>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszukać bukmachera by The Citizens

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
Po dłuższym namyśle, jednak postanowiłem założyć temat ze swoimi kuponami. Będę starał się podawać nie więcej niż 2 kuponów dziennie.
Poprzednie tematy, były prowadzone bez myślnie, bez jakich kolwiek przemyśleń. Staram się wyłapywać najlepsze z najlepszych zakładów ????

Polska vs. Arabia Saudyjska
(28:14)

Po nie łatwym zwycięstwie Polaków nad Białorusią (24:22) nadszedł czas na Arabie Saudyjską. Arabowie to bliżej nieznany nam zespół. W sobotę widzieliśmy,
że Słoweńcy mieli z nimi problemy. Grają bardzo żywiołowo, cały czas podejmując akcje jeden na jeden,
oddając bez specjalnego zastanowienia rzuty z każdej pozycji. Jeśli ich się od razu nie ostudzi, to wtedy,
tak jak Słoweńcy, możemy mieć problemy.
W jutrzejszym meczu trener Biegler będzie chciał wypróbować całą &quot;16&quot;, którą ma do dyspozycji na tych mistrzostwach. Warunkiem tego jednak będzie bezpieczne prowadzenie naszej Reprezentacji. Arabowie to jednak zespół dość egzotyczny, grający niewygodną strefę 3-2-1, bardzo wysoką i agresywną. Nie jest to jednak przeciwnik, którego należałoby się bać. Po wczorajszej bardzo dobrej grze Krzyśka Lijewskiego, a także bardzo dobrej postawy naszego bramkarza Sławomira Szmala jestem spokojny o wynik meczu. Z minuty na minutę Polacy powinni powiększać przewagę, a młodzi gracze zyskiwać &quot;drobne&quot; doświadczenie. Z racji tego, że Arabowie to dużo słabszy zespół od Białorusi stawiam tak a nie inaczej.
Moje typy:
Powyżej 48.5 @1,44 Bwin 4/10 ⛔4j // ehh.. głupi bet
Polska(-11) @1,85 William Hill 2/10 ✅1,7j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Białoruś vs. Serbia
(28:34)
Bardzo ciekawym spotkaniem okazuję się dzisiejszy mecz Białorusi z Serbią.
Serbowie w pierwszym spotkaniu MŚ rozgromili Koreańczyków dosyć pewnie.
Od początku spotkanie, grali swoją piłke, grali dynamicznie, gra obronna bez zarzutów.
Ogólnie mają dużo więcej atutów niż Białoruś. W zespole Białorusi jedynym pozytywnym jak dla mnie graczem jest Rutenka i bramkarz Charapenka, ten pierwszy bardzo szybki, dobra część zespołu, lecz Serbowie w obronie będą chcieli go ograniczyć do maximum. Zaś ten drugi bramkarz, bardzo zwinny, dużo od niego zależy, lecz z takim przeciwnikiem jak Serbia dużo do powiedzenia nie będzie miał. W handballu liczy się drużyna, a nie kilka indywidualności (tak jak w każdym drużynowym sporcie).
Serbowie rywalizują z nami o 1 miejsce w grupie, więc takie spotkania muszą wygrywać. Jeżeli nie popełnia takich błędów jak Polacy w II połowie meczu z Białorusia to poniższe typy powinny siąść &quot;izzi&quot;.
Moje typy:
Serbia(-3) @1,87 Pinnacle 3/10 ✅2,61j
Serbia win @1,32 Pinnacle 8/10 ✅2,52j

Otrzymane punkty reputacji: +6
the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Korea Południowa vs. Białoruś
(20:26)

Dzisiejszym hitem MŚ obok meczu Polska-Słowenia, będzie także spotkanie Korei Południowej z Białorusią. Oby dwa zespoły są nie przewidywalni, co pokazała nam dzisiaj Korea w meczu ze Słowenia. Potrafiła się podnieść po wyniku 7:1, dogonić rywala i prowadzić dobry bój o 2pkt, większość spotkania toczyło się przy wyniku remisowym, ale pod koniec meczu Słowenia odbiegła od Korei na 4 pkt. Co do meczu Białorusi, wczorajsze spotkanie grali prawdopodobnie z najsilniejszym rywalem z grupy, co widać po końcowym wyniku wynoszącym 6pkt straty. Korea jak i Białoruś to teamy, które nie wygrały jeszcze ani jednego meczu w grupie. Białoruś, aby mogła myśleć o wyjściu z grupy powinna to spotkanie wygrać, choć będzie to arcy trudne spotkanie przeciwko walecznym Koreańczykom. Mecz wydaję się jednak bardzo wyrównany, jednak sądzę, że o wyniku spotkania może przesądzić bramkarz Białoruski Charapenko.
Jest to bardzo jasna twarz drużyny, myślę, że po jego interwencjach Białoruś będzie mogła się cieszyć z wygranego meczu.
Moje typy:
Białoruś(-2) @1,98 Pinnacle 1/10 ✅0,98j
Powyżej 54 @1,95 Pinnacle 1/10 ⛔1j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Niemcy vs. Argentyna
(31:27)
Chorwacja vs. Węgry
(30:21)

Mały double, bez analizy, warto zagrać
Analiza do spotkania Chorwacji, polecam.
a Niemcy jak to Niemcy zawiedli z Tunezją po całej linii, Argentyńczycy powinni grać na równi dzisiaj z Mistrzami Europy. Argentyne zabezpieczam dobry handicapem.
Chorwacja win @1,71
Argentyna(+7) @1,33

AKO▶2,28 Bet365 2/10 ✅2,56j

Otrzymane punkty reputacji: +1
the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
#8 #9

Polska vs. Słowenia
(24:25)
No i czar prysnął, koniec bajki, dzisiaj Polacy zmierzą się z bardzo mocną ekipą Słoweńców. Ten mecz może przesądzić lub mieć duży wpływ na to kto zostanie liderem grupy po 5 kolejkach. Zagramy z najtrudniejszym z dotychczasowych rywali, szóstą drużyną ostatnich ME. Słoweńcy osiągnęli na ME lepszy wynik niż Polacy, bo nieco wcześniej zaczęli odmładzanie zespołu.
&quot;Mierzymy co najmniej w półfinał&quot; - podkreśla Dragan Gajić, najlepszy strzelec francuskiego Montpellier, który rzucił w ostatnim meczu z Koreą 11 goli. Mózgiem drużyny Słoweni jest Uros Zorman, uznawany za jednego z najlepszych rozgrywających świata. 33-latek w przeszłości dwa razy wygrywał Ligę Mistrzów, a ostatnio znalazł się w najlepszej siódemce ME.
Polacy powinni jednak z Zormanem sobie poradzić, bo doskonale go znają, na co dzień Słoweniec prowadzi grę mistrzów Polski Vive Targi Kielce. Polacy znają go, ale podkreślają, aby nie zapominając o tym, że on zna też nas. Obok Zormana zagra m.in. świetny w pojedynkach jeden na jeden Marko Bezjak, który po tym sezonie przejdzie do najsilniejszej w Europie Bundesligi, a także nieobliczalny, bramkostrzelny przedstawiciel młodszej generacji - 25-letni Sebastian Skuba. - Bardzo ciężko poradzić sobie z nimi w obronie. Niestety, Słoweńcy nie atakują tak jak Polacy by chcieli, czyli używając siły fizycznej i prąc do przodu. Nie ma też u nich bombardiera potrafiącego rzucić z dziesięciu czy 12 metrów. Imponują za to sprytem, dużo grają piłką - przestrzega Nowiński.
Polska defensywa w meczu z Białorusią miała w końcówce słabszy moment.
Myślę, że jednak na ten mecz będą w 100% skoncentrowani i będą walczyć do upadłego. Wynik ze Słowenią może być kluczowy dla zwycięstwa w grupie C (grają w niej jeszcze wicemistrzowie Europy Serbowie i Korea Płd.). Triumfator dostanie najłatwiejszego rywala w 1/8 finału z mocnej grupy D, w której grają trzy silne zespoły europejskie - Hiszpania, Chorwacja i Węgry - oraz Algieria, Egipt i Australia.
Jako, że będzie to bardzo wyrównany pojedynek, zakład na ten mecz nasuwa się tylko jeden + wierzę w naszych chłopaków!
DO BOJU POLSKA !!
Moje typy:​

Poniżej 53 @1,98 Pinnacle 1/10 ✅0,98j
Polska win @1,9 Bet365 1/10 ⛔1j ????

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
Statystyki po 9 zakładach:
Kupony zagrane: 9
Kupony wygrane: 6
Kupony przegrane: 3
Zwroty: 0
Zainwestowane: 23j
Wygrane: 28,91j
Zysk/strata: ✅5,91j
Yeild: ✅25,7%
Skuteczność: ✅66,66%

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Islandia vs. Dania
(28:36)

Dzisiaj mecz pomiędzy Islandią, a Danią, zdecydowany hit dnia.
Pierwszy raz pokuszę się o bet na zawodnika. A zatem chodzi o Islandzkiego skrzydłowego Thorira Olaffsona, który rzuca na tych mistrzostwach przeciętnie ponad 5 goli na mecz. Faworytem spotkania jest oczywiście Dania, ale drużyna Arona Kristjanssona, napewno się nie podda. Liczę na dobrą grę bramkarza Gustavssona(Islandia), myślę, że udowodni swój charakter na boisku tak samo jak w meczu z Macedonią. Po udanych obronach, liczę na szybkie kontry, które pewnie będą zagrywane na skrzydła. Mój typ na to spotkanie nasuwa się tylko jeden. Linia overowa na Olafssona jest dosyć zachęcająca i myślę, że rzuci około 5 goli.

Thorir Olafsson over 3.5 @1,75 Tobet 2/10 ⛔2j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
Macedonia vs. Rosja
(29:29)
Islandia vs. Dania
(28:36)
Brazylia vs. Tunezja
(27:22)

No to zagramy dziś sobie małego tripla, obstawiając faworytów spotkania.
Staram się nie grać takich kombinacji, ale myślę, że warto spróbować.
Przejdę zaraz do typów, bo po co pisać zbędną analizę, do tych spotkań.
Rosja win @1,3
Dania win @1,2
Tunezja win @1,4
AKO▶2,18 Bet365 2/10 ⛔2j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Lu Y.H. vs. Monfils G.
(6:7, 6:4, 6:0, 1:6, 6:8)

Mayer F. - Berankis R.

(2:6, 3:6, 1:6)
Pobieram typy z działu, analize można znaleźć tutaj

Moje typy:
Monfils G. win @1,3
Berankis R. (+1.5 seta) @1,5
AKO▶1,95 Unibet 3/10 ✅2,85

Otrzymane punkty reputacji: +3
the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
#15 #16

Almagro N. vs. Janowicz J.
(7:6, 7:6, 6:1)
Anderson K. vs. Verdasco F.
(4:6, 6:3, 4:6, 7:6, 6:2)

Ostatni kupon na dzisiaj, z handballu nie gram nic, bardzo ciekawe spotkanie zapowiada się w meczu Polaków, ale to tzw. no bet. Typy pobieram z działu i zapraszam zapoznać się z analiza.
Moje typy:
Almagro N. win @1,45 Tobet 3/10 ✅1,35j
Anderson K. win 1,65 Tobet 2,5/10 ✅1,63

Otrzymane punkty reputacji: +19
the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
#17 #18 #19

Francja vs. Niemcy
(30:32)
Czarnogóra vs. Brazylia
(25:26)
Dania vs. Macedonia
(33:30)
Francuzi, bardzo solidna ekipa, zaś Niemcy niespodzianka z Tunezją, nie jest to ta sama drużyna co kiedyś. Brazylia walczy o lepsze miejsce w grupie, powinna wygrać ten mecz. A co do Duńczyków, mecz bez tremy, na lajcie wyjdą na parkiet i zagrają swoje.
Moje typy:
Francja(-4) @1,85 Sportingbet 2/10 ⛔2j
Brazylia(-1) @1,80 Pinnacle 2/10 ZWROT
Dania(-3) @1,85 William Hill 2/10 ZWROT

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Simon G. vs. Monfils G.
(6:4, 6:4, 4:6, 1:6, 8:6)
Jak na razie jeden typ na dzisiejszą noc, zastanawiam się jeszcze nad paroma, może coś wrzucę jeszcze dzisiaj.
Moje typy:
Simon G. win @1,6 Expekt 4/10 ✅2,4j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Raonic M. vs. Kohlschreiber P.

(7:6, 6:3, 6:4)
Faworytem spotkania, według bukmacherów jest Raonic, jednak ja uważam, że Kohl urwie przynajmniej jednego seta. Niemiec nie gra padaki, żeby przegrać z Raonicem, ich sznase w meczu to 50/50.
Moje typy:
Powyżej 42.5 gema @1,83 Pinnacle 3/10 ⛔3j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
#23 #24 #25 #26 #27
Manchester City vs. Fulham FC
(2:0)
Liverpool vs. Norwich
(5:0)
Real Sociedad vs. FC Barcelona
(3:2)
Bremen vs. Dortmund
(0:5)
FC Porto vs. Ferreira
(2:0)
Kilka ciekawych meczy na dzisiejszy dzień, gorąco polecam.
Zapraszam do działu po analizę meczu ManCity vs. Fulham.
Moje typy:
Manchester City(-1.5) @1,66 Bet365 2/10 ✅1,32j
Liverpool(-1.5) @1,88 Bet365 1/10 ✅0,88j
Barcelona(-1.5) @1,94 Pinnacle 1/10 ⛔1j ????
Dortmund win @1,75 Pinnacle 2/10 ✅1,5j
Porto(-1.5) @1,88 Pinnacle 1/10 ✅0,88j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Dania vs. Tunezja
(30:23)
Duńczycy przeprawili się przez grupę beż jakich kolwiek problemów, wyszli z 1. miejsca. Jutro zagrają z Tunezja, dużo słabszą, aczkolwiek nie przewidywalną co świadczy wygrana z Niemcami. Kończy się jednak bajka, i zaczynamy już grać &quot;o coś&quot;.
Moje typy:
Dania(-4.5) @1,6 Bwin 5/10 ✅3j

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik

Ivanovic A. vs. Radwańska A.
(2:6, 4:6)
Łatwy przeciwnik Isii, powinna ogarnąć, bez straty seta.
Mój typ:
Radwańska(-1.5 seta) @1,67 Pinnacle 3/10 ✅2,01j

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom