>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ostrzegam przed bet365

B 0

blumer6

Użytkownik
Witam wszystkich
Zarejestrowałem się tutaj aby wszystkich ostrzec przed zakładaniem konta w tym bukmacherze bet365 oraz ostrzegam przed jaką kol wiek wpłatą pieniędzy na tego bukmachera ponieważ jest spore prawdopodobieństwo że pomimo tego iż uda wam się cokolwiek wygrać to już nic nie wypłacicie.
Posłużę się moim przykładem. Konto u nich założyłem około 2 miesiące temu, wiadomo jak każdy bukmacher ma jakieś tam procedury weryfikacji więc wysłałem do nich skan dowodu, dostałem informacje iż moje konto jest już zweryfikowane a po tygodniu przyszedł kod weryfikacyjny na pocztę, wszystko ładnie wyglądało ponieważ udało mi się ugrań z drobnej sumki wpłaconych pieniędzy ponad 4tyś złotych.
W końcu przyszedł moment wypłaty i tu zaczynają się problemy, mianowicie zostałem poproszony o alternatywny dokument w takim razie wysłałem im prawo jazdy. Okazuje się że to nie wystarcza i zawołali dokument ze zdjęciem trzymany obok twarzy, wydaje mi się iż jest to lekkie przegięcie i nadużywanie uprawnień ale co mi tam 4koła drogą nie chodzi, zrobiłem zdjęcie jak trzymam dowód osobisty w dłoni i jeszcze raz wszystkie dokumenty przesłałem do ich działu. Po kilku dniach oczekiwań żadnej informacji z ich strony nie otrzymałem a pieniędzy jak nie było tak nie ma, więc pytam się na czacie czy otrzymali moje dokumenty i wiecie co? Otrzymali ale tym razem chcą skan listu z kodem PVC który został wysłany ponad dwa miesiące temu na mój adres. Podejżewam że nawet jak bym ten list jeszcze posiadał i go wysłał do nich to nadal by im coś nie spasowało i by zawołali kolejne skany czy zdjęcia, pewnie by chcieli moje zdjęcia z wakacji albo cholera wie czego można się jeszcze po nich spodziewać.
Stanowczo ostrzegam przed tą firmą!

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Muszą mieć jakieś podejrzenie co do multikonta , że takiej weryfikacji sobie życzą.
Ja gram u nich pare lat , wypłacam często i sumy wyzsze niz 4k i odbywa się to ekspresowo , a weryfikacja którą kiedys dawno przeszedłem była standardowa ( dowód + adres + karta kredytowa bo tak tam wpłacam ).
Jeśli jesteś czysty to nie masz się co obawiać o swoją kasę - wykonaj to co chcą i wypłacą na pewno bo firma jest na prawde solidna i jedna z najlepszych na rynku.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Najbardziej z Twojej jakże smutnej historii podoba mi się ten fragment:
jaką kol wiek
A jeśli rzeczywiście nie masz nic do ukrycia(w co głęboko wątpię) to wyślij im to czego sobie życzą i po kłopocie.

luamro 46

luamro

Użytkownik
Też miałem to samo ze zdjęciem dowodu przy twarzy, trochę to dziwne, ale jak widać takie mają procedury weryfikacji. Po wysłaniu zdjęcia nie było większych problemów.

I 0

irriducibili

Użytkownik
Witam,dosc nietypowe pyt.nie wiem czy w odpowiednim temacie, ale licze na szybka pomoc.Mianowicie, chodzi o bet365. srodki na konto wplacam za pomoca przelewy24( przez bank ING via skrill(moneybookers),dochodza na konto w okolo 15min,i teraz pytanie wyplata srodkow odbywa sie ta sama droga,i tak wyplacilem czesc srodkowokolo 5 dni temu,dostalem jakos dwa dni temu na meilze ze otrzymano platnosc od bet365 [email protected] oczekuje na panskim koncie skrill,I pytanie zasadnicze-nie mam zadnefgo konta Skrill-nigdy nie zakladalem-wiec te pieniedze mimo iz nie posiadam tam konta trafiaja do mnie automatycznie na moje konto? czy konieczne jest posiadanie tam konto skrill? podam dla przykladu ze u innych bukmacherow,przy wplacie rowniez przez p24 i przy wyplacie nie mam zadnych problemow ani dodatkowych kont,zlecam wyplate i 2dni pozniej pieniadze sa na koncie.Prosze o odpowiedz,z gory dzieki

B 0

blumer6

Użytkownik
Najbardziej z Twojej jakże smutnej historii podoba mi się ten fragment:

A jeśli rzeczywiście nie masz nic do ukrycia(w co głęboko wątpię) to wyślij im to czego sobie życzą i po kłopocie.
Nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie, chyba masz problemy czytania ze zrozumieniem to grzecznie Ci wytłumaczę jeszcze raz tak na chłopski rozum.
Nie mam nic do ukrycia, wszystkie dokumenty o które mnie prosili już im wysłałem, teraz proszą mnie o skan listu z kodem PVC który to kod wpisałem już dawno na ich stronie a listu nie posiadam.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Nie mam nic do ukrycia, wszystkie dokumenty o które mnie prosili już im wysłałem, teraz proszą mnie o skan listu z kodem PVC który to kod wpisałem już dawno na ich stronie a listu nie posiadam.
Grzecznie z nimi porozmawiaj na chacie.Wytłumacz, że kod z listu już dawno wpisałeś i nie posiadasz już listu go bo niby po co miałbyś go trzymać. Z tego co wiem dokument przy twarzy to najwyższa forma weryfikacji więc jeśli nadal będą coś chcieć postrasz ich że sprawę zgłaszasz do wyższej instancji, gdyż wszelkie wymogi KYC przeszłeś pomyślnie.

B 0

blumer6

Użytkownik
Z tego co wiem dokument przy twarzy to najwyższa forma weryfikacji więc jeśli nadal będą coś chcieć postrasz ich że sprawę zgłaszasz do wyższej instancji, gdyż wszelkie wymogi KYC przeszłeś pomyślnie.
Dzieki za informację, zrobię tak jak mówisz. Gdy sprawa coś ruszy to dam znać.

B 0

blumer6

Użytkownik
Witam ponownie
Kolejnym dowodem na brak sprawiedliwości firmy bet365 jest fakt iż wysłałem wszystkie wymagane dokumenty dnia 03.01.2014 i do tej pory czekam na odpowiedź której brak a gdy kilkakrotnie pytałem na czacie czy dokumenty zostały zweryfikowane to otrzymuje odpowiedz że zostanę powiadomiony w ciągu 48h jednak brak jakiego kolwiek odzewu z ich strony.
Stanowczo odradzam tą firmę.

rell 44

rell

Użytkownik
Witam ponownie
Kolejnym dowodem na brak sprawiedliwości firmy bet365 jest fakt iż wysłałem wszystkie wymagane dokumenty dnia 03.01.2014 i do tej pory czekam na odpowiedź której brak a gdy kilkakrotnie pytałem na czacie czy dokumenty zostały zweryfikowane to otrzymuje odpowiedz że zostanę powiadomiony w ciągu 48h jednak brak jakiego kolwiek odzewu z ich strony.
Stanowczo odradzam tą firmę.
spokojnie.. pieniądze ci wypłacą jeśli jest wszystko w porządku , dla mnie też dziwna trochę sytuacja bet takich weryfikacji nie robi bez powodu, a jeśli myślisz że dla nich 4tyś to majątek, to wiedz że to dla nich waciki są.
Ja wypłacam dość często(może nie ostatnio bo nadszedł czas wtop) Kwoty średnio x.xxx zł i nie ma problemów baa nie czekam dłużej na taką wypłatę na Skrill niż 5-6h.

Do góry Bottom