>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ostrzeżenie

P 0

paralelizm

Użytkownik
witam!
czy wiedzieliście, że w bet-at-home każdą wpłaconą sumą trzeba obrócić przynajmniej raz, żeby można było dokonać wypłaty?! I nie mówię tutaj o żadnych promocjach czy bonusach!!! Ja wpłaciłem za którymś razem 420 zł zagrałem za 20 po czym chciałem przenieść kasę do innego bukmachera i okazało się że nie mogę! poprosiłem support o wskazanie odpowiedniego zapisu w regulaminie; otrzymałem odpowiedź że nie ma takowego ale i tak &quot;muszę&quot; - imho jest to zwykłe oszustwo i naciąganie ludzi ???? pozdrawiam wszystkich

vader 2,8K

vader

Forum VIP
paralelizm widać masz małe doświadczenie w tych sprawach...
piotrciuba dobrze Ci pisze. Każdy buk będzie Ci robił problemy. Z tego co zauważyłem jest jeden buk gdzie nie trzeba całej sumy obracać a tylko część. I da radę wypłacić.

P 0

paralelizm

Użytkownik
lol w kazdym buku tak jest praktycznie ze to co wplacisz musisz obrocic raz wielka mi niespodzianka.
praktyka praktyką ale jako początkujący nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich &quot;niepisanych&quot; zasad jakimi rządzi się bukmacherka internetowa
- czyżby wszyscy inni gracze wyssali kompletną wiedzę nt z mlekiem matki?
a ta akurat informacja jest dosyć istotna i uważam że uczciwie byłoby poinformować klienta wcześniej o takich wymogach - miałbym wtedy wybór
a tak to teraz jestem postawiony w pewnym sensie pod ścianą

sythev 0

sythev

Użytkownik
hmm..
czyli gdy będe miał obrócony bonus to moge go wypłacic czy nie ???
czy te pieniądze bede musiał 1 raz obrocic po kursie 1.5 także ? -.-
albo czy jeżeli wpłace sobie na konto 50zł (bez bonusu) same 50zł to pierw musze 1raz je obrócic czyli zagrac VaBank 50zł ako 1.50 ???

vader 2,8K

vader

Forum VIP
hmm..
czyli gdy będe miał obrócony bonus to moge go wypłacic czy nie ???
czy te pieniądze bede musiał 1 raz obrocic po kursie 1.5 także ? -.-
albo czy jeżeli wpłace sobie na konto 50zł (bez bonusu) same 50zł to pierw musze 1raz je obrócic czyli zagrac VaBank 50zł ako 1.50 ???
Jeśli nie skorzystasz z oferty bonusa to możesz dokonać wypłaty jeśli po jednokrotnym obrocie. Nie musisz grac vabank. Możesz zagrać 50 razy po złotówce zakłady.
Jeśli korzystasz z bonusa to warunki obrotu są już inne. Bardziej zaostrzone.
W expekt nie trzeba robic zadnego obrotu ale wtedy sume jaka chcesz wyplacic zostaje pomniejszona o chyba 5%.
Można wypłacić z expekta bez obrotu a prowizja wynosi 3%. Czyli trochę mniej niż piszesz ;)

sythev 0

sythev

Użytkownik
Aha..
czyli bonus musze VABANK grac a normalne wpłaty nie ?
Czyli bonus tak i tak musze grac (przykładowo 50zł wplacam + 50bonusu daje 100zł) 3 razy po 100zł ako min.1.50 tak ?
a teraz taka sytuacje..
załóżmy,że ten BONUS mi wejdzie.. czyli 450zł bede miał na koncie.. wypłace 400zł.. zostanie 50zł i gdy wplace kolejne 50zł to musze &quot;te&quot; 50zł co wpłaciłem obrócic 1raz czy tyle ile mam na koncie obecnie kasy ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Już Ci odpisałem w tym drugim temacie.
Nic nie musisz grać vabank. Ani przy bonusie ani przy wpłacie bez bonusu. Możesz zrobić ten obrót bonusem 300 razy po stawka 1 zł.
Tylko Twoje rachunki są nie bardzo zgodne z matematyką...
Dostajesz 100 zł, zagrasz po @1,5, wejdzie to masz 150,
Zagrasz znowu za 100 po @1,5 to masz znowu 150
Jeszcze raz to samo...
To wynik jest 250 zł kolego. Chyba, że będziesz grał wyższe kursy.
Jak zostawisz sobie 50 zł i dopłacisz 50 to żeby wypłacić całość 100 zł pewnie znowu będziesz musiał zagrać za 50 zł.

sythev 0

sythev

Użytkownik
hm..
wiec na jakiej zasadzie to działa bo coś nie moge rozkminic..
czyli to co stawiam (STAWKA) i jeżeli wygrywam to tylko licze STAWKE jako obróconą kwote ???
obstawiajac 3razy po 100zł to wychodzi 300zł wiec bonus obrócony ? czyli trzeba odliczyc jeszcze 50zł(ten bonus) to wtedy daje 250zł wiec trzeba jeszcze raz zagrac tak ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Liczysz stawkę jako obróconą kwotę.
obstawiajac 3razy po 100zł to wychodzi 300zł wiec bonus obrócony ? Tak obrócony.
czyli trzeba odliczyc jeszcze 50zł(ten bonus) to wtedy daje 250zł wiec trzeba jeszcze raz zagrac tak ? Chyba już jest za późno na mnie po męczącym dniu i nie rozumiem Twojego pytania... Ale wcześniej wyjaśniłem już Ci wszystko moim zdaniem bardzo zrozumiale i przystępnym językiem.

B 4

bongo84

Użytkownik
A załóżmy taka sytuację... W sumie postawiłem 200 zł. Na koncie mam 2000 zł. To maximum mogę wypłacić 200 zł?? A co w sytuacji gdybym chciał wypłacić całość no i zakończyć przygode z BAH??

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
jak masz 2000zł to co Ci szkodzi zagrać jeszcze za 100zł i wypłacić całość bez żadnych problemów i kombinowania. Jeżeli się boisz że stracisz tą stówkę to zagraj surebeta i wypłacisz wszystko.

P 0

przemekroz

Użytkownik
A może mi ktoś wytłumaczć na moim przykładzie.

Wpłaciłem 20zł. Odebrałem bonus 20zł. Mam 40zł
Zagrałem trochę live i w zwykłych.
Po zakładach mam 15zł + zakład zamknięty na 65zł.
Jak wejdzie to mam razem 80zł i mogę wypłacic całość? Tak?
Jak nie wejdzie to mam 15zł i muszę grać dalej? Tak?

Pozdrawiam!:-D

Do góry Bottom