>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszukali mnie?

D 0

danio_mag

Użytkownik
Dzisiaj rano postawiłem taki zakład: &quot;Gosch/Horst (AUT) - Mesa/Lario (ESP) (Która drużyna zdobędzie 20. punkt? (1. set))&quot; i zakończył się ten set wynikiem 21-18 dla Gosch/Horst (AUT).

Mimo tego zakład przegrałem, napisałem o tym do supportu i tak mi odpisali: &quot;Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład Gosch/Horst (AUT) - Mesa/Lario (ESP), Która drużyna zdobędzie 20. punkt? (1. set), Gosch/Horst (AUT) został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany.
Poprawny wynik to: Mesa/Lario (ESP)&quot;

O co tu chodzi?

ester 87

ester

Użytkownik
Domyślam, że nie zrozumiałeś co stawiasz. Nie postawiłeś zakładu kto jako pierwszy zdobędzie dwadzieścia punktów, tylko kto zdobędzie dwudziesty punkt w secie. Czyli gdy jest np. 10-9 to następny punkt jest dwudziestym i w zależności kto go wygra wygrywasz/przegrywasz zakład. Kumasz już?

D 0

danio_mag

Użytkownik
Właśnie po napisaniu mojego posta pomyślałem trochę i domyśliłem się, że może o to chodzić. Trochę wprowadzają ludzi w błąd :\ No nic, dzięki Ester ;)

kondor 28

kondor

Użytkownik
Nie wiem co widzisz w tym wprowadzającego, która drużyna zdobędzie 20 pkt, to jedno a ktora zdobędzie pierwsza 20pkt to drugie, przecież w przypadku tego pierwszego mogły to zrobić obydwie a nie ma czegos takiego jak X.

D 0

danio_mag

Użytkownik
A może która drużyna pierwsza zdobędzie 20 punktów w secie na przykład? Dla mnie takie nazywanie zakładu nie jest jednoznaczne i tyle.

danni 8

danni

Użytkownik
Podepnę się do tematu. Obstawiłem, że Wisła wygra z Polonią i rzeczywiście wygrała. Bwin zaliczył mi kupon jako przegrany, gdyż wg nich był remis czyli X ???? . Co robić?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Napisać do nich, że źle rozliczyli, najprawdopodobniej sami poprawią bo to dosyć popularny zakład i inni też się będą upominać, ale dla świętego spokoju napisz im.

Do góry Bottom