>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ostatnia próba

P 0

pytykylyly

Użytkownik
Witajcie,
Mam niemałe doświadczenie w &quot;te klocki&quot;, jednak dosyć lekkie dysponowanie środkami powodowało, że zwykle w ostatecznym rozrachunku regularnie traciłem cały bankroll przeznaczony na dany okres czasu, jedynie parę razy udało mi się co nieco odłożyć. Tym tematem spróbuje się nieco usystematyzować. Będzie to moje pierwsze podejście do prowadzenia własnego kącika, za wszelkie błędy edycyjne przepraszam. Postaram się w miarę na bieżąco prowadzić statystyki tematu. Zatem, stała stawka, 50j. Gram głównie piłkę nożną. Najczęściej single i duble. Kursy i EW, chwilowo, w ramach eksperymentu, będą z STS. Jeżeli będziecie chętni wymienić jakieś uwagi, z czymś się nie będziecie zgadzać, lub wręcz przeciwnie, z chęcią zapraszam.
#1 Zaczynamy przyjemnym dublem na piątek:
Korona Kielce - Wisła Płock 1x 1.27 ✅ Wynik mylny, mecz zdecydowanie dla Wisły.. (2:0)
Lyon - Monaco over 2.5 1.45 ✅ Mój błąd, Falcao nie grał, ale i tak spokojnie.. (3:2)
EW: 80.96j
Wiadomo, Lyon podczas letniego okna transferowego stracił Lacazette&#39;a, a Monako Mbappe, co znacząco obniżyło potencjał ofensywny tych drużyn, tym niemniej jestem zdania, że nadal mają wystarczająco dużo jakości, żeby pokryć ten over. W Monako wyróżnia się niezawodny Falcao, a w Lyonie nieźle kreują Fekir i Depay.
Co do meczu w najlepszej lidze świata, obie drużyny ostatnio w niezłej formie. Korona, niezmiennie od poprzedniego sezonu, mocna u siebie, nieskuteczna na wyjeździe, notuje passę 3 zwycięstw domowych, a Płock 3 zwycięstw w ogóle. Mimo braku Aankoura, idę tu trochę intuicyjnie w stronę Korony, Płock nie wydaje mi się na tyle mocny, by zdobywać punkty seryjnie, Korona zaś udowodniła, że jest w stanie punktować u siebie regularnie, szczególnie ze średniakami.

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#2 Ze względu na LM, wszystkie ciekawsze weekendowe spotkania w sobotę. Postaram się wrzucić kilka typów, głównie duble i single. Póki co:
Getafe - Real Madryt 2 1.27 ✅ No i Krysia strzeliła.. wstyd by był, gdyby to się skończyło remisem (1:2)
Atletico Madryt - Barcelona BTS 1.70 ✅ (1:1) expected...
EW: 95.04j
Real po słabym początku sezonu nie może sobie pozwolić na kolejną stratę punktów. Getafe jest raczej klubem przyjaźnie Realowi nastawionym (o czym świadczy również H2H), a Krysia podbudowana awansem na ME przypuszczalnie coś ustrzeli. Dla odważnych mały handicap.
Jeśli chodzi o hit, typ głównie na podstawie ostatnich wyników między tymi drużynami. Rzuca się w oczy nagminny BTS, oraz brak wysokich overów. Atletico zawsze groźne u siebie, Barca i jej naczelnik skuteczni od początku sezonu, typuje tu okolice 1:1, ewentualnie niskie zwycięstwo którejś ze stron (2:1).

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#3 W meczu na szczycie warto pójść również w kartki. Jest to typ na podstawie &quot;historii&quot; spotkań między drużynami, oraz sędziego wydelegowanego na to spotkanie („kartkowy” Mateu Lahoz). Zwykle są to gierki na styku, w ktôrych, szczególnie w końcówkach, gdy często zawodnicy kradną czas, pada dużo żółtek..
Atletico - Barcelona over 6.5 żk 1.90 ⛔ 5, a po pierwszej połowie wyglądało to obiecująco...
EW: 83.60j

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#4 trebel z Premier League
Watford - Arsenal BTS 1.60 ✅ (2:1)
ManCity - Stoke 1 1.15 ✅ Już rozumiem.. City to City.. (7:2)
Tottenham - Bournemouth 1 1.20 ✅ (1:0)
EW: 97,24j
Watford, mimo wpadki z rozpędzonym jak walec City, w bardzo dobrej formie. W pozostałych 6 meczach PL niepokonani, w pięciu z nich z golem. Arsenal z kolei już dawno nic nie stracił, a jak wszyscy wiemy, jest to drużyna, która lubi mieć wahania formy.. Do tego dochodzi kilka osłabień poreprezentacych. Widzę tu BTS.
Faworyci u siebie nie powinni zgubić punktów, choć kursy powinny być dla mnie odwrotne. Bourne w tym sezonie mocno przeciętne... A Stoke zawsze groźne.

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#5 Coś z krajowego podwórka..
Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 1 2.25 ⛔ Śląsk, mimo dużej przewagi optycznej, rażaco nieskuteczny, Wisła zabójcza z kontry, no i brawo VAR! (0:2)
EW: 99,00j
Śląsk po latach marazmu i kilku grupach spadkowych w końcu odzyskał jakość. Gwarantują ją Robak, niezły środek, oraz waleczni i zaangażowani obrońcy. Co ważne, Wrocławianie zostali drużyną własnego stadionu! Mecze we Wrocławiu w kilku ostatnich latach były ich bolączką.. Bilans 4-1-0 mówi sam za siebie. Do tego niepokonani od 9 spotkań. Wisła po &quot;drugiej stronie barykady&quot;. Po dynamicznym początku, jakby przygasła, szczególnie na wyjazdach. Cała gra opiera się na barkach Carlitosa. Gdy on nie strzela, jest źle.. Dlatego czysta jedynka. Myślę, że Śląsk to ogarnie.

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#6 Weźmy na tapetę naszego króla ????
Lewy gol 1.30 ✅ (76’)
Borussia Dortmund - RB Lipsk BTS 1.55 ✅ (2:3, BTS w 10’!)
EW: 88,88j
Rzadko gram na konkretnego grajka, ale trzeba kuć żelazo, póki gorące. Lewy w formie, strzela jak na zawołanie, do tego mecz u siebie z przeciętnie w tym sezonie spisującym się Freiburgiem, który zwyczajnie naszej narodowej chlubie leży. Ustrzelił im już w karierze pięć dubletów. Trzeba to brać! Do tego typ &quot;na przełamanie&quot;. W tamtym sezonie oba mecze tych drużyn zakończyły się wynikami 1:0 dla gospodarza. Ale przy analizie sobotniego meczu trzeba wziąć pod uwagę sytuacje kadrową Borussi. Piszczek, Schmeltzer, Burki - out. Reus - out. Myślę, że Lipsk będzie miał swoje okazje... A Borussia, jak to Borussia, u siebie strzeli.

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#8 Na koniec, najbardziej uważam ryzykowna, propozycja z ligi włoskiej
Juventus - Lazio 1 1.60 ⛔ (1:2)
Roma - Napoli BTS + over 2.5 1.60 ⛔ (0:1)
O ile Juve mnie zaskoczyło (w pierwszej połowie mogło być już 2:0, chociażby z kuriozanej sytuacji Higuaina), to Roma z Napoli niespecjanie.. Napoli kontrolowało, i było nieskuteczne.
EW: 112.64j
Juve u siebie jak machina. Do tego Lazio im leży. Ostatnich 7 meczów między nimi na korzyść Juve, z tylko jedną straconą bramką! Do tego dochodzi brak osłabień kadrowych, i rozdrażnienie głupim remisem z Atalantą w ostatniej kolejce. Uważam, że Juve to luźno wygra, być może pokryje wręcz handi.
W Rzymie spotkają się dwie rozpędzone drużyny. Napoli w tym sezonie imponuje w ofensywie, Roma też nie próżnuje. Choć wszystko wskazuje tu na over, obawiam się trochę piłkarskich szachów. Swego czasu obie drużyny w meczach przeciwko sobie miały passę 5 meczów bez overa. Przy obecnej formie obu teamów, myślę jednak, że żal nie spróbować.
Do usłyszenia we wtorek!

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#9 Przed nami to, co wszyscy lubią najbardziej, czyli LM. Większość szlagierów jutro, na dziś dosłownie garstka typów (dziś kursy z Fortuny):
ManCity - Napoli 1 over 1.5 1.42 ✅ (2)
Real Madryt - Tottenham 2 (+2.5) 1.25 ✅ (1:1)
EW: 78.32j
Tak jak w meczu Roma - Napoli nie byłem pewien, tak tu po prostu musi paść over, raczej ze zwycięstwiem Obywateli. Napoli, w mojej opinii, zacznie coraz bardziej skupiać się na lidze, w której zaczyna odjeżdzać rywalom, a w weekend mają ciężki mecz z Interem.. ManCity ogromny potencjał piłkarski, szeroka ławka, Guardiola był w stanie dobrze przygotować do sezonu 17-18 piłkarzy, może pozwolić sobie na rotacje składem, dzięki czemu piłkarze ciągle czują głód gry i bramek, ofensywa w wybornej formie, ostatnio nawet bez Aguero byli w stanie dość luźno wpakować Stoke 7 bramek. Oczywiście, obrona Napoli w tym sezonie solidna, ale myślę, że City się parę razy przebije. Takie mecze jak ze Stoke (7:2), czy z Monako rok temu (5:3) ukazują, że obrona Manchesteru lubi mieć momenty dekoncentracji, które skuteczne Napoli powinno przynajmniej raz wykorzystać.
Ja wiem, że Santiago Bernabeu robi swoje, a Real w LM gra 3x lepiej niż w lidze, tym niemniej myślę, że nie ma opcji, żeby Tottenham dostał tu &quot;trójką&quot;, wątpię wręcz w &quot;dwójkę&quot;.. Solidna defensywa i moc z przodu, myślę, że coś ustrzelą, a wtedy musieliby dostać czwórkę, żeby nie obronić się z handicapem.. Ostatni raz więcej niż 3 golami w oficjalnym meczu dostali półtora roku temu.. Jak dla mnie, mało realne.
#10 &quot;Podrasowane&quot; wersje, oparta na argumentacji j/w.
ManCity - Napoli 1 over 2.5 2.39 ⛔ jak oni nie strzelili tej trzeciej, to ja nie wiem...
Real Madryt - Tottenham 2 (+1.5) 1.72 ✅
EW: 180.84j
#11 Grupa G
Monako - Besiktas BTS 1.66 ✅ (1:2)
RB Lipsk - Porto BTS 1.65 ✅ (3:2)
EW: 120.56j
Wyrównany poziom, kluczowy moment fazy grupowej. Widzę tu dwa BTS-y. Monako z nożem na gardle, w meczu z Lyonem pokazali, że nawet bez Falcao potrafią kreować i strzelać gole. Z drugiej strony, ostatnio spore problemy w defensywie. Powinni coś stracić.
Lipsk w ostatnim meczu z Borussią pokazał, że strzelać umie, pokazał również, że ma spore braki w defensywie. Grali z przewagą zawodnika, prowadzili dwoma bramkami, a i tak byli w stanie doprowadzić do nerwowej końcówki, tracąc bramkę. Porto z golem w obu dotychczasowych meczach.
#12 Uważam również, że będący pod presją gospodarze grupy G nie powinni przegrać swoich meczów, Besiktas na pewno w obecnej sytuacji w tabeli zadowoli się remisem, Lipsk w przyzwoitej formie, co w połączeniu ze zwycięstwem City daje ładny trebelek
ManCity - Napoli 1 1.62 ✅ (2:1)
Monaco - Besiktas 1x 1.19 ⛔ Monaco to mogiła jednak, a szkoda... Dramatyczna passa (1:2)
RB Lipsk - Porto 1x 1.35 ✅ (3:2)
EW: 114.40j

P 0

pytykylyly

Użytkownik
#13 Analizy na dzisiejszy dzień zacznę od, w mojej ocenie, najpoważniejszych faworytów tej kolejki (kursy Fortuna).
Barcelona - Olympiakos 1 (-2.5) 1.52 ⛔ ???? ech.. i z głupią czerwoną by to ogarnęli, gdyby nie ten gol w końcówce... pomijając te wszystkie okazje na 4 bramkę (3:1)
Anderlecht - PSG 2 (-1.5) 1.4 ✅ (0:4)
Bayern - Celtic 1 (-2.5) 1.75 ✅ (3:0)
EW: 163.68j
Olympiakos wiadomo, w rozsypce, w miarę świeżo po zwolnieniu Hasiego, przestał być hegemonem nawet na krajowym podwórku. Po 6 kolejkach ledwo 8 zdobytych punktów, w tym kompromitująca porażka u siebie 0:1 w ostatniej kolejce z Atromitosem. W LM tło dla Barcy, Sportingu i Juve, pewnie zamyka tabele swojej grupy z zerem punktów. Niegdyś wyjazdy do Pireusu były bolączką nawet dla drużyn z europejskiego topu, w tym roku nawet Sporting prowadził tam dość gładko 0:3... Każdy punkt w tej edycji LM będzie dla nich, w mojej opinii, sukcesem. Po drugiej stronie Barca, która wygrywa wszystko jak leci, szczególnie u siebie, owszem, są parę dni po ciężkim meczu z Atletico, ale mimo wszystko myślę, że u siebie powinni ten handicap pokryć na luzie. Messi bez gola w Madrycie, mimo wielu sytuacji, powinien sobie to powetować. Bezpieczniejsza opcja to -1.5, to już prawdziwe must-be...
Drugi mecz to prosta matematyka. Celtic - PSG 0:5, Anerlecht - Celtic 0:3, Anderlecht - PSG 0:do tyle ile im się będzie chciało ???? Tyle żartów, merytorycznie mówiąc Anderlecht w tym sezonie w LM piach, Teo co prawda ostatnio z golem, ale generalnie nie błyszczy, obrona dziurawa, a PSG w gazie, nastawione szczególnie na mecze na LM. Trochę odstrasza mnie znak zapytania przy Cavanim, który jest najlepszym strzelcem Paryżan w bieżącej kampanii, jego wartość dla drużyny aż natdo uwidocznił ostatni mecz z Dijon, CUDEM wygrany przez PSG 2:1. Tym niemniej, i bez niego, przepaść dzieląca oba zespoły wielka.. Na wyjazdach bywa jednak różnie, dlatego bezpieczne 1.5.
Bayern... Za Ancelottiego im nie ufałem, ale ostatni mecz z Freiburgiem pokazał, że pomału wszystko wraca na dobre tory. Efekt nowej miotły działa, nawet Muller z golem ???? , Lewy niezmiennie na dobrym poziomie. Celtic potrafi być groźny u siebie (choć nie zawsze, co obnażyło PSG), ale na Alianz Arenie powinni być tylko tłem. Do tego Bayern będzie się starał przedłużyć swoją serie 10 zwycięstw z rzędu w LM. Widzę tu wygraną co najmniej trzema golami gospodarzy.
#14 Wersje &quot;podkręcone&quot;, na podstawie tego, co wyżej.
Barcelona - Olympiakos 1 over 2.5 1.31 ✅ (3)
Anderlecht - PSG 2 over 2.5 1.58 ✅ (4)
Bayern - Celtic 1 over 2.5 1.36 ✅ (3)
EW: 123.64j
Barcelona - Olympiakos 1 over 3.5 1.83 ⛔ (3)
Bayern - Celtic 1 over 3.5 1.9 ⛔ (3)
EW: 153.12j
Barcelona - Olympiakos 1 -3.5 2.21 ⛔ (3:1)
EW: 97.24j
Qarabag - Atletico Madryt 1 (+2.5) 1.31 ✅ (0:0)
Chelsea - AS Roma 1 1.6 ⛔ Przy 2:0 szczerze myślałem, że Chelsea zabije mecz, tymczasem ledwo uciągnęli remis... (3:3)
EW: 92.4j
Nie widzę tu zwycięstwa minimalistycznego Atletico więcej, niż dwoma golami. Azerbejdżan, jak i cały wschód, to trudny teren, Roma ostatnio wygrała tu tylko 1:2. Dodatkowo Atletico po ciężkim meczu z Barcą, w którym jak zwykle, musieli się trochę nabiegać. Będą to próbowali rozstrzygnąć jak najmniejszym nakładem sił.

Chelsea w szoku po porażce w małych derbach z CP. Na pewno będą chcieli powetować to niepowodzenie, przy okazji praktycznie pieczętując wyjście z grupy. Owszem, martwi brak Moraty.. ale przecież ta drużyna nadal ma kim strzelać! Roma po ciężkim, rozczarowującym meczu z Napoli... Widzi mi się coś w stylu 2:0, 2:1.
CSKA Moskwa - FC Basel 1 DNB 1.52 ⛔ CSKA przeciętne.. nie daje im za wielkich szans w rewanżu (0:2)
Juventus - Sporting 1 1.43 ✅ (2:1)
EW: 95.48j
Dwumecz między Rosjanami a Szwajcarami zapowiada się na bój o wyjście z grupy. Basel ostatnio zaimponowało przeciwko Benfice, a CSKA rozczarowało z Manchesterem. Mimo wszystko, zagram w kierunku gospodarzy. Wiadomo, Rosja to nieprzyjemny teren, drużynom z zachodniej Europy zawsze gra się tu ciężko, a w dzień meczu zapowiadana pogoda to tylko kilka stopni na plusie. Spartak pokazał wczoraj, co potrafią Rosjanie u siebie.
Kolejny pojedynek o drugie miejsce w grupie. Nie sądzę by Juve, finalista ostatnich rozgrywek, mający serie pięciu kolejnych zwycięstw w LM, potknie się trzeci raz z rzędu, w tym drugi u siebie, szczególnie w meczu o taką stawkę. Liczę na przełamanie Dybali, który zaciął się po dobrym początku sezonu.
#19 Ponadto, na podstawie tego co wyżej, we wszystkich niżej wymienionych spotkaniach widzę zdecydowany under
Qarabag - Atletico Madryt under 3.5 1.36 ✅ (0:0)
Chelsea - AS Roma under 3.5 1.50 ⛔ Tu moja głupota, zdecydowanie należało zamiast tego meczu Benfice z MU, szczególnie że sam Mou zapowiadał, że jeden punkt satysfakcjonuje Diabły, było wiadomo, że zagrają defensywnie... (3:3)
Juventus - Sporting under 3.5 1.36 ✅ (2:1)
EW: 121.88j

Do góry Bottom