seboafc
Użytkownik
Na kuponie został mi mecz Paula Ormaechea v Olga Puchkova. Puchkova poddała mecz, wcześniej było zdarzenie, gdzie gość od podawania piłek dostał od niej piłką, specjalnie czy nie nie mi to oceniać. Potem Argentynka dalej była na korcie a Olga usiadła i poddała mecz. Bet365 rozliczył to jako dyskwalifikacja i zakład jako przegrany. Inne buki rozlicyzli jako krecze.
Na oficjalnej stronie piszę Winner: P. ORMAECHEA by Default, gdzie tu coś piszę o dyskwalifikacji?
www.livescore.betradar.com/?alias=betclick&language=pl- betclick ma podane że był krecz, wszelakie livescore też a nawet znalazłem coś takiego :
tennis4wta.com/paula-ormaechea/olga-puchkova/237559/
i cytuję : "Olga Puchkova retired in the decision set due to injury." a więc ja się pytam co jest grane? z Polskim supportem nie mogę się dogadać..... ech
Nie wspomnę że często na live jak gram to albo im się kursy pomylą, albo coś zatnie i dają zwroty...
Na oficjalnej stronie piszę Winner: P. ORMAECHEA by Default, gdzie tu coś piszę o dyskwalifikacji?
www.livescore.betradar.com/?alias=betclick&language=pl- betclick ma podane że był krecz, wszelakie livescore też a nawet znalazłem coś takiego :
tennis4wta.com/paula-ormaechea/olga-puchkova/237559/
i cytuję : "Olga Puchkova retired in the decision set due to injury." a więc ja się pytam co jest grane? z Polskim supportem nie mogę się dogadać..... ech
Nie wspomnę że często na live jak gram to albo im się kursy pomylą, albo coś zatnie i dają zwroty...