>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

OSZUST INTERNETOWY

Status
Zamknięty.
airborne 105

airborne

Użytkownik
witam

Odrazu podkresle ze nie chodzi o mnie, a o kolege, który skorzystał z typów goscia który bierze sporo kasy za swoje propozycje na mecze (niby ustawione ????).... Sęk w tym, że ostrzegałem kolege by nie kupowal tego bo to są oszusci.. Nie posluchal...przelal mu 200zl i dostawal typy przez tydzien i wszystkie byly wtopione....
Wczoraj przegięcie totalne.... Kumpel czekał do 17 na typ..mimo , że mial go dostac do 12:00....

Otrzymał typ...zagrał go.....i Wtopa.....dostał typ na X/X ...... po kursie 9...

Późnej nocy....administrator który wysyla typy..umiescil na stronie zupelnie inny typ... YOUNG BOYS - SION X/X mimo, że wysyłał RAPID BUKARESZT - SPORTENTUL X/X .......

Jest typowym oszustem wysyla ludziom inne mecze a potem wpisuje na strone zupelnie co innego... NUMER GG juz skasowal....wszelki kontakt procz maila nie jest z nim mozliwy ...

Staram sie koledze pomoc bo wtopil sporo gotówki...

Co mozna zrobic ?

o to strona [Tutaj był Vader i usunął stronę]

Ja obstawiam, że raczej nie wiele, ale moze ktos juz wygral z czyms takim ???? ...

Powtarzam.... nie chodzi o mnie ???? a o Kolege który zaczyna przygode z bukmacherką...

Raczej sprawa jest już jasna.....zapewne równiez podatku nie odprowadza i może na tym by go złapał ?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Nie wiem po co zakładałeś ten temat.Jak ktoś jest idiotą i chce komuś przelewać kasę to choćbyś założył 1000 takich tematów to i tak nic nie zdziałasz.Przekaż koledze żeby zaczął MYŚLEĆ,a o wiele łatwiej będzie mu się żyło.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Sprawa prosta.
Naiwność/ łatwowierność rodzi oszustów.
Takie tematy z reguły są usuwane. Ale może jeden niech zostanie - tyle, że zamknięty.
Tylko dziś sam zbanowałem ok. 30 spamerów, którzy handlują jakimś szajsem.
Każdy ma własny rozum (lub nie...) i niech sam sobie radzi - za głupotę się płaci.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom