>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Temat ten sluzy wypisywaniem osob ktore kogos oszukaly...
Mnie oszukal na OSTATNIE moje pieniadze zuberek89 ktory pozniej bezczwelnie mi napisal ze kasy i tak mi nie odda i zablokowal mnie na gg. Prosze administratorow o kontakt z tym oszustem i ewentualne zbanowanie go dozywotnio. Nie mozemy przeciez tolerowac oszustow na forum, takie osoby trzeba tepic ze spoleczenstwa.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Temat ten sluzy wypisywaniem osob ktore kogos oszukaly...
Mnie oszukal na OSTATNIE moje pieniadze zuberek89 ktory pozniej bezczwelnie mi napisal ze kasy i tak mi nie odda i zablokowal mnie na gg. Prosze administratorow o kontakt z tym oszustem i ewentualne zbanowanie go dozywotnio. Nie mozemy przeciez tolerowac oszustow na forum, takie osoby trzeba tepic ze spoleczenstwa.
Na forum jest zakaz jakichkolwiek transakcji kasy pomiedzy userami wiec czemu prosisz administratorow o pomoc? Chcesz zeby inni odpowiadali za Twoja naiwnosc?
Jakie zbanowanie dozywotnio? Na forum sa ludzie o ktorych od dawna wiadomo ze sa oszustami (pozdro pajacu :] ) i nikt ich nie banuje wiec dlaczego myslisz ze ty razem bedzie inaczej?
Osoby naiwne tez trzeba tepic ze spoleczenstwa wiec rownie dobrze mozna wnioskowac o bana dla Ciebie.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
chcialem tylko zauwazyc, ze osoba pożyczająca jak i pożyczający... w równomiernym stopniu łamią ten sam regulamin forum

mniemam, że wnosicie o bana dla siebie i dla osób które wam nie oddały &quot;10 zł ? &quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom