>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści z betwaya

Status
Zamknięty.
J 8

jerzyk63

Użytkownik
Uwaga wszyscy, którzy chcą się skusić na ofertę Betway 100 % darmowego zakładu do wysokości 100 PLN, oferowanego pod szyldem &quot;bonus powitalny&quot;.
Ze mną było tak.
1/ wpłaciłem 100 PLN i pojawiła się opcja, że mam prawo do darmowego zakładu za drugie 100 PLN.
2/ Obstawiłem więc za te darmowe 100 PLN mecz Chile-boliwia w U-20 Ameryki południowej przy kursie 1,75 na Chile. Trafiłem i liczyłem, że do mojego konta będzie dopisana wygrana 175 PLN.
3/ A tymczasem support Betway poinformował mnie, że:
&quot;Wygrana darmowego zakladu jest wyplacana bez wkladu czyli bez kwoty za jaka zaklad zostal zawarty. W tym przypadku wklad to bylo 100 zl a wygrana 175
czyli 175 - 100 daje nam wyplate w wysokosci 75 zl do konta gracza.
Zaklad zostal rozliczony prawidlowo&quot;.

4/ Czyste oszustwo - uwaga wszyscy, którzy chcą skorzystać z tej oszukańczej promocji darmowego zakładu. Może bowiem być tak, że ktoś zawrze darmowy zakład zakład za 100 PLN przy kursie 1 ,01 i jego faktyczna wygrana bęzdzie wynosić 1 PLN.

To są wyjątkowi oszuści z Betwaya.

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Kazdy jeden darmowy zaklad w Betway tak rozliczaja, tez sie na tym kiedys przejechalam ???? Zamiast 60 dostalam 20 (40zl freebet).

bodi 70

bodi

Użytkownik
Niby pisza ze wroca całosc a wracają tylko wygrana za zaklad! tak sobie regulamin stworzyli zeby ludzi w balona walic.....w sumie w 1 czesci regulaminu pisza co innego czyli ze wracaja calosc ,.....a w drugiej czescie ze tylko wygrana z tego zakladu! tak masz racje to oszusci!

E 0

evo

Użytkownik
Dokładnie... zlodzieje i oszusci. Za sam regulamin jak i promocji nie powinniśmy sie tam rejestrowac!!!!!!!!! w dodatku kontakt tylko i wylacznie email!!!! NIE POLECAM! IDIOCI JAKICH MALO!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom