>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Oszustwo Bet365?

L 0

laylisa

Użytkownik
Witam,
Chciałabym opisać Wam sytuację jaka mnie spotkała i zapytać co o tym myślicie. Otóż dziś postawiłam zakład 100zł (powyżej 0,5 gola w pierwszej połowie meczu). W momencie stawiania zakładu kurs wynosił 3,25zł. Zakład został przyjęty, a nawet po wygranym zakładzie rozliczony. Następnie zainwestowałam całość wygranych pieniędzy w kolejny zakład. Po chwili wyświetliło mi się, że stan mojego konta jest minusowy (dokładnie -325zł.). Przeraziłam się. Przed chwilą otrzymałam maila od Bet365 o treści:

&quot;Witaj Aleksandra
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. BY6866011610W postawionym po kursie 3.25 na Powyżej 0.5 (1. połowa - Gole Army United II v Chamchuri Utd). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.66.&quot;

Moim zdaniem jest to zwykłe oszustwo i manipulacja, zamierzam napisać skargę. W momencie stawiania zakładu kurs wynosił 3,25 zł. nawet jeśli był to błąd to należy ponieść konsekwencje. Ja kiedy błędnie postawię zakład to nikogo to nie obchodzi.

Co o tym myślicie?

M 45

milosc

Użytkownik
w regulaminie maja ze moge uniewaznic zaklad to zadne oszustwo !!
tez tak mialem kilkukrotnie
ps gdzie masz zamiar skarge napisac? hahaha

zksstal 5,8K

zksstal

Użytkownik
@Laylisa: Niestety, bet465 często wykorzystuje ten punkt regulaminu, niestety chcą grać u nich akceptujesz regulamin, na który się powołują. Takie życie ;) Możesz napisać skargę do IBAS ale to na pewno nic nie da.

H 88

hops1989

Użytkownik
Standardowy przypadek. Mieli prawo unieważnić zakład. Zrobili to zgodnie z regulaminem. Nie przejmuj się jednak. Takie sytuacje nie zdarzają się często. Bet365 to naprawdę świetny i wiarygodny bukmacher, co na pewno wielu forumowiczów zgromadzonych tutaj potwierdzi

N 188,6K

nemsik

Użytkownik
Tez tak kiedyś miałem, niestety z nimi się nie wygra. A najbardziej mnie śmieszy jeszcze u nich jak gram under w 4 kwarcie w koszykówce jest dogrywka,a oni liczą jeszcze pkt z dogrywki :/

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Ja to akurat się cieszę, bo zawsze gram over na 4 kwarty i czasami d*pę ratowała dogrywka ????
Co do sytuacji jak wyżej napisane, w becie tak jest, mi wcześniej rozliczyły także i dopiero po paru godzinach napisali i zrobiło mi się minus 700 przez chwilę, bo sporo obróciłem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A najbardziej mnie śmieszy jeszcze u nich jak gram under w 4 kwarcie w koszykówce jest dogrywka,a oni liczą jeszcze pkt z dogrywki :/
I tak mają przecież zapisane w regulaminie, więc śmiejesz się tu chyba jedynie ze swojej nieznajomości zasad zakładu który obstawiasz.

Do góry Bottom