacje.
Próbować nigdy nie zaszkodzi. To prawda, że Betclic niezbyt dba o reputację (bardzo słabo ocenia go np. sbr), ale to nie znaczy, że od razu trzeba odpuszczać. Warto napisać skargi. Nawet jeśli nie uda się odzyskać pieniędzy to jedyną formą &#39;odwetu&#39; zostaje wyciągnięcie sprawy na światło dzienne.
tak wlasnie robie i im napisalem ze sprawe upublicznie na forach bukmacherskich gdzie czytaja to agenci bukmachera itp, zloze reklamacje do banku o anulowanie tego przelewu ( raz mi sie tak udało moze i teraz sie uda?)

pemo 1

pemo

Użytkownik
Tak to z bukmacherami jest. Robią co chcą. Trzeba się mocno starać żeby spełnić te wszystkie warunki. Miałem podobnie z betsafem ostatnio. Używam nawet do każdego bonusu internetu na kartę, żeby mieć osobny adres IP, a mimo to betsafe nie przyznał mi bonusu, bo ponoć ktoś z tego adresu IP korzystał (nówka karta sim z playa) i nic nie jesteś w stanie zrobić...

gokusiek 914

gokusiek

Użytkownik
Nic z tym nie zrobisz, mi też kiedyś nie chcieli oddać stówy bo ktoś z mojego ip niby skorzystał.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Nic z tym nie zrobisz, mi też kiedyś nie chcieli oddać stówy bo ktoś z mojego ip niby skorzystał.
np. twoja babcia, brat, siostra, ojciec?
o ile chesstera rozumiem, bo wprowadzono go w błąd, to na takie pitolenie jak twoje i kolegi nad tobą brak mi słów... jaki interes ma buk, by ci stówy nie oddać?????
gram naście lat, moi znajomi także, i popatrz, żaden nigdy nie miał problemów z bukiem, ip, itp. A ziomkowie grają na mobilnym necie...
nie kombinujesz, nie masz problemów, poza wyjątkami jak chesster, ale to wyjątki...

Otrzymane punkty reputacji: +19
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
o ile chesstera rozumiem, bo wprowadzono go w błąd, to na takie pitolenie jak twoje i kolegi nad tobą brak mi słów... jaki interes ma buk, by ci stówy nie oddać?????
gram naście lat, moi znajomi także, i popatrz, żaden nigdy nie miał problemów z bukiem, ip, itp. A ziomkowie grają na mobilnym necie...
nie kombinujesz, nie masz problemów, poza wyjątkami jak chesster, ale to wyjątki...
Zgodzę się z Tobą Ahmedinho ludzie zaczynają kombinować z kilkoma kontami te same IP itd. a potem płaczą podobnie było z Bonami BAH i wieloma bonusami bukmacher potrafi sprawdzić IP potrafi zweryfikować czy założyłeś konto w celu uzyskania bonusu itd. A niektóre dzieci nadal próbują ich nabierać i potem zakładać tematy pokroju &#39;&#39;oszustwo&#39;&#39; a okazuje się po głębszej analizie że to ich wina :!:.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 20

devorious

Użytkownik
Dokładnie, gram kilka ładnych lat, koledzy też i nie mieli problemy z wypłatami, bonusami itd. Ludzie zaczynają kombinować no, bo przecież 100% wpłaty bonusu to trzeba na całą rodzinę konta założyć i jeszcze najlepiej na rodzinę dziewczyny ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Z tego co piszesz to wychodzi że jesteś facetem, z tego co wkleiłeś wychodzi że konto nie jest Twoje bo jest tam napisane &quot;Tak kwalifikuje się Pani na dzień dzisiejszy&quot; także daj sobie spokój z jakimiś płaczami bo i tak to nic Ci nie da. Betclic jest wyczulony na różne kombinowania bo mają właśnie ten cashback także jakbyś grał normalnie bez zakładanie konta na kogoś innego to problemów by nie było...
Poza tym babka na chacie nie ma możliwość sprawdzenia czy było zakładane z danego IP jakieś konto i ktoś już skorzystał z tej promocji tylko co najwyżej może sprawdzić czy np. nie zagrałeś jakieś zakładu i cashback jest niedostępny już.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Z tego co piszesz to wychodzi że jesteś facetem, z tego co wkleiłeś wychodzi że konto nie jest Twoje bo jest tam napisane &quot;Tak kwalifikuje się Pani na dzień dzisiejszy&quot;
no rzeczywiście ???????? naprawdę nie wiem jaką trzeba być c**ą,
by próbować oszukać buka, a gdy ten się zorientuje zakładać temat i krzyczeć
oszukali mnie!
jak mawiał klasyk &quot;chcieliście wydymać Freda, to teraz Fred wydyma was&quot; :grin:

pozdro!

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Parodia, od razu wiedziałem że gościu coś ma na sumieniu. Jakby był &quot;czysty&quot; to nie kontaktowałby się z chatem.

C 2

chestter88

Użytkownik
Z tego co piszesz to wychodzi że jesteś facetem, z tego co wkleiłeś wychodzi że konto nie jest Twoje bo jest tam napisane &quot;Tak kwalifikuje się Pani na dzień dzisiejszy&quot; także daj sobie spokój z jakimiś płaczami bo i tak to nic Ci nie da. Betclic jest wyczulony na różne kombinowania bo mają właśnie ten cashback także jakbyś grał normalnie bez zakładanie konta na kogoś innego to problemów by nie było...
Poza tym babka na chacie nie ma możliwość sprawdzenia czy było zakładane z danego IP jakieś konto i ktoś już skorzystał z tej promocji tylko co najwyżej może sprawdzić czy np. nie zagrałeś jakieś zakładu i cashback jest niedostępny już.
No i co z tego ze pani ? Konto akurat bylo na moja dziewczyne a ktora mieszka sama a pieniądze moje, wiec nie ma zadnych powiazan ze mna ? Co nie zmienia faktu iz buk celowo wprowadził w błąd.

Do góry Bottom